- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той свърши, а презерватива се скъса
Здравейте днес с гаджето ми правехме секс с пресерватив и когато свършихме той си го извади от мен(независимо,4е бе6е с презерватив) и когато погледнах презерватива се бе6е скъсал и по4на да се сти4а сперма и сега ме е страх дали не е попаднало не6то в мен!Кажете ми да пия ли нещо и какво?!Не съм запозната до сега не ни се бе6е късал презерватив!Моля помогнете ми!Мерси предварително!
Moderated by: swords1010
Т.7 от правилника!
Не съм надута,а просто съм разглезена
Пий хапчета а може и тест за бременост да си направиш
Следващия път Качествени презарвативи + хубаво слагане
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ами нали тест се прави 2 седмици след акта,а при нас гафа стана неска и съм 4увала,4е ескапеле се пие до 72 4аса,а можеш ли да ми кажеш ква цена е и какви са страни4ните ефекти,за6тото до сега не съм го пила
Ми Ескапел май беше около 30-тина лева!!!
е струва около 35 лв.,страничните ефекти можеш да си ги прочетеш на обложката като си го купиш, но предполагам,че са нормалните: неразположение, главболие и т.н.
няма любов
izpii edno hap4e![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
пии хапче аз пих ескапел и вс си е както трябвавъпреки че е малко скъп 25-30лв....но помага
![]()
Утре ще хода да си зема,а то блистер ли е или е едно и само едно трябва да изпия нали
то е само едно хапче най-сиг действа до 12 часа след акта на 100% е иначе може до 72 часа.Аз го изпих до 12....но както си прецениш така или иначе е най-сиг начин да се предпазиш от неприятности![]()
30 leva!!!kat znam kak deistvame nai-dobre da gi napravi6 bezplatni![]()
![]()
![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
а фатално ли е ако си го зема утре,демек 24 4аса след акта [-o<Първоначално написано от Perfect^by^nature
еми да, определено е фатално- 0тивай до някоя денонощна аптека и купувай!!!
Първоначално написано от Say It Right
ми според мен не е фатално но колкото по рано го изпиеш толкова по добре .. така че те съветвам да идеш сега и да го изпиеш отколкото да отлагаш чак до утре...
Нямам възможност!Стига сте ме шашкали утре ще се снабдя с парите,сега не мога по никъв на4ин![]()
![]()
утре тва 6те ми е първата работа мн ли ше е фатално ако е утрееее
1. Разбира се, че е попаднала сперма в теб.
2. Прочети листовката.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
то4но тва е кат го извади се бе6е скъсал и по4на да се сти4а по 4ар6афа и нз в мен има ли ама се пак мн се притеснявамПървоначално написано от `Death`Whore``
Абе момиче ... по-добре пий хапче ! По-добре хапче СЕГА , отколкото аборт от твърдоглавост !Първоначално написано от Dilian4enceto
За да схванеш, ще го кажа по следния начин - очи във вагината имаш ли, че да знаеш дали е потекло и там?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пий Ескапел и след 2 седмици си направи тест за бременност![]()
ДААА мн ясно,че ще пия просто ви казах 4е нямам жъзможност днес да си купа и ше го зема утре когато ше са минали 24 4аса,а то по принцип е до 72 и питам нали няма да е фатално ако е след 24 4аса
Не е фатално,но шанса да не си бременна ако си го пила в първите 24 часа е 95%,а след това шанса ти е 75%Първоначално написано от Dilian4enceto
![]()
Демек ако го пия утре на 24 4ас 6анс да съм бременна 6те е 95%
Да НЕ си бременна,а не да си бременна.Не знам как са нещата просто така пише на листовките...ти си решаваш дали ще даваш 30 кинта за хапче или 200 за абортПървоначално написано от Dilian4enceto
![]()
да бе мацка утре 6те си го зема и сега като пресмятам са 24 4аса значи да не се притеснявам толкова мн нали моля те ме успокой 6ото съм се мн 6а6налаПървоначално написано от Kras4eto_lp
Хаха...познато.И аз преди 1 седмица пих ама така или иначе с притеснения няма да оправя нещатаПървоначално написано от Dilian4enceto
Дай малко по-спокойно не е болка за умиране на всеки се случва скъсан презерватив
![]()