- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи ли правите секс?
pove4eto pati sme bili goli no e imalo slu4ai kogato samo sme svalqli gashtite s otmetnata prashka i po4ti svaleni bokserki![]()
![]()
Нимфомания друг път.Това със отместването на прашките и на мен ми се е случвало, но е доста яко. \
/
я си дай номераПървоначално написано от Schnitzer
![]()
.
а пък по тематааз пък почвам винаги с чорапите и бившия ми само ми се смееше, ама аз не мога да ги понасям.
be a good boy!!!
Еми в повечето случаи голи, но се случва и с дрешки, просто понякога действа мн възбуждащо.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Зависи от климатичните условия![]()
Гррр, тва е срамно бе хора![]()
Оставяйте поне блузката![]()
хаха ами зависи....ако сме в нас или в тях сме чисто голи.Особенно ако сме под душа или във ванатаАко сме в леглото не махаме чорапите-за кво.Особенно аз много често слагам дълги черни чорапи до средата на бедрото-много са секси
Понякога оставам по корсет или по сутиен,може и с някоя секси нощничка
а ако сме в колата или някъде навън не махаме всичко само панталоните
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Много рядко се случва да оставам по чорапи, предпочитам да съм чисто гол.
хаха това да си по чорапи само ми се струва тъпо
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Mi razli4no..Biv6ia mi priatel obi4a6e da ima ne6to po mene puk bilo to 4orapkite..Nai-obi4a6e da sum samo po kusa poli4ka ili samo po pra6ki![]()
обикновенно когато сме си в къщи сме голи,а навън (то вече сняг вали..за секс баси студа) само смъквам панталона или дигам полата и на задна![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Хах.
Оставаше облечени да сме.
Естествено, че голички.
Друго си е като сме си чисто голички...по-комфортно е.
Евентуално аз да съм по чорапи, но това е супер извънреден случай (ако много ми е с тудено).
хах като се замисля и двамата винаги оставаме само по чорапиникой не им обръща внимание просто...
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
с шубата е най одобно![]()
Първоначално написано от Schnitzer
Ооо пич,ми нема 'се депресираш прасни една бясна ч*и*к*и*я по нашенски и готово!![]()
![]()
![]()
трябваше ми снощи. сега вече неПървоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
be a good boy!!!
Като цяло и на мен ми е тъпо, но като трябва да станеш за някоя друга поза и пода е с плочки, а няма пантофи не е много приятно.Първоначално написано от girl_in_black
Еми тои си стоеше тука от снощи ама ти не си го видяла.Първоначално написано от just_a_girl_z
![]()
Когато се любя с някоя, сме голи, ако е бърз секс сме полу-голи, колкото позволяват обстоятелствата.