- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой са най-добрите презервативи?
koi ot slednite prezervativi sa nai-dobrite?
Редактирано от:ЦвЕтИт0-1-ва т. от правилника.![]()
+1Първоначално написано от momchence_89
чувала съм че Дюрекс са най добри![]()
Хух...100% за Дюрекс..биваИ аз за тях гласувах...
Не мога да кажа кои и защо са най-добри...все презерватив, май е въпрос на предпочитание, харесване и втълпяване всичко
И аз така. Много малко са случаите, в които ми се е отдавала възможността да изполвам презерватив.. И освен Дюрекс и ония сивите на ХЕИ-то, други май не съм пробвалаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Дюрекс![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Само и единствено Дюрекс![]()
Аз предпочитам Спортекс, защото хем са хубави, хем на прилична цена. А Лайфстайлс съм използвала веднъж и бяха ужасни - дебели, приятеля ми не усещаше кой знае какво, а и бяха с прекалено малко лубрикант и се претърках.
aa da i ako moje nqkoi da mi napi6e g/d cenite 4e ne gi znam![]()
Ем на Спортекс мисля че бяха по 1.50(горе долу)Първоначално написано от kuklata_90
Дюрекс са 2.80 май(не го знам точно,защото не ги купувам аз)
А за Виталис и ЛайфСтайлс незнам![]()
i az sum za durex![]()
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Durex и също така Спортекс sa dobri
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Гласувах за Durex, защото откъм качество наистина са най-добрите.
Въпреки всичко използвам Спортекс, защото са много по евтини, а и като качество са изключително близки на Дюрекса.
Иначе Спортекс за 1.50лв малко трудно могат да се намерят вече. Вървят към 1.80 - 2лв в аптеките.
Дюрекс за 3-3.20лв.
Лайфстайлс не струват... Изпробвани са и не са хубави.
А приятеля ми каза, че повече Виталис не е купувал след последния път, когато единия презерватив си е бил с малка, но доста добре личаща си дупчица.
When I love, I love.
твърдо ДЮРЕКС!!!
колкото до спортекс .. мразя ги!!! Заради тях ми се случи да тичам за постинори посред нощ //![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Лайф Стайл са ужасни... Дурекс са най-предпочитани от мен.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Предпочитам Durex и по-точно Durex Elite.
Спортекс,защото според мен имат повече лубрикант,а с дюрекс веднъж се протърках...
Цветии, пак си допуснала правописна грешкаНе е голяма, ама много се забелязва >> Трябва да е кои
![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
Лично за мен Дюрекс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mislq 4e durex, sled tova sportex... no kato se zamislq osven tezi ne sam polzvala dr vidove,osven edno ot braziliq deto mi gi podari edna frme nz imeto
Първоначално написано от ™G-Baby™