.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Град
    Варна

да спи ли с него или всичко да свърши ?

моя приятелка е на 16 и ходи с момче на 21 което си има приятелка.... бих казала че и обръща голямо внимание нищо че си има и друга ... но преди няколко дни когато излзязахме заедно те двама аз и моя приятел .. той подхвана темата за секса .. тя все още е девствена и незнае какво да му каже? първата му приятелка е спала с него за първи път ... и той не иска да я зарязва само заради това ... той ходи с моята приятелка вече 1 месец .. тя го обича страшно много .. докато не ги видя една вечер когато двете бяхме в едно кафе и те двамата влязаха,седнаха и започнаха да се гушкат и целуват ... на нея и стана мн гадно ... в момента незнае какво да чувства ... дали и на нея да и бъде първия или да приключи всичко между тях ...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Пича е тарикат, евала.
    - Всички авто-части на едно място!

Според мен той е простак. Дори да ходи с 5 момичета трябва да се държи с всиките така че да се чувстват добре, обичани и никога да не ги наранява. А това което е направил е било демонстрация на това колко е велик. Според мен тя трябва да скъса с него възможно най-скоро и грубо за да му покаже че не може тя да е втора цигулка и той да я разиграва по този начин.
    Секса с него нищо няма да промени. Е вярно, ще му направи още една бройка в бележника но до там. Секса е жавен за една връзка но в ако я сега спи с него ще е неопитна, няма да може да му предложи истински секс а просто ще спи с него. След което тя ще съжалява... и така. Това е на кратко.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    естествено,че трябва да го зареже не може само тя да го обича тоя направо си играе с нея....

Град
    Shumen
    Abe ...........da ne se zanimava s nego .......ako 6te go pravi da go napravi s mom4e koeto q obi4a iztinski i d1rji na neq !!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Варна
    вчера имаха среща .. и той не дойде .. ЗАЩО ? защото се прибрал мн късно от работа а пък имал среща с другата ... нз нз ... обича го , и не и става приятно когато и каже че тряа да излезе с другата ....

Голям фен
    Град
    Констанц
    оф никога не съм разбирала такива момичета който ходят с някви които си имат приятелки.. тези момичета не си ли знаят цената и се оставят да бъдат така унижвани а по темата според мен не си заслужава да спи с него защото наи лошото което може да направи е да преспи с някой само поради принуда, тя сама трябва да почувства дали той е точния човек и дали най вече тя е готова за това. А според мен щом се колебае начи не е той човека
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да го оставя............
    Боже, как търпи да е другата в тази връзка?

Град
    Варна
    на всичкото отгоре ... живеят в един квартал... пред 3 блока са .. с тая другата

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Znachi trqabva da spi s nego,za da go zadyrji !? Po-dobre kysai s nego dokato ne si e nameril i treto momiche ..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Da go ostavq ako toi e s neq samo za da spqt zaedno to kakva e polzata za momi4eto moje o6te da ne iska da go pravi.Ai 6tom ''pi4a'' si ima dryga averka,sami si pravete izvodite
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    1vo te izob6to ne xodqt!!! i vtoro ako priqtelkata ti ima pone malko akul v kuhata si glava 6te go zareje nezabavno.. kak 6te si s mom4e koeto si ima priqtelka??? vse pak i e za 1vi put.. 1viq put trqq da specialen s 4ovek koito obi4a6 i toi teb obi4a 4ovek koito ne xodi s druga a samo s teb ako iska neka spi s nego ama posle da ne reve kato q zareje..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Според мен той е простак. Дори да ходи с 5 момичета трябва да се държи с всиките така че да се чувстват добре, обичани и никога да не ги наранява. А това което е направил е било демонстрация на това колко е велик. Според мен тя трябва да скъса с него възможно най-скоро и грубо за да му покаже че не може тя да е втора цигулка и той да я разиграва по този начин.
    Секса с него нищо няма да промени. Е вярно, ще му направи още една бройка в бележника но до там. Секса е жавен за една връзка но в ако я сега спи с него ще е неопитна, няма да може да му предложи истински секс а просто ще спи с него. След което тя ще съжалява... и така. Това е на кратко.
    Напълно съгласна съм. И според мен той е пълен простак, понеже като ще си прави харем, от едното уважение да се опита да скрие факта, че има и други мацки! На какво прилича това? Вече никой не се опитва да се крие като изневерява. Пфу.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    уф стига с тоя срам бе....мноо ясно че авторката и тая втората цигулка е един човек...това е толкова банално..един приятел на един мой приятел ми каза...бла бла не сме във втори клас (освен тия дето пишат че са бременни )
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    в мечтите ти
    Къса с него и това е
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не мога да разбера..приятелката ти добре ли е..вярно влюбена била в него..ами малко достойнство не й ли е останало...да го зарязва по-скоро...трудно е, но не е невъзможно

Кажи на приятелката ти,че не уважава себе си!Как може да знае,че е ВТОРАТА и да се примирява,а и да се чуди дали да си легне с него?!?!?!?Ейй я се осъзнайте!Никое уважаващо себе си момиче няма да търпи такова отношение.....водете си сами изводите.....Ей МОМИЧЕ НЕ БЪДЕ ТОЛКОВА НАИВНА,КАТО ПОРАСНЕШ МН МН ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ Ще си викаш с какъв акъл правих тези неща ама ще е много късно и дори ще се срамуваш !!!!!!!1....ах и аз колко се ядосах

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Напълно съгласна съм. И според мен той е пълен простак, понеже като ще си прави харем, от едното уважение да се опита да скрие факта, че има и други мацки! На какво прилича това? Вече никой не се опитва да се крие като изневерява. Пфу.
    И аз съм съгласна...
    И аз имам подобен проблем...Сегашния ми приятел си има "сериозна приятелка" от 1 година, казва ми че искам да скъса с нея, за да е с мен, но все още не го е направил...Чувствам се гадно като знам, че съм втората, обичам го, но търпението ми вече почти се изчерпа и смятам да му му поставя въпроса "Или ще имаш мен и ще скъсаш с нея или ще си гледаш работата "Така, че приятелката ти не е единствена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си