- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 месеца приключиха за 1 мин.
искаш да кажеш,4е в скайп ти е заявил "утре ти давам последен 6анс..."-ама мн е отворен тоя.както и да е
друж се естествено,не показай oт4аяние-усети ли подобни емоции,му кажи "досвидания".покажи,4е и с него и без него свят ще има...но му намекни деликатно,4е варианта "със" пове4е те устройва
п.с успех утре!![]()
Благодаря ти миличка,
утре.. ще направя всимко и ще се държа естествено, пък каквото стане... ще пиша след това...
Еми какво да ви кажа.. срещата ни мина гадно но хубаво че поне се изяснихме един път завинаги! Това беше краят.. просто няма шанс.. пътищата ни се разделят.. каза ми че съм му била живот по едно време, но просто вече низпитва сущите чувства към мен, направо директно си ми каза че не ме обича. Вече почвам да се пооправям.. благодаря ви адски много за всичко.![]()
как имам чувството, че тоя ше го намера и България тясна ше му се види.. не го е срам.. тия неща не се казват така директно бе.. ходила си с бебеПървоначално написано от SwEeT_pAiN_F
![]()
Животът е адът описан в Библията!
7 meseca vuob6te ne sa malak period ot vreme.i iskam da ti kaja 4e i na men lqtoto mi se slu4i po4ti vsu6toto ne6ty-hodeh s edno mom4e ot 2 god i 7 meseca i edin den predi da napravim 2 god i 8 meseca,toi skusa s men,kaza mi 4e obicha druga.prieh go mn zle,bqh na uspokoitelni,samo pla4eh,trugnah s drug s nadejdata da zabravq tozi koito obichah i ni6ty ne pomogna.i nqkude 2 meseca sled kato bqhme skusali trugnahme otnovo.taka 4e moq suvet e-popla4i si ako trqbva,no ne pokazvai pred tova mom4e 4e tolkova mn te boli za nego,opitai se da produlji6 napred,i s vremeto moje i da se suberete otnovo.ni6ty ne se znae
Вече минаха 25 дни откакто се разделихме... днес..тоест вчера вечерта по едно време ми пише в скайп "da minem s nasko sled 30min,da te vidq kvo pravi6" и аз естествено му казах ми добре...дойде той с един общ приетел...общо взето все едно не съществувах...беше много странно... стояха около 10-15 минути и трябваше да вървят щото ги чакаха... Нали ги изпращам и ги питам "Вие как се излъгахте тъй да минете да ме видите??" и той "Ми разбрахме че Ива /една приятелка която действително беше у нас/ е във вас и решихме да я видим." И аз стоях като гръмната.
Кажете ми това като какво да го възприемам? Тъкмо успях да го забравя,тъкмо не го бях виждала седмица и не ми беше мъчно, и той се появи и разрови с пръст в раната...Имам чувството че по този начин иска да ми покаже че трябва да свиквам че сме само приятели. А преди седмицаа дойде до вкъщи една вечер защотот имах нужда от някой до мен... бяхме прегърнати, целувахме се и той ми повтаряше "Разбери, всичко м/у нас е приключило, няма повече да можем да сме заедно, няма кяк аз не съм те обичал никога, просто го исках с цялото си сърце но за 7 месеца не се получи, разбери го т`ва!!"
Направо съм двойно объркана...вие какво мислите че става??
o0o egati post1pkata egati ne6to to i s men se slu4i taka-zv1nna mi po tela i mi kaza 4e e spal s biv6ata si priqtelka i 4e ve4e nqma da sme zaedno.no dori i ne moga da go zabravq-vijdam go seki den po 6-7 p1ti v daskalo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
колкото и да те боли стискаш зъби и продължаваш напред на него едва ли му е пукало като те е зарязал,а преди това ти се е вричал колко те обича и не може да живее без теб
Ами според мен този човек изобщо е нямал чувтсва към теб и азси мисля че с теб е ходил е така колкто да има, не ем разбирай погрешно само, защото за да те остави е така без да спомене защо ме навежда на мисълта че е така.Ще ти дам един пример с мен: Аз когато се запознах с едно момиче решихме да се видим на кафе и така и стана, но после аз разбрах че ме е харесала иси викам абе защо не тръгна с нея просто е така да има човек до мене.Карах един месец след което я оставих заради факта че не ми е харесвала и когато я оставих не й кйазах защо и така нататъка.Вече не съм такъв и си имам много добра приятелка която адски много обичам и тя мене.Ето къде е и извода тоя човек е ходилс тебе само така изпозлвал те е няма какво да си говорим, извинявай че ти го казвам знам че те боли много за това момче но е така![]()
![]()
Когато обичаш някого не можеш да го оставиш просто ей така. Преди 3 месеца се разделих с момичето, което обичах и най много обичам и винаги ще обичам и не мога да го превъзмогна до сега. Тя също ме обича адски много и сега, но не можем да бъдем заедно и го знаем и двамата. Не се сърдим, гледаме да си помагаме и да си бъдем добре. Прекарваме по цял ден заедно и винаги говорим за тези работи. Винаги ме е гризяло любопитството и не съм се страхувал да питам. Та това, което ти казвам е че когато обичаш един човек няма да го оставиш да страда. Това е най-глупават постъпка, защото до преди време сте прекарвали едни най хубавите си моменти във връзката. Просто е невъзможно човек с чувства да постъпи така, а съответно той щом е постъпил явно е нямал такива чувства. След като се разделих с моята приятелка тръгнах с 1 момиче за да проверя дали "клин клин избива..". Е, не го избива..и й обясних, че не можем да сме заедно. Аз също не й казах причината, защото щях да я нараня. Казах й, че искам да сме само приятели и тя се разплака. Стана ми кофти, но по добре за момента да й е кофти, а след време да бъде истински щастлива с някой, който я заслужава.
Съжалявам, пак много се разприказвахНо, когато човек има какво да каже по даден въпрос - не мълчи..
mili4ka nqq 4eta dr komentari prosto moga ti kajaprodalji si napred zabavlqqi se hodi po diskote4ki karai si jivota
toq go zabravi ne se davai da te pre4upi
zaebbi go
![]()
да пойскаи обяснение след толкова време си заслужава поне това...Първоначално написано от -4arovnata-
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Нищо особено.Случва се постоянно.Имам приятелка сега е на 22 години.Гаджето и я заряза със смс след 5 години връзка.В смс-а пишеше,че не може връзката им да продължи тъй като момиче в Испания е бременна от него![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Благодаря ви за отговорите. Но някакси не мога да си обясня как така не е изпитвал нищо към мен а сме ходили 7 месеца че и малко отгоре. Просто исках да рабера... добре след като няма чувства защо мина да ме види.... защо ми каза че е минал да види мойта фр`ка. Просто адски много ме тормозят тези въпроси.Аз почти съм си го избила от главата.. но това няма как да стане, най-малкото той беше за мен всичко в продължение на 7 месеца. Винаги ще си ми е слабост. Просто исках вашето мнение....
Благодаря ви за отговорите. Но някакси не мога да си обясня как така не е изпитвал нищо към мен а сме ходили 7 месеца че и малко отгоре. Просто исках да рабера... добре след като няма чувства защо мина да ме види.... защо ми каза че е минал да види мойта фр`ка. Просто адски много ме тормозят тези въпроси.Аз почти съм си го избила от главата.. но това няма как да стане, най-малкото той беше за мен всичко в продължение на 7 месеца. Винаги ще си ми е слабост. Просто исках вашето мнение....
Много ми е трудо да го забравя...адски трудно ми е. На всичкото отгоре се случиха и много неприятни неща в моето семейство. Направо... незнам пробвам по всякакъв начин да го забравя. Но нещо все ме връща в миналото. Абсолютно всичко ми напомня за него...за нашата връзка...кафетата,пейките,х рата...много е гадно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на всичкото отгоре...и той не ми дава възможност да го забравя....ужасно е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УАУУУУУ!!!!!!Първоначално написано от maybelline
Кокото и гадна да е била раздялата ви, живота продалжава!Трябва да продалжиш!!!!Това е моя съвет!!!! \/
Кокото и гадна да е била раздялата ви, живота продалжава!Трябва да продалжиш!!!!Това е моя съвет!!!! \/
Кокото и гадна да е била раздялата ви, живота продалжава!Трябва да продалжиш!!!!Това е моя съвет!!!![/color] \/
Кокото и гадна да е била раздялата ви, живота продалжава!Трябва да продалжиш!!!!Това е моя съвет!!!![/color] \/
То е така.. Ама и 2 години не са малко за 10 мин.Първоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Разплака ме! Нямаш право. Все едно слънчо го е писал. Супер гадно, но разбирам, че има доста по гадни случай от моя, защото .. все пак на някой му пука за мен, карай, че не ме грей мн в някой моменти когато нямам човек до себе си, защото .. при нас работата е, че само в скайпа си общуваме и то все аз му се включвам.... И с това явно трябва да се спра. Той e от друг град.Първоначално написано от Fallen`Angel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.