- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Близане на гъз
pamu4no kote na kolko si?
Meсец ми остава до пълнолетието.Първоначално написано от foxy-to
Бахти, тая тема се превърна в трибют към мен![]()
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Интересно им е на хората а и по тва време няма модове преполагам.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
6toto samo ti si priznava6 za mrasotiikite.p1k drugite si mal4im
Ем, не съм от най-срамежливите... Дет се вика - скромността е за тия, дето нямат други хубави качестваПървоначално написано от foxy-to
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ако попадаш на девствени 20-годишни, нищо чудно да си мислиш така.. Ама в моите очи все се набиват нахаканите и устати 13-годишни, които се държат като току-що отворена шестокласничка.. Пардон.. Те са точно товаПървоначално написано от Schnitzer
Грешката е моя, моля да се изтрие от протокола.
Които пита.Първоначално написано от Liar
Ебаам се бе.Ма я кат нищо може да се навия след 1 2 бири.
За мъжко или за женско дупе иде реч?..Първоначално написано от Schnitzer
![]()
Определено не навлизам навътре... иу
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Женско ест.Я да не съм педал.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
След една-две бири друга песен ще запеешПървоначално написано от Schnitzer
![]()
Говори си ти ако не немаш раота.Аи че много са отплеснах лека ви.Първоначално написано от Liar
![]()
оле божкеееееееее!!!! майко милаааа !!!!Първоначално написано от Ани
и аз съм така!!! дъх не мога да си поема![]()
![]()
![]()
![]()
браво мацка че си казваш всичко =D>супер си
![]()
викам да кажа нещо по темата(ако някои помни каква беше тя де) да не я заключат а![]()
аз не бих направика такова нещо. звучи ми свръх гнусно
![]()
be a good boy!!!
хахахаххахахПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
ще ме сбъркаш ей
![]()
В живота не е важно какво имаш...Важното е КОГО имаш...!!!
хахха мила връзката ви наистина ми звучи интересна...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
а между другото "closet" означава "килер" а не "клозет"...не се заяждам просто ми стана смешхо...
да не ми се обидиш сега...
![]()
В живота не е важно какво имаш...Важното е КОГО имаш...!!!
много обичам. Говоря двустранно![]()
Аз съм го правил няколко пъти - естествено преди това дупето трябва да се измие супер старателно ..
Бившата ми много се кефеше на това .. не виждам нищо лошо- даже ми беше готино..![]()
![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Т'ва е гнусно![]()
![]()
![]()
ахах мн "интересна" тема - близане на гъзове.Май само Сам_90 спомена нещо интересно..ама никой не забеляза.
Памучно_коте,мила искренно се надявам да не се срещаш отново близко с ..преработени китайци!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Вече като мина край китайски ресторант и почва да ми се гади.. Детската ми психика е травмирана доживот..Първоначално написано от Ice_Queen_
И не хапваш китайско?!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Как без китайско?
..
Не ставай расист![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ОМГ народе ! Няма такъв базик в тая тема, с егати удоволствието я чета..
А по темата аз бих казал.... ДА! Обаче както некой друг беше казал "собственоръчно ще измия"така де...
Памучно ти ще си ми идол отсега нататък мухихихи