.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Не издържам повече.....

Посотянно майка ми се сърди.Кажа и нещо на по висок глас и почва да се сърди,защо съм и казала така. Трябвало по друг начин...напрво много ме изнервя И ко немога да си говоря както си искам ли егати Права ли е ??? Или аз греша някъде???
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Не виждам разлика във гласа дали ще е на нормален или на висок според мене по добре е на чист нормален не с повишен тон да и го кажеш.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Опитаи се да говориш с нея възможно наи спокоино и да и обясниш там каквото трябва..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Голям фен
    Град
    Констанц
    ами според мен до някаде е права все пак човек трябва да има поне малко уважение към родителите си и най вече да им го показва което чрез крещене определено не става пробвай просто да се сдържаш и да се даржиш нормално с нея,а простотии може да си говориш навън с приятелите ти
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Danny's heart ;-)
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    ами според мен до някаде е права все пак човек трябва да има поне малко уважение към родителите си и най вече да им го показва което чрез крещене определено не става пробвай просто да се сдържаш и да се даржиш нормално с нея,а простотии може да си говориш навън с приятелите ти
    Много правилно

И майка ми е така. Само като поиша малко глас и зпочва да ме упреква, че е се съобразявам с нея, на нея и без тов й било тридно а аз така съм й говорела. Разбирам я. Сигурно донякъде е права, но аз също съм човек. Емоциите ме карат да говоря тка и понякога не мога да конртолирам...

Ами сигурно е права. Опитвай се да говориш с нея с нормален тон на гласа.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на sasha_90
    А защо й говориш на висок тон?Тя ти е майка и трябва да я уважаваш.

Az ne i kre6tq prosto ponqkoga govorq na po visok ton
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

Tova ne ozna4ava 4e ne q uvajavam

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka_17
    Az ne i kre6tq prosto ponqkoga govorq na po visok ton
    Няма значение,не бива да й повишаваш тон.Това,което й казваш на висок тон,може и на нормален език.

Град
    Sofia
    Ami ako tona ti e bil mnogo visok ima pri4ina da se surdi
    vse pak tq ti e maika i se starai da se razbira6 s neq...no 4ak puk vseki put da izbuhva pogovori s neq moje da olekne i na dvete vi

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми и аз съм така...понякога,когато говора с нея по телефона и не съм и повишила тон,ти си мисли,4е съм го направила... и аз много се дразна...То е ясно,4е я уважаваш и,4е не го правиш наро4но ...Според мен,тва с разговора,няма да ти помогне...тя няма да те разбере...даже ще си помисли,4е пак и повишаваш тон и дори се караш с нея ...Така казвам,защото аз самата многократно съм се опитвала да и го обясня на съвсем 4ист бг език ...Не,не съм крещяла,нито съм викала,нито съм говорила с по-висок тембър...даже бих се усмелила да кажа,4е шепнех... ...Майка ми си помисли,4е се карам с нея,а когато се пробвах да и кажа,4е не е това,което си мисли,тя ми се обиди ...Просто,когато се карате и тя ти каже нещо,което ти не одобряваш,си замъл4и ...

Град
    СофиЯ
    При момичетата на тази възраст се появяват много проблеми с майките....и при мен е така. Само спориме за нещо, само ми се цупи за най-малкото дори и ако и кажа малко по-странно нещо , а съм ядосана на някои си друг....и тя прави ,както се казва, от мухата - слон. . . .

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    При момичетата на тази възраст се появяват много проблеми с майките....и при мен е така. Само спориме за нещо, само ми се цупи за най-малкото дори и ако и кажа малко по-странно нещо , а съм ядосана на някои си друг....и тя прави ,както се казва, от мухата - слон. . . .
    И при мен е същото.Майка ми спори с мен за най-малката дреболия и мисли,че винаги тя е правата .Понякога се случва да се скараме до толкова,че чак да не и говоря дълго време.Но това е от възрастта,в която сме сега.Споровете са нещо обичайно .
    Листенца алени от мъртва роза
    кървят върху снега студен под теб –
    ръката твоя къса ги със злоба,
    по маската се стича капка лед…

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Em opitai se da govori6 normalno de
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

в пубертета си и тррябва да те разбира когато имаш проблем или и говориш на висок глас
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Nei obru6tai vnimanie.Men maikami kato me iznervi i po4vam dai govorq na visok glas ,tq predi se surde6e malko ama ve4e svikna i razbra 4e tova e ot vuzrasta
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си