- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Винаги съм се чудила...
ХахХа Линкин Парк били метъл![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
така първо да появсня знам кои са металика и имат хубави песни и особено Nothing Else Matters
сега да кажа че не знам колко октави има гласът на Честър и ако за всички музикални експерти тук това е най ваажния фактор за мен не е важото споед мен е песента и гласът да докоснат сърцето ми и щом това е така значи мога да твърдя че за мен той има великолепен глас
следващо нещо заради което те са толкова добри за мен те се раздват за почитателите си те искат всеки един който е отишъл на техен концерт да получи най доброто независимо колко усилия и болка им струва те го правят
ще продълавам да ги заитавам ако ще да съм сама срещу всички не ви карамда ги харесвате а да не ги обиждате
Хард рок?Не бих казала, че са ми любими, а ще повече, че разбирам от стилове... Но както посочиха преди мен, Металика и Хелоуийн са с пъти по-добри от тези комерсиалистчета
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ХАРД РОК!?![]()
![]()
![]()
ахахах ок.
като сама осъзнаваш, че не разбираш от стилове..що подяволите пишеш!?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Беше просто предположение, не виждам защо трябваше да се правиш на интересенПървоначално написано от ЕPu
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Bulgarian Folklore - Aku Umra il Zagina.mp3:P
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Ще ти отговоря като човек, който допреди 3-4 години им беше голям фен. Така....ВСЯКА добра група се раздава на концерти, най- малкото за да ти дойдат тия хора и следващия път. Откъсни се от идеята колко са съвършени и ги сравни с други групи. Ще откриеш, че като инструментал нищо не струват и не те "докосват" и не предизвикват възхищение. Гласа на Честър...ок мелодичен е, но определено на моменти издиша има много по- добри вокали. Текстовете не са кой знае какво. Посланието им е еднотипно и на моменти звучи глуповато. На всичкото отгоре имат 3 албума на за толкова много време и по 1000 варианта на една и съща песен, което е глупаво. Последния им албум е голяма излагация както и проектите им с онзи рапър. Не се заяждам с теб просто наистина безпристрастно ги сравни с някоя голяма група и ще видиш, че са доста посредствени.Първоначално написано от white wolf
агахахахахаххахПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
![]()
Как може даже да си помислиш да сравниш Helloween с LP...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
вижте сега аз не искам да ги сравнявам не защото както всички ще кажат не искам да видя истината а защото ги харесвам такива каквито са те са нестандартни и това ми харесва не са и най известната банда в света дори до преди 2 год и аз не бях чувала за тях
и ми пояснете защо като чуете че някой ги харесва мислите че няма вскус
за мен те са единствени уникални и неповторими всеки си има свой вкус и стил а те отговарят напълно на моя
мама и татко не са ли те научили да не се доверяваш на хората?Първоначално написано от SLaDKu_mOmIChEncI
----
овчици... заблудени овчици... ОВЦИ !
за 1000 път ще го повторя СПРЕТЕ ДА ГИ ОБИЖДАТЕ толкова ли е трудно какво толкова са ви направили момчетата като не ги харесвате не ги слушайте никой не ви е заставил с питолет в главата ма не ги обиждайте НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ то кой ли е заслужил да го обиждат група ''многознаещи'' тиинейджъри вие нямате иосновани да ги обижадте не сте по добри ое тях
мнение е едно даги псуваш е друго можеш можеш да не ги харесваш това си е твое лично решение но да почнеш да ги псуваш това вече засяга и тях и мен а аз няма да го допусна как ще реагираш ти ако някой започне да псува някой който много обичаш и уважаваш и
не си по добър от тях по точно кажи с какво си по добър от тях
Водят ги уж НЕО метъл..за мен те не са метъли.
Walk go home boy...
ob6to vzeto mai se vodqt neo metul ,ne garantiram![]()
abe za6to lp da sa boza a ne vodka primerno? Nqkoi 4ul laf ot nqkade i are vsi4ki da go povtarqme? az sam vinagi za tqh kakvoto i da napravqt! i sa NEO METAL![]()
![]()
aaaaaaaaaaaa
Абе моля ви се не спорете без да сте запознати със стиловете!!!И аз не разбирам кой знае колко, но всеки нормален човек че LP са нео метъл.Смесица м/у метъл,хип-хоп и много други стилове.
И каво им е на Linkin Park?????Всъщност са за големите "разбирачи" ще кажа че метъла не опира само да крещене, псувни и тем подобни.Наистина има велики групи, но...Linkin Park правят музика която те да харесват, а не с цел да изкарат пари.Слушам главно метъл, но само някои групи, защото не понасям тва безмислено крещене.Най-много ми харесват Linkin Park, Evanescence, Skillet, Nightwish, Slipknot, Scorpions и...абе главно тея.
НЕ са. Може и да се водят нео метъл, но за ме нео метълът не е метъл така че..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on