- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нобелов лауреат: Негрите са по-глупави от белите
На теб май ти е наследствено,а?Виж сега просто прозира,че си го изкопирал от учебника по химия без да влагаш никакъв смисъл в него.Първоначално написано от Majestic12
С кои остатъчни газове реагира за да се получи това?Кои елементи включваш в реакцията?това PH3 не трябва ли да бъде изравнено?Учителя ти по химия(и история) не трябва ли да бъде убит?
Ама ей тва е най великото:
И не става от допир с въздуха, а с водата в него, ето ти уловката, бе негро![]()
![]()
![]()
еба то па оставаше от допира със самия въздух да става,не с елементите в него...
Майка ти знае най-добре...Къде е гадното черно негро Зиези?[/code]
ПП:щях а забравя,как точно в една смес с 68% нещо си и 32% друго нещо може да има трето нещо?
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Май доста се засегна, като ти казах неро, а?Първоначално написано от Ziezi
Май виждам не чиста арийска кръв , да тече във вените ти о не-бели Зиези? :>![]()
![]()
takmo po4ti spqrhme da gi ebame 4e sa 4erni sa tvaaa.. milite horica
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
никой не отговори на въпроса "И какво от това?"
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
показва че не са равни на европеиците ето каквоПървоначално написано от _SL_
да ! ни сме по- виши от тях станали са богати когато работят за нас !Първоначално написано от fаke
омг, дете...кой ти е промил така брутално мозъка бе?Първоначално написано от Eрнст Баркман
искрено ти пожелавам някой ден да работиш във фирма(всъщност с тоя акъл изобщо не си те представям като нещо по-значино от чистач), управителят/директорът на която е не-бял.
кво значение има за кой са работили, важното е, че са работили, издигнали са се, постигнали са нещо и сега такива като теб работят за тях
От опит знаеш че печките са лайна лиПървоначално написано от fаke
![]()
тва, че се е случило да ме преебат, определено не е било щот са били цигани, което даже не е съвсем сигурноПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
+ това от циганин до циганин има огромна разлика, както е и при негрите, както е и при белите, както и при всяка една раса/етнос
спокоино няма да работя там ! пък за чистач друг път