- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой са най-добрите презервативи?
Не сйъм ползвала Дюрекс и Виталис. Най-добрите са Cool, а Lifestyles и Спортекс слагам на 2-ро място заедно.
Според мен най-добрите са Спортекс защото имат повече лубрикант а и са на прилична цена.
Само DUREX-наи-добрите!
durex no da e extra large ina4e drugite sa malko tesni4ki
На мен пък точно заради Дюрекс ми се наложи да тичам до аптеката за Ескапел,апък Спортекс доволна съм!Другите два вида не коментирам не съм ползвала!
П.С.Да правиш секс с презерватив е все едно да ближеш захар през стъкло!
Durex понякога се преебават, Lifestyle са дебели... що нямате "други" в анкетата ?![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Аз знам за Дурекс ,но мисля,че зависи от това правилно ли си го поставил,защото и дурекс,при неправилно поставяне,може да се скъса![]()
DUREX нямат късане братоо![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
aide be 4e nqmat kusaneПървоначално написано от mirkisss
![]()
tova 4e na teb ne se e slu4valo ne zna4i 4e sa jelezni i ne se kusat![]()
Oo .. повяряй ми имат.За мен Sportex-a са най-сигурни.Първоначално написано от mirkisss
Ела да ти покажаПървоначално написано от mirkisss
![]()
(Не, всъщност това си е всеобщо мнение, иначе на мен не ми се е случвало, и дай-боже да не ми се случва)![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
НАЙ-ДЕБЕЛИТЕ
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
durex i sportex dr ne izpolzvam ama mislq 4e durex sa si nai dobri![]()
Durex според мен...
а и цената няма значение .... в смисъл и 5 лева да е щом е нещо което помага и предпазва от болести бременност и т.н. не мисля че цената трябва да има някакво значение .....
Други не съм ползвала ..... не съм компетентна да давам мнение![]()
На мен лично ми е омръзнало от лоши презервативи... или са дебели и нищо не се усеща, или са някви други...
Наскоро четох статия, в която описваха нов вид презервариви, които се намирали доста трудно по аптеките в България, както и цената им била 2-3 по на тези, в момента. Аз лично съм готов да дам и толкова пари, стига кефа и безопасността да са ми гарантирани...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
От доста време Life Styles.Durex са най-популяризирани като че ли,това не означава,че са най-добри..всичко според майстора
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
D U R E X
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
abe do skoro i az smqtah 4e durex sa nai- dobrite no po nabliudeniq ot fr sa dale4e ot tova opredenelie... za 1 mesec sa se skasali 4 pati na razli4ni moi poznati.... ina4e na sega6noto mi gadje predi mu se e kasal a an brat 3-4 pati i tova za okolo godina.... taka4e sega zalagam na vitalis pak 6te vidim...Първоначално написано от Luda_do_poluda
![]()
Ами от всички сам позлвал ами най-добрите за мен са Vitalis и Durex-a
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Дюрекс ми се скъсаха 4 пъти, аз съм фенка на тия от 20 ст никога не са ми се късали, супер са!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Еми попринцип кои са най-добрите незнам но предпочитани от мен са или спортекс или дюрекс