.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

да и говоря ли на 1-ва среща за...

Ще иэлизам скоро с едно момиче на срещичка, и понеже не се поэнаваме, знаем се но само сме си писали досега, искам да попитам уместно ли щи и да я питам за неща като за Някой бивш например...какви момчета харесва...
    и като цяло (знам, че е индивидуално) - за какво си говорите с противоположния пол, когато излизате на среща и се познавате отскоро?
    мерси предварително

Мега фен Аватара на Blab
    Аз говоря за всичко...без коли и футбол
    Предимно общи неща, търся сходни интереси...музика, кино, театър, рисуване, литература, времето(хах, за къде без него )...

Според мен не е уместно на първа среща да я разпитваш за предишните й връзки, но както решиш.

ti nameri koga da si pusne6 temata... ne znam az moita q pitah za biv6ite mnogo sled kato trugnahme, na purvata sre6ta si govorihme za metal i satanizum i pihme menta s prasno mlqko i se gu6kahme 6tot ni be6e studeno i az i dadoh paltoto i tq o6te ot togava po4na da mi pu6i ot cigarite... ne6to koeto i e haresalo:
    - moje li 1 cigara
    - za tebe vinagi
    predi taq sre6ta vuob6te ne se bqhme vijdali... tq samo me be6e merkala nqkolko puti v parka i do tam... na 2rata sre6ta se opitah da q celuna za 4ao ama tq ne razbra i si oburna glavata zabihme se 4ak na 3tata sre6ta na vuzmojno nai-romanti4noto mqsto - v avtobus 120 ta kazvam ti gi teq ne6ta za da ne nasilva6 ne6tata... vsi4ko 6te si stane taka kakto trqbva ama ne govori za biv6ite i... pone tva e moito mnenie de... ne razbiram ot momi4eta i ako nqkoi koito razbira ti kaje 4e nqma problem da govori6 s neq za biv6ite - govori uspeh i da kaje6 posle kvo e stanalo

sa vidqh 4e i o6te nqkoi e otgovoril dokato sum pisal - za mene ne se nalaga6e da tursa ob6ti interesi 6tot si li4aha ot pruv pogled

Цитирай Първоначално написано от freedom
    Имам приятелка,на която едно момче на първа среща започнало да я разпитва за бившия й.. Но пък сега се получава една наистина хубава връзка... Мисля,че трябва да можете да си говорите за всичко... Все пак решението си е твое.
    i az sum na mnenie 4e trqbva da mogat da si govorat za si4ko, ama ne i o6te na purvata sre6ta... purvata sre6ta e za opoznavane na interesite (ne na minaloto) na 4oveka i da si prekarat dobre...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    1 въпрос- ше ми пуснеш ли?
    отговор-да/не
    акоотговора е - да следват и другите въпроси....
    ne mislq 4e trqbva da go zadava toq vupros ama karai

Град
    ibIzAaAa
    Имам приятелка,на която едно момче на първа среща започнало да я разпитва за бившия й.. Но пък сега се получава една наистина хубава връзка... Мисля,че трябва да можете да си говорите за всичко... Все пак решението си е твое.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    1 въпрос- ше ми пуснеш ли?
    отговор-да/не
    акоотговора е - да следват и другите въпроси....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Аз говоря за всичко...без коли и футбол
    Предимно общи неща, търся сходни интереси...музика, кино, театър, рисуване, литература, времето(хах, за къде без него )...

Според мен не е уместно на първа среща да я разпитваш за предишните й връзки, но както решиш.
    +1
    The reasons of love... <3

посмъртно не я питай за предишни връзки измисли нещо друго, виж колко идеи ти дадоха..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    като цяло се опознайте!ако видиш че е срамежлива не я питай такива неща,ако не е ок... питай я,опознавайте си се ии т.н!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Не е уместно да я питаш толкова скоро.Изчакай да я опознаеш пък после питай я каквото щеш.
    Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

Ако я питаш кви гаджета е имала и по какви си пада :
    1во - тя сигурно ще разбере намека ти че я харесваш и че го показваш така.
    2ро - от отговорите й ти ще разбереш дали тя те харесва теб...
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ит кен бидон!
    Tonight we dine in hell!!!

Цитирай Първоначално написано от freedom

dam dam i tazi priqtelka sam az.xaxaaxa.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Всичко наистина е индивидуално и все пак, аз не бих рискувала на твое място, освен ако момичето само не започне разговор на такива теми. Според мен за 1 среща има по- общи теми като: семейство, ценности в живота, цели и планове за бъдещето, весели случки, флими, музика, хобита....

На първа среща...може би трябва да и направиш силно впечатление с нещо и за да стане в никакъв случай не я питай за предишните и връзки!Говорете си за музика,интереси...и такива неща...да стане забавно и да ви е приятно и на двамата.И ще има добър резултат(може би)

Супер фен Аватара на maybelline
    На първа среща не й говори многоза други момчета или какви харесва и най-добре изобщо не споменавай бивши гаджета.Говорете за нещо общо - как се запознахте (или нещо свързано с обстоятелствата при които сте се запознали), кои са ви общите познати (може и да ги обсъждате,в добрия смисъл разбира се), къде обича да ходи, какви филми харесва и т.н. На първата среща не е нужно да си подвижен цирк - не се тревожи

Ъъъм ми по добре не я разпитвай за бивши и такива шитни...може да и стане кофти...може да я питаш какви момчета харесва ама не така фронтално ами...абе изяви се малко ораторски...по заобилколен начин...а не от рода "Харесваш ли момчета с черни коси? А със зелени очи? А със Матов цвят?". Мисля че схвана идеята ми....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

EMI SPORED MEN 6TE E UMESTNO...ZA6TO NE .

Цитирай Първоначално написано от viki_nt
    EMI SPORED MEN 6TE E UMESTNO...ZA6TO NE .

А защо ДА?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ами ако ти хареса момичето я питай какви момчета харесва.

Ami 1 put kato se sre6tnahme bqhme s edni fr ot klasa i ot negoviq i togava s4upihme edna fr nosa ii na 1ta istinska sre6ta go razpitvah za semeistvoto mu, za staroto mu u4ili6te a toi me razpitvat6e za starooto mi gage i 6o sme skusali...
    Testis unus,testis nullus...

Мега фен Аватара на koalka
    Не го имай за цел да я питаш, този въпрос може да я притесни, не знам как би могла да реагира.Говорете си за по-общи неща, на втората някъде започнете темата.Така вече горе-долу ще си насочен.

Според мен неби трябвало до я питаш за нищо,което е свързано с миналото и!Защото може би ще се почувства неловко,за това че се опитваш да се ровиш в живота и!По-добре си поговорете за музиката която харесва,с какво се занимава в свободното си времии тетакива неща! \/
    Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!

Град
    Inside the temple
    Принципно една от темите, забранени за разговор на първа среща, са бившите гаджета.

И отсега ти казвам, голяма грешка ще е да я питаш. Ще влезнеш сам в доста гаден капан. Пък и от личен опит донякъде ти говоря.

Иначе си говорете за каквото намерите. Света е толкова разнообразен, има милиони неща, за които да си говори човек
    When I love, I love.

ako momi4eto e po-zatvoreno ne to4no,no teq vyprosi mojebi po otgovarqt kato za 2ra sre6tinka uspeh
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

говори и колко е тъпа и грозна, ще имаш успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си