- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем помогнете.....
zdr na vsi4ki eto i moqt problem. Xodex s edno momi4e i edna sedmica si prekaraxme mn dobre. Prez vsqko neino svobodno vreme tq idva6e pri men i edna sekunda ako ima6e q spodelq6e s mene. Pokazva6e mi 4e me obi4a neprekasnato. Oba4e tq e ot dr naseleno mqsto i sega kato sta4kuvat daskalite ne se bqxme vijdali i o6te parviq den ot sta4kata tq sprq da mi zvanka. Az i zvannax i q popitax kakvo i e a tq mi kaza 4e ima problemi s biv6iq i ne e ni6to seriozno. Taka de ama sled tova mi prati sms s koito mi kaza da skasame i to be6e sled dva dena sled kato i se obadix. i se 4udq kak otnovo da q spe4elq![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Искай обяснение,бе!Трябва да ти каже защо е решила да скъса!К'ви проблеми е имала с бившия?Тя сега с него ли ходи?![]()
УааааааааааУ!!!!! ЦЯЛА седмица?!![]()
Я вземи се осъзнай бе! За толкова време човек не може да се влюби пък камо ли да заобича...
Ай сиктир!!!
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
А,да,забравих да кажа,че тя не те е обичала...Първоначално написано от wRinKleS
![]()
със сигурност нейното не е любов, защото за 1 седмица.....ти какво очакваш??Единственото нещо, което можеш да направиш сега е да й искаш обяснение....
to4no tova 6te napravq 6te i poiskam obqsnenie kvoto i da stane ne mu puka
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Поне натърти ли я?![]()
Ми така де... Ако ще оревава света поне да има за какво![]()
Така,така!Първоначално написано от wRinKleS
![]()
Абе вие луди ли сте бе?! Кво обяснение?
Разбирам да са заедно година - година-и-нещо тогава нормално да е в паника и мизерии и shit... За 1 седмица няма как да си запомнят физиономиите даже камо ли да има основание за търсене на каквито и да било обяснения кой защо как какво...
interesno za6to na purvata sedmica e poiskala da skusatespored mene mai krie ne6to
![]()
Ne e vagno kolko puti si bil s nqkogo za da znae6 4e go obi4a6 vagno e vul6ebstvoto i magiqta koqto sa izpitali...ponqkoga e mugna 1 sekunda za da se vlubi6 1 minuta za da obikne6 no ponqkoga i cql givot ne stiga za da zabravi6Първоначално написано от wRinKleS
Testis unus,testis nullus...
Явно не те е обичала, както ти си си мислел.И освен това, напълно е възможно да има чувства към бившия.Остави й и не се занимавай с нея.
просто си е играла с теб
![]()
Ми най вероятно се е събрала пак с бившия си...поискай й обяснение защо те е зарязала..пф не може така без нищо..има някаква причина - попитай я поне да знаеш...пък за спечелването - зарежи..според мен няма да стане..нз![]()
много бързо сте се влюбили бе..ама както и да е.ми непременно трябва да я видиш и да я питаш каква е при4ината да се разделите.не трябва просто така без обяснение без нищо..потърси я ,поговорете и се изяснете..
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!