.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако сте загорели едва ли ще ви вълнуват подобни неща...........

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    съгласна съм с krem4et0 не е толкова от значение какво има в стаята....направи си я по свой вкус.

napraviq takava kakvato 6te ti haresa na teb . az kato vlizam v mom4e6ka staq i se kefq da e 4isto i podredeno da imam mnogo gluposti4ki za razglejdane da ima kude da sedne 4ovek no vse pak e nai-vajno da si li4i tvoq harakter po staqta (ako iska6 romantika sloji lampa s regulira6ta se svetlina i imai vinagi sve6ti i aromatizirani pru4ici)

леле ако има голямо легло и е лилава отсякъде/или повечето части/бих умряла
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Re: относно стая за романтични преживявания към момичетата

Цитирай Първоначално написано от muscle_car_fen
    искам да си правя ремонт вкъщи на старата детска стая и съм решил да я направя така че да си влиза в ролята най-много когато повикам момиче вкъщи (питам момичетата защото целя момичето да се чувства удобно и да и е приятно)
    и искането ми е който има каквато и да е идея за мебели и декорация да пише пак казвам че е желателно да казват момичетата
    Значи от мен да знаеш, много е важно да прекараш от село добитъка през стаята ти, и дас е задържи минимум 20 минути.Ще имаш романтично ухание години наред.Както и пода и стените ще бъдат оцветени в различните нюански на кафяво-черното без баналния латекс.А направо от дълбините на кана... ъъ природата.Другото което е, ако имаш тераска около стаята, може едно добиче да го запреш там, да имаш жива музика, все едно Павароти, лека му пръст е в хола ти.Заеби баналните матраци, наложи една ругозка - сламена.Подложи малко оборски тор в горните 2 края, като създаваш представата, все едно има възглавница.И сега е време да докараш момичето ... ако ти стиска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си