- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс=любов/спорт
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
и аз тъй
Собственост на Canis_Dirus
По лИбов хах)) 2 пъти се случи горе-долу само като за спорта ,но не беше хубаво
![]()
Анкетата е неточна - това не са единствените варианти. Аз правя секс от любов, в повечето случаи, но е имало и пъти, когато просто съм правил секс, но не за спорта, а за удоволствието. Но не е практика... следователно не мога да избера нито един от дадените отговори в анкетата![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Aм, първо не всички са 14 годишни лигли и не всички са толкова наивни, колкото ти ги описа. Второ - под чувства се има предвид не луда любов, а да правиш секс с човек, с който имаш връзка. Под спорт се разбира безразборен секс.Първоначално написано от sexkiss
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
i pri men e zaradi 4yvstvata
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
naMy4Ho_KoTe съжелявам ако ти си на 14 и се вписваш в описана от мен категория,не съм искала да те засегна...или поне не теб.
И не разбрах кое му е лошото на безразборния секс,стига да се внимава?![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Нито се вписвам в твоята категория, нито съм на 14 (месец ми остава до пълнолетието). Не съм казала, че е лошо нещо безразборния секс. Както аз не псувам колко тъпи са тези дето правят безразборен секс, айде и ти от уважение или поне мъничко учтивост недей да обиждаш тези, които предпочитат да имат сериозна връзка и секса да се обобщава в границите на тази връзка.Първоначално написано от sexkiss
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не помня да съм писала псувни и не знам защо го приемаш толкова навътре след като ти не си на 14,а предното ми мнение беше предназначено за наивните малки момиченца които си мислят,че всеки батко който им каже "ай да прайм секс" ги обичат...не е така!
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
1. Това с псувните беше израз, беше преносно казано.Първоначално написано от sexkiss
2. Не, ти не предназначи пост-а си за тези малки наивни момиченца, ти сложи всички, които не правят безразборен секс, под този знаменател.
3. Ядосвам се, когато някой пише глупави мнения или дори да е имал добра умисъл, да се е изразил тъпо и после вместо да каже "Имах предвид еди-кво си, съжалявам че така сте ме разбрали" почва веднага "Ъъъъ, как смееш да ме критикуваш, аз съм толкова велика, защото се правя на кучка".![]()
Ъъъъ,съжелявам!Много се извинявам на всички малки келеши,които напсувах така жестоко с моите тъпи и необмислени мнения относно тяхната безрасъдност.Аз съм една гадна надута кучка която се прави на велика...тц тц!!!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Доволна?Надявам се да.Стига се ядосва сега,че ще вземе да ти стане нещо и после мен ще обвинят.А и мисля,че доста се отклонихме от темата,исках само да изразя мнение и да кажа,че ще гласувам за спорта,защото няма да се правя на някаква голяма любовчийка,която би повярвала на всеки,че я обича и да тръгне да прави "любов" с него ...
Все тая. Ходи се е*и да ти мине.Първоначално написано от sexkiss
Естествено, че от любов![]()
аоаогаг
Ай вземи си успокой малко нервите,отивам да чукам съседа...за спортаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()