.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    Асеновград, България
    Оформянето на гърдите при момичетата завършва в периода 13-18 години, най-чесо на 15.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 22 съм и последните 2 месеца бюстът ми порасна значително, защото надебелях с 4-5 кг.

imam fr koqto e 2 godini po golqma ot men no e s po malki cici i kvo.A be q se stegnete.Na 12 i nqma6 cici.I kvo ot tva??????????Ama zabravih 4e iskate na po 13 ve4e turski 4ikii da pravite...offff

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от -
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    На 22 съм и последните 2 месеца бюстът ми порасна значително, защото надебелях с 4-5 кг.
    Трътка...
    Е, сега нямам 55 кила с мокри гащи.............не съм трътка, а съм с приятни форми :P

Град
    FuckyLAnD
    Чуй сега момиче гръдната обиколна не е от чак толкоз голямо значение! Ти ако имаш хубаво тяло повярвай това ше ти е най-малкия проблем гледай тялото да си поддържаш фигурка пак сега ако дал гопспод и гърди ако не здраве да е

Ох има момичета които нямат проблем с разтежа на гърдите или с размера им...И на тези момичета им е мн смешничко и мн веселоо..Поставете се на мястото...на тези които нямат и ще разберете че и вие ще сте отчаяни..Аз напримен съм на 16 год.. и нямам гърди и разбирам отлично тези момичета

Голям фен
    Така е не се коркайте толкова за този бюст и аз преди се бях комплексирала супер много,хем това лято ще стана на 20 години и не мога да се похваля с голям бюст,даже е малък,и като погледна по-малки от мен с троен на моя и ми става малко неприятно,но какво да се прави структората си ми е такава,55кг съм 1,70 висока,но в гърдите като петокласничка

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    заеби тия гърди привличат погледите и разсейват по време на секса Имаш ли яко стегнато тяло и най-вече задник , кво ти пука колко ти е бюста. Грозното в случая е малки цицки с разплут задник. Всички поддържани момичета са желани независимо от бюста

а и циците не са най-важното..

Xax i az imam su6tiq problem..no ne go wzemam navutre zashtoto ima wreme da porasnat !!

Puk i da ne stanat mnogo golemi te ne sa nai-wajnitee !!

Голям фен Аватара на Callisto
    Забелязах, че не си написала подгръдна обиколка...за някои момичета тез мерки са перфектни, ако подгръдната им е по-малка.
    Аз лично не искам повече да ми растът гърдите...даже искам да намалеят. Гръдната ми е 92, подгръдната 72, 40кг...на близо 18 години.
    Не се притеснявай толкова за размера на гърдите-някои момчета предпочитат с по-малки гърди. Всъщност какво ти пука за момчетата бъди такава каквато си-ако ще гониш даден идеал гони го заради себе си, а не за да спечелиш някой.

аз съм чувала, че гърдите растат до 4 години след като ти дойде, но при всеки е различно, аз имам същия проблем на 13 съм а гръдната обиколка ми е 80-81 някъде и съм 40 кг

Тема от 2007... браво!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ateto♥
    Guest
    az sum na 10 godini i nosq sutien

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е ти какво искаш на 14 да имаш гърди като на Памела Андерсън ли? Има време да ти пораснат та ти тепърва се развиваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си