.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76

Hybrid View

Град
    sofiq
    7 meseca dele4 ne sa malkoi kato znam kvo moje da s eslu4at za teq meseci.. za 2 meseca izjivqh strahotna lubov pak za 7 lolll dano skoro da razbera [-o<
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не,7 месеца не са малко,особено ако ви е било хубаво.Няма да умреш.Една раздяла не е края на света.Просто ти трябва време.
    Именно.
    The reasons of love... <3

dobre BE i da i dade pri4ina za koqto q zarqzva kfo ot tova tfa nezna4i 4e pak 6e sa zaedno kyf e smisyla tq da si znae emi to4ka iska da kysat i gotovo Iskam obqsnenie kfi sa teq gluposti za kfo ti e obqsnenie kysate i tfa e.. nemoga da gi razbera teq hora kaji mi za kfo me skysa DObre be nekyf smisyl da ima skysah te 6ot si tapak .. fpff gluposti kolko iska6

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Преди 2-3 дена казах на приятела си ,че няма смисъл да сме заедно... Той веднага усети че го излъгах..и не стана така както го бях намислила..Обичам го...ходим около 8 месеца..
    Мисълта ми е .. че може да е объркан за нещо.. Защото аз бях.. Опитай се да си го върнеш..Не оставяй нещата така- Ще съжаляваш ако не опиташ... Нищо не губиш..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Преди 2-3 дена казах на приятела си ,че няма смисъл да сме заедно... Той веднага усети че го излъгах..и не стана така както го бях намислила..Обичам го...ходим около 8 месеца..
    Мисълта ми е .. че може да е объркан за нещо.. Защото аз бях.. Опитай се да си го върнеш..Не оставяй нещата така- Ще съжаляваш ако не опиташ... Нищо не губиш..
    пробвах да го си го върна.. в момента си пишем от време на време с скайп, майка ми казва че е голяма грешка като съм му отговаряла, че това е ужасна болка като си пишем. Но за мен не е така. А вие какво бихте направили, ако след време разбере че това е било моментно объркване и ме потърси, да му дам ли втори шанс?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всеки заслужава втори шанс. След 1 година и 1 мисец връзка, приятелят ми(тогава в казармата), написа смс, че няма смисъл да сме заедно, защото не може да отвърне на любовта ми. Точно след 1 седмица се видяхме и всичко беше страхотно. Поговорихме си...той каза, че ще се опита отвори сърцето и отключи чувствата си, а аз обещах, че няма да му натрапвам присъствието и любовта си винаги.
    2 години по-късно сме още заедно, обичаме се(и той мен), прекарваме си чудесно и мислим слад време да имаме деца, дом, семейство. И аз и той не можем да си представим живот си без другия...............
    Понякога временнте импулси са ужасно нещо. Но когато нещата се пооталожат, 1 хубав разговор ще бъде много полезен и за двамата.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Всеки заслужава втори шанс. След 1 година и 1 мисец връзка, приятелят ми(тогава в казармата), написа смс, че няма смисъл да сме заедно, защото не може да отвърне на любовта ми. Точно след 1 седмица се видяхме и всичко беше страхотно. Поговорихме си...той каза, че ще се опита отвори сърцето и отключи чувствата си, а аз обещах, че няма да му натрапвам присъствието и любовта си винаги.
    2 години по-късно сме още заедно, обичаме се(и той мен), прекарваме си чудесно и мислим слад време да имаме деца, дом, семейство. И аз и той не можем да си представим живот си без другия...............
    Понякога временнте импулси са ужасно нещо. Но когато нещата се пооталожат, 1 хубав разговор ще бъде много полезен и за двамата.
    благодаря ти за окуражителния пост. И аз му казах че е хубаво след време да се видим и да поговорим, ако нито един от нас не изпитва същото добре, а ако при него сасе върнали чувствата а при мен все още не са изстинали супер... но може и да е прекалено късно. Успявам да се справя и без него

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Редно е било поне да ти даде обяснение,защо е постъпил така,защо иска да скъсате...Постъпката му е егоистична и не си заслужава да страдаш,той губи!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    благодаря ти за окуражителния пост. И аз му казах че е хубаво след време да се видим и да поговорим, ако нито един от нас не изпитва същото добре, а ако при него сасе върнали чувствата а при мен все още не са изстинали супер... но може и да е прекалено късно. Успявам да се справя и без него
    Е, хубаво е че превъзмогваш. но за мен тази седмица беше кошмар-не спях, плачех по цял ден, по улиците, на лекции...........беше най-отвратителната ми седмица. И той не вдигаше телефона си.......добре, че беше сестра ми и го набра поне да го чуя. А тогава и той беше болен в болница бз право на посещния. Нямаше да мога да продължа тогава без него. Сега.............абсурд просто. Ама аз съм си от ревливите.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами много гадно е постъпил, все пак цели 7 месеца сте били заедно поне едно обяснение ти дължи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    v k16ti
    mom4eto si ima problemi-6te go prijivee6
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Супер фен Аватара на rakiQ
    майната му и толкоз!!!!!! така ти е било писано

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    sedem meseca ne e malk0 ...poplachi si shte ti stane po dobre...to vinagi e tka vsichku prikluchfa mnogo byrzo...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Ami parvo se uspokoi.6tom ti e kazal taka zna4i nqma smisal da strada6 za nego i qvno ima nqkva pri4ina poradi koqto ne iska da bade s teb, po dobre se opitai da prodalji6 napred bez nego a toi ako se osaznae moje i da se varne pri teb, stiga da ne e nameseno nqkoe drugo momi4e.

Голям фен Аватара на sapphirr

Re: 7 месеца приключиха за 1 мин.

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Zdraveite napravo neznam kakvo da napravq... ostavi me.. sled 7 mes. Ujasno gadno se chuvstvam, iskam da si go vyrna.
    Vchera doide do nas i mi kaza: "Trqbva da govorim,mislq che vsichko prikliuchi m/u nas,trqbva da sprem do tuk."az mu kazah:"zashto?kakvo e stanalo?"toi mi kaza "prosto taka,nqma smisyl!"...i zamina...napravo umiram... znam che shte kajete che 7 meseca sa malko i che da ne placha, no ne moga, umiram... kajete mi kakvo da napravq....
    Заглавието трябва да е написано на кирилица
    ramaiana
    я го намери тоя и му бий два шамара без да се обясняваш!

ми и аз в момента съм в подобно положение... супер кофти е.... като ти го каже и след тва като го преосмислиш и ти се струва , че тва е края на света непредкъснато ме тормози въпроса "Защо , по ангелите ?" сичко си беше супер и изведнъж , той не иска да говори с мен , покрива се .... и аз си мислех , че няма да го преживея , и ние ходихме малко повече от половин година , но накрая нямаш избор и го забравяш
    Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...

abe varvi pri nego dokato oshte ne e stanalo kasno....govori my za vrazkata vi za hybavite momenti pripomno my gi....pitai go zashto te e zarqzal kakvo e stanalo govori s nego badi malko po nahalnichka i se nadqvam da yspeesh a i se pak 7 meseca ne sa malko 1 4e si zaslyjava da probvash i 2 4e za da e bil 7 meseca sas tebe nachi se pak te e obichal i...imash po golqm shans da se varne aide YSPEH

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Причините може да са много и най-различни: Намерил си е друга, омръзнало му е, защото нещата между вас са се изхабили, разбрал е нещо за теб, което не му е харесало, заминава за германия. каквото и да е - няма значение, не ровчикай. Опитай да продължиш напред. Ако реши да ти обясни добре, но мисля, че няма никакво значение. Ако все пак любопитството за причината те гложди - опитай да се свържеш с някой общ приятел, само да ти каже причината и от там ще разбереш има ли смисъл да очакваш завръщане. Тежко е сигурно да тънеш в такава безизвестност, но той е бил крайно директен, едва ли има шанс. 7 месеца... Не е малко, но си е донякъде преломен момент, на който явно не сте издържали. Поне той. Пмисли и ти сама има ли причина - например напоследък много да сте се карали, ти да си му викала и т.н.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравейте,
    не не сме се карали, ние по начало не сме се карали, най-много 2-3 пъти.. Незнам... той просто ми каза че вече ни изпитва същото към мен. А аз съм много твърдоглава и пробвам. Но незнам дали той няма да ме намрази...Преди 2 дни се видяхме за първи път след като ме заряза.. Усмихна ми се ведро и ме поздрави... нищо повече...Искам да съм покрай него... боли ме.. но повече от това което ме нарани, неможе. Незнам дали ме е обичал някога. Искам да пробваме пак... но незнам дали е редно...

ми то е редно ама не мислиш ли 4е заслужаваш нещо по добро смисъл някой,който би ти дал обяснение
    и на мен ми се е слу4вало подобно нещо,страдах ама осъзнах 4е заслужавам пове4е не те познавам ама мисля 4е и ти
    koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE

според мен не те заслужава... не заслужава любовта ти ... щом е прецакал сичко... пък и според мен си е харесал друга на момента...
    ще бъде сигурно с нея 1-2 дена или седмица.. и ще разбере че иска теб и че му е било по добре.... няма начин да не му липсва връзката ви... или просто е кавал...

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    И аз съм късала с момче(с едно и също 3 пъти),което обичах,и всеки път трябваше да го 'забравям'(нищо,че ми е в класа и това усложни забравянето сериозно).Зная,че е много трудно.И е страшно - може да е страшно като смъртта на някой човек(напълно познато чувство ми е).Ето как ще се справиш - просто го направи,разбирам,че нямаш желание(аз също нямах,ама никакво желание).Затова,без да мислиш много,просто опитай.
    Внимавай каква музика слушаш и какви филми гледаш. От личен опит ти казвам,ако слушаш любимите си песни сега,после ще ти напомнят на Него и ще ги намразиш.Засега ако можеш,не слушай любима музика.
    Вземи всички подаръци(плюшени или каквито и да са) от момчето и ги сложи в някой килер. Не ги изхвърляй - ще ти стане гадно.Когато му дойде времето,сама ще пожелаеш да ги изхвърлиш(а може и никога да не пожелаеш,това си е до характера ти).В килера(предварително събрани в някоя торба) ще им е много добре.
    Излизай с приятели момчета. По възможност наистина приятели,а не просто някои си,само защото са от мъжки пол и ги познаваш.Ако избереш втория тип - само ще ти стане по-гадно.Но ако избереш първите - ще ти помогне много.
    Излизай с приятелки. Отново става въпрос за истинкти приятелки,а не за какви да е момичета.Не както аз направих - споделих всичко на две приятелки(които после не се оказаха такива май) и едната веднага започна да сваля бившето ми гадже.Та,много е важно да не излизаш сама,особено в дъждовно време.Излизайте на кино или някъде,където ще ви хареса и на трите.
    Запиши се да тренираш някакъв спорт(или свирене на музикален инструмент),който ти е интересен. Много е важно да ти е интересно.Ако нищо не ти харесва,по-добре не се записвай.На тренировките(или уроците) е много вероятно да откриеш нови страхотни приятели(при мен стана така),които могат много да ти помогнат да се справиш.
    Вечерта излез с приятели/приятелки на дискотека,а през деня излизайте на други интересни места. Не е хубаво да се затваряш сама у дома.Ще ти доскучее и ще започнеш да си мислиш за него,а сега това не е най-блестящата идея на земята.

От всичко изброено,най-важното е всички излизания и т.н. да са с хора,които обичаш и цениш и са ти приятни.С истински приятели.Не с който и да е.Също така можеш да поговориш с някой,който и да е(приятел, познат, роднина, училищен лекар, учител, всеки) и много от тях ще и дадат добър съвет или най-малкото ще те изслушат и разберат.Също така е добре да поговориш с някой,който е преживял раздяла и знае за какво става въпрос(дори непзнат да е,няма значение).Късмет!Ще го преодолееш,ще видиш Wink

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Благодаря ви за отговорите, може би ще съжелява за постъпката си...незнам... просто ме е яд че се държи гадно. Тази вечер даже си чатихме.. и утре ще се видим.. незнам защо... кажете ми как да се държа??? Благодаря ви много!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Понякога се случва така, че просто чувствата ти към даден човек се изтриват - бавно и постепенно, но безвъзвратно. Сигурно и с него е станало така. А сега се опитва да се държи приятелски, но сигурно теб това не те устройва, защото все още искаш да сте по-близки от приятели. Съветвам те да се държиш настрана от него - далеч от очите, далеч от сърцето са казали хората и така се загърбва наистина по-лесно, отколкото, ако ти е постоянно пред очите. Дори мисля, че това да се виждате е лоша идея. Дръни се. Не е лесно, но иначе само ще си човъркаш в и без това нараненото сърце. В началото е ти е трудно, но постепенно ще става по-лесно. Запълни си времето с много неща за рпавене и не си давай нито минутка спокойствие , за да не мислиш за него.

Успех!
    Пиши какво е станало все пак!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    До сега си писахме във скайп... утре имам последен шанс... да пробвам дали ще съм с него.... какво да правя.. направо съм в безизходица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си