- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да им кажа или не??? плс помогмете
Аз живея в квартал в който има пожече роми отколкото българи и ми е кофти не съм канила приятели в нас защото незнам какво ще си помислят и ме е страх да не се отдрапнат от мен! Да кажа ли вече на приятелите си къде то4но живея или не ??? Може ли да прецените какви ще са последствията - дали ще се отдрапнат или не?
Благодаря предварително!
ha bi bilo mn t1po ot tqxna strana ako tova gledat .kakvo kato jivee6 na mqsto k1deto ima i b1lgari i romi - ti ne izbira6 tova k1de da jivee6 a roditelite ti
mi pokani gi p1k ako se otdr1pnat-pak pe4eli6 pone znae6 4e ne hodi6 s nqkvi dolni izpolzva4i
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
оооо,я стига глупости...ако са ти истински приятели подобно нещо не би ги смутило,ромите са навсякъде,къде повече,къде по-малко...не мисля,че има за ккаво да се притисняваш/срамуваш![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако са ти истински фр няма да им пука де живееш, а ако те използват то ще си проличи!
podkrepqmПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Покани ги у вас и виж дали ще направят някакъв коментар , може да те разпитат дали нещо ти правят ромите и такива неща , но ще е от чисто любопитство. Не се притеснявай за такива неща.
Това не е от значение за приятелите![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ооо нема да се плашиши аз не съм в най-бялата част на София-В дружба живея..ама до ся колкото и фр от други квартали да са идвали в нас-никой копче не ми е казал...Даже като излеземе в квартала им е интересно....то циганите са си атракция бе
![]()
Ако се отдръпнат толкова да си фр![]()
Мисля,че това къде живееш, не би било от значение за твоите приятели.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Интересно ми е защо ги наричате "роми".Абе вие някфо уважение ли изпитвате към тях или кфо?Циганите са си цигани и тфа е!!!
няма от кво да се притесняваш. Братчедка ми също живее в такъв квартал, но това не спира приятелите й да идват и да я викат да се пошматкат....![]()
няма да се отдръпнат, разбира сенай-много можете да го обърнете на майтап, нали
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
Епа ако не живееш в циганскаата махала едва ли би ги отдръпнало нещо от тебе :P
една приятелка живее в Дружба , нямам никви проблеми
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
не се притеснявай,покани ги,изпийте по едно кафе
само някой тъпак би тръгнал да ти се подиграва,затова,че живееш в квартал с роми![]()
If you are not with me,you are against me.
Spored men trqbva da im kaje6 istinata.Puk te ve4e ako naistina sa ti priqteli 6te te razberat 4e tova ne zavisi ot teb i otno6eniqta vi pomejdu si nqma da se promenqt!
Ако са ти нистина приятели няма да им пука.![]()
Да ти имам кахъритеСамо на циганите не казвай точното си местонахождение
![]()
Е и аз живея в квартал в който има доста роми и съм казала къде живея и не са се отдръпнали от мен.Но ако са ти наистина фр няма смисал да се притсняваш.Има мн българи които живеят в такива квартали.![]()
Покани ги,тамън ще разбереш дали са ти истински приятели.
Наистина ако са ти истински фр , няма да им пука дали живееш в ромски квартал. Те като виждат , че си нормално момиче ,споко![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!
kaji im kvo tolkova sa ne si si izbirala tti kvartala ne se sramuvai i az imah takuv problem sramuvah se ot ...(ne mise spomenava) am fr. mi razbraha i reagiraha dobre dori razbrah 4e i edna moq priqtelka imala su6tiq problem kato moq