.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Не мога да свърша

ot 2 god i ne6to vodq redoven polov jivot imala sam 5 partniora i s nito edin ne sam mogla da svar6a i tova me kara da mislq 4e problema e v men ne v tqh vseki me pita za6to ne svar6vam i az neznam kakvo da otgovorq mnogo mi e gadno,trqbva li da sam po razli4na ot ostanalite

Moderated by swords1010
    Т.7 от Правилника.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Бъде такъв какъвто си
    Щом ти се харесваш,да не ти пука на другите ако много иска свършване, на магистралите има.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Абе споко,нищо ти няма.
    Явно нито един от ебачите ти не се е постарал максимално да финишираш.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Това е абсолютно нормално. Броят на партньорите далеч не е критерии да свършиш. Опитай се сама да откриеш какво ти харесва и после наставлявай партньора си

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Бъде такъв какъвто си
    Щом ти се харесваш,да не ти пука на другите ако много иска свършване, на магистралите има.
    Поредното уникално изказване...

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

probvala li si da ti pravqt oralna lubov ? Az samo taka moga da sv1r6a . Vsqka jena e razli4na , nqkoi sv1r6vat samo kato im go vkarat , drugi (kato men ) samo s draznene na klitora

tova s oralnata liubov ne pomaga na men vaob6te ne mi deistva vazbujda6to vse edno ne6to me gadeli4ka kato me blizkat po klitora navlajnqvam se no da mi e 4ak tolkova qko ne

И аз съм точно като тебе До сега не съм свършвала...Колкото и да се старае приятеля ми не мога и не мога Спомням си само,че имаше 2 пъти в които може би щях да свърша, но и двамата бяхме много възбудени и той пича свърши веднага
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пробвай пози, пробвай по-нестандартен секс, просто пробвай. И не го мисли изобщо. Оргазмът е като любовта-идва, когато най-малко го очакваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си