- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Два въпроса,свързани с девствена ципа
imam 2 vuprosa:
kude to4no se namira devs.cipa v na4aloto ili nqkude posredata?
dali moga predi sex sama da q skusam za da mi e po lesno posle
mersi predvaritelno
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.от правилника![]()
![]()
1. Намира се на входа на влагалището, в самото начало.
2. Можеш сама да я скъсаш - с шпагати, яздене на кон, тампон или просто като мастурбираш.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
с мастурбацияПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
а трябва ли да е прекалено силна ?Ако е лека ше стане ли белята?
![]()
1.Намира се както каза naMy4Ho_KoTe в самото начало
2.Начини много,но аз няма да ти казвам,защото е глупаво да го правиш![]()
Защо си мислиш,че ако си я скъсаш ти няма да те боли после,и ще ти е по-лесно,и защо въобще мислиш,че ще боли![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ami za6to da ne e po lesno ?
Намира се в началото на влагалището, може да я скъсаш преди акта (начини колкото искаш), но това е безсмислено.Така или иначе болка ще има Мен ме болеше и на втория и на третия и на четвъртия път, когато ципа така или иначе не е имало
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ami pritesnqvam se ako ima mnogo kruv :S
ami ne iskam da stane nqkakuf gaf i mom4eto da se upla6i ;(
Е ти каво си представяш, че ще са реки от кръв ли?То е съвсем малко, няколко капкиПървоначално написано от filli
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
e to e razli4no pri vsi4ki nqkakva be6e napisala 4e mnogo i e teklo i stanalo mazalo
От ко ще се уплаши - ти да не си страшилище...то тва си е нормално...бахти тъпата логика дет вкарваш честно...мн си тъпа...пфуу...по-добре недей да правиш секс просто...Първоначално написано от filli
![]()
![]()
![]()
от кога е срамно да си девствен ?каква е тая нова мода сред децата ?
подкрепям мненията на другите..много тъпо е да мислиш 4е ако сама се отвориш после няма да те боли и т.н ..е то може да не те боли много нищо не се знае..и не мислиш ли 4е трябва 1 ти път да е с мом4е на което даржиш а не с пръст,краставица ,банан![]()
..и т.н..помисли си
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ами тогава внимавай какви ги избираш!Какви са тия мухльовци дето ще се уплашят ... Не е ли редно ти да си уплашена,а той да се опитва да те успокои и да те предразположи.Първоначално написано от filli
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.