- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Близане на гъз
Хах...е съм го правила...не бих го и направила...доста гнусно ми звучи![]()
Ne sym go praila ni vynka ni vytre ,pyk i ne mislq ,4e 6e go napravq ,gadno mi izglejda...
Не съм пробвала, пък и не изгарям от ентусиазъм, откак неотдавна половинката ми почти ми завря главата в кенефа, след като беше срал. Като видях какво значи исполинско лайно и се усетих откъде е дошло.. Всякакъв ентусиазъм да се докосна до тази част от анатомията му (камо ли с език) умря.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
В момента ми е много противопоказно да чета подобни постове, защото като се смея много дълго, започвам да кашлям като 70-годишен пушачПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Нем не съм и не смятам да го правя![]()
Леле верно ли го е направил това??Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Да. Защото го обидих, че един негов приятел сере по-шумно от него.. Абсолютно сериозна съм. Даже го бъзиках, че хапва китайци на закуска, защото лайната бяха жълтиПървоначално написано от Schnitzer
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
mii ne sam go pravila, ama nqma i da probvam..........
lelee ujas tova mi zvu4i mnogo gadnoПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Защо ти трябва?Първоначално написано от a1b1c1a1b1c1
![]()
Не виждам какво удоволствие може да изпита партньора ми от тва да му ближа гъза с извинение![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Нека позная.. Малко ти остава докато навършиш 14.Първоначално написано от barbie_†
hahahah mai ne malko, a mn i ostava do 14. tazi procedura s lizaneto na zadnici dostavq ogromno udovolstvie i za dvamata. no ne vseki predpriema tazi kra4ka. az vse o6te ne sam se probvala. no ako re6a nqkoi den da go napravq, predi tova sobstvenora4no 6te mu izmiq zadnika za da sam sigurna 4e e naistina 4ist.![]()
![]()
![]()
Eвала.Първоначално написано от foxy-to
![]()
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
оохх ще ме умориш
![]()
ама бебешко жълти ли?![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
По-добре тои да лиже твоя.Първоначално написано от foxy-to
Памучно коте вие сте уникални честно.
![]()
Аз задници не лижа!
Вие имате хммм "интересна връзка"Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Ъ, интересна.. Да бе.. Кой знае какви извратеняци има тука, ама си мълчат.. Не кат менВие за туй се шашкате от нищо.. You`ve got skeletons in your closet too (превод в ефир - и вие имате скелети в клозета).
Тиху сяяяяя...Първоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()