- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След като свършите
След 10 секунди обикновено свършвам пак, ако си позадържи езичето. След 4-5 оргазма искам почивка, храна и сън!
obiknovenno vinagi az svyrshvam predi nego ... i nqmam problem da prodyljim , stiga da zabavim , che da moga da si poema vyzduhi moga da svyrshvam mnogo pyti , osobeno kogato momcheto ne si gleda "svoq kef" , a e kato moq priqtel , koito dyrji i na dvamata da ni e hubavo
predpolagam , che i pri povecheto momicheta nqma problem sys svyrshvaneto i prodyljavaneto
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ми лежа,кво мога да правя.Веднага мога ама ме мързи![]()
![]()
След това си лежа и се кефя. По прицип мога и веднага, но ми е по-приятно след около 5-10 мин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И мене като ме докара до оргазам лежа и си мързелувам. Мога и още, но мързела надделява![]()
ам..ъм..хъм 4,5 ОРГАЗМА?Първоначално написано от krem4et0
![]()
ОМГ...
Еми...........не съм на 15, а и след първия достигам до оргазъм мнооооого лесно :P
evala!Първоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от ™G-Baby™
Това за женските индивиди като моа е нормалноооо 4-5 може и повече оргазмиииПонякога ти се прийсква да си жена нали...
![]()
![]()
Гот е да си жена!![]()
![]()
![]()
![]()
След като свърша ..ми започвам пак
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
хахахаха
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Abe kakvi 4 5. Sled 2 3 svyrshvaniq kam 2 3 chasa nemoga poveche legam i 12 chasa syn ne mi myrdat.E drug si e vyprosa che vinagi mi se spi :>
Не е яко. Ужаясно е. секундите удоволствие от това не компенисират менструалните болки да речем.Първоначално написано от 182+44_4adel
Tova se kazva sex ma6inaПървоначално написано от erata
![]()
Produljavai v su6tiq duh "baby"
![]()