- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой продукт на Coca-Cola предпочитате?
Еми аз предпочитам продуктите на Pepsi но така поставена анкетата...Coca Cola Light!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Всичките изброени без Кока кола лайт.
Спрайт и кола пия най-много, фанта мноооого рядко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
много рядко пия газирано,но ако ми се пие Фанта....иначе Капи праскова![]()
![]()
Тоник продукт на Кока-Кола ли е? Ако е- значи него. Ако не- може би Фантите. Кола не пия.
Coca-cola light![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
Бамбучаааа - обожавам фантатауриг
еми по-масова е колата и повече кола пия като не се сетя за спрайт,ама ако ме попитат колко или спрайт взимам спрайта :P
Предпочитам Спрайт-а . Но пия подобни работи само ако се налага или няма нищо друго за пиене. Ебаси вредните саПредпочитам да си преебавам здравето с по -интересни неща
. Отвратила съм се от тях, защото съм виждала как акуратно отварят бутилка Кока Кола , заливат с нея плесенясали маси в кръчма (станали зелено - кафяви), изчакват 1 минутка и си ги избърсват без никакви проблеми, за разлика от други разни препарати. А и някъде си , в ютюб ли, във вбох ли, нямам идея, съм гледала клипче как сипват Кола в чаша и слагат парче свинско месо в нея. Оставят го за известно време (час - два) и после въпросното парче е полу разядено. Тааа... някак си вече нямам мерак да пия Кола, Фанта или каквото и да е от тия газирани работи.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Sarabi*
Mda nie sus sestra mi si napravihme edin eksperiment kato biahme malki i slojihme edin mle4en zub v 4a6a kola i sled niakolko sedmici be6e pojultial i celia na 4erni dypki...![]()
количка
пп: са разбрах ,че куриера е идвал да ми донесе хекчето дет спечих и аз улавата пак съм била навънкаама дреме ли ти
Coca-Cola - light ...ох... сега пък ми се допи...Е,май ще ходя до магазина...![]()
![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Кока кола и Спрайт,но гласувах за Кока кола.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от 182+44_4adel
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
FANTAAAAA![]()
обожавам....а като малка не близвах газирано!
What you give is what you get!
Coca-cola предимно
Some things are better left unsaid!
Coca-cola.. обаче попринцип си пия сок![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
sprite - ne6tata takiva kakvito sa...![]()
![]()
![]()
Coca-coLaaa RLZZZZZZZZ
оБиЧаШ Ли оБиЧаЙ СиЛнО...МрАзИш Ли МраЗИ зАвИнаГи...Не сЪжЕляВаЙ НиКоГа зА НиЩо зАщОтО еДвА Ли няКоЙ ТеБ Ще СъЖаЛи... ПлАчИ ТиХо,сМеЙ сЕ ВисОкО,оБиЧаЙ сИлНо... И ОтМъЩаВаЙ ЖеСТоКо [!][!][!]