- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любим тип юзъри
за съжаление туй, че си по-малък от мен, не ще те спаси
още като бях малко негърче-еврейче, биех малките българчета, вземах им паричките и после ги карах да ми платят лихва, задето съм им ги пазил, за да им ги върна - на всеко левче по 27 ст на седмица
гледаи сега престани да ръсиш глупости ! мога да се бия с теб !Първоначално написано от quench
хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ебаси вица
е мога и да загубя но не ме е страх от васПървоначално написано от quench
виж ся
ще те бушонирам само веднъж
след като паднеш, ще си тръгна
но няма да ми достави кеф, тъпо е - и е по-скоро възпитателно, отколкото е компенсиране и отмъщение
не те е срам ! великият император Фридрих Барбароса ще стовари нева си върхо теб !Първоначално написано от quench
простете на низшият си раб, о, велики владетелю!
склонявам глава пред Вашата могъщество, чакайки пресветото Ви отсъждане за съдбата ми
Идиотите...
аз?Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Ти спадаш към групата на интелектуалците.Първоначално написано от quench
Партиен лидер си все пак!
не се подиграваи с величеството ! ще бъдеш наказан в и5мето на императораПървоначално написано от quench
Недей да се мазниш, Бръмзеее!Първоначално написано от p4elata_brumze
Аз имам повече привилегии от тебе!![]()
нали бе, куенчи?![]()
Иначе аз не си "заплювам" юзъри по тип...мога да изброявам никове и т.н....и то мразя/харесвам съвсем различни юзъри!
Може би не обичам тези, които не приемат чуждата гледна точка и винаги те са прави!(може и аз да съм такава понякога, но кво да се прави?Хората сме лицемери до няква степен!)
какво говорите бе !Първоначално написано от brain_stew
![]()
Какво не разбирап, за да ти го обясним!Първоначално написано от свещена римска империя
![]()
разбар глупости дрънкате !Първоначално написано от brain_stew
аз наркотици не ползвам ! да живее императора !Първоначално написано от exploitedteen
Императорският пич ме кефи, сега такава ли е модата тук?![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
благодаря !Първоначално написано от ScionOfStorm
Модата е да си идиот => всички са идиоти
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
не обиждаи !Първоначално написано от ^Sam90^
Идиотски ник, идиотски мнения... не си на ясно с правилното приложение на ЙЩо пък да не обиждам?
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
хо никът ми не е тъп !Първоначално написано от ^Sam90^
Я някой да си направи втори акаунт с някаква друга империя да речем, и да си правим форум уорз. Тех фтв![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
позна ли ме ?Първоначално написано от ScionOfStorm
Бе не съм те познал, ама със сигурност си втори акаунт на някого.. :P
Райдъре, да не си ти, или ъ-ъ![]()