.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Свобода и смърт юнашка-есе за 11-ти клас

есето е на тема - Свобода и смърт юнашка за 11 клас върху творчеството на Ботев .Ако ви попадне нещо пращайте

Редактирано от:ЦвЕтиТ0-7-ма т. от правилника
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

Molq pomognete mi trqbvami ese za Moqt lubim uchitel [-o< [-o< speshno mi trqbva blagodarq ot sega

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от didkata
    Molq pomognete mi trqbvami ese za Moqt lubim uchitel [-o< [-o< speshno mi trqbva blagodarq ot sega
    Не се заяждам,но ми кажи,как точно очакваш да ти помогнем ние,при положение,че темата на есето ти е свързна с твоите предпочитания.Ето това нещо не го разбирам Преди време имаше една тема,в което момичето търсеше помощ,за есе-''Моите мечти''-останала е явно разочарована,че не можем да и помогнем,на мен да ти кажа,ми стана жал за нея.За това,че може би няма истински мечти,а не затова,че не може да напише есето си,на такава благодатна тема.
    Малко,се отклоних,за което се извинявам.Моя съвет е да съднеш да си събереш мислите и да напишеш нещо.Може да не е идеално,но поне е твое дело.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ami az ne sm dobra v esetata i ne moga da napi6a ne6to hubavo za da izkaram 6 , a mi trqbva 6-ca , za tova vi molq da mi pomognete
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от milata^kuklichka
    ami az ne sm dobra v esetata i ne moga da napi6a ne6to hubavo za da izkaram 6 , a mi trqbva 6-ca , za tova vi molq da mi pomognete
    Трудно ми е да те разбера,тъй,като именно на мен есетата са ми силната страна.Съветвам те да разгледаш линковете,които по-горе ти бяха предоставени от- devil_girls_.Предполагам,че ти е трудно и си личи,че оценката ти е нужна,но все пак вложи и ти малко усилия.Ако ще и 3-ка или 4-ка искарай,но поне ще си наясно с възможностите ти.Твоите лични,а не нанякой друг.Знам,че звучи гадничко,но това е самата истина.Нека оценката,която ще получиш да бъде огледало на собствените ти знания и умения
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си