.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

съветче моля

Значи историята е следната. И двамата се харесваме, обаче и двамата сме
    срамежливи, а и аз знам че той ме харесва и той знае че аз го харесвам
    обаче проблема ни е че ние е срам да си го признаем и явно той чака аз да напрявя първата крачка. Та въпросът ми е как да постъпя какво да направя за да се получи нещо най-на края. Как на направя парвата крачка? Мерси предварително за съветите !!!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми почни да му намекваш по малко. Примерно като се лигавите нещо ми казвай се едно се базикаш и така постепенно да се отпусне. Но недей да чакаш прекалено дълго. Ако видиш че не прави нещо поговорете сериозно. Не се случва често двама човека да се харесват. В повечето случай само единия харесва другия. Вие се харесвате и двамата не изпускайте такъв шанс. Пробваш да му намекваш ако не стане му кажи директно.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми покани го на кафе и кажи му че го обичаш
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Re: съветче моля

продължавай да се срамуваш
    Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!

Град
    Shumen
    Ako izkash deistvai po b1rzata procedura ..........nagrabi go i go celuni Nqma kak da ne razbere nameka
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Guest
    ami izlezte dvamata na kafe ...pogovorete si za neshtata koito vi interesuvat... sled tova mojesh da mu kajesh che vinagi si si tarsila momche s interesi i harakter kato negovite .. sled tova mojete da se razhodite v parka i na nqkoe mestence da mu prznaesh za chuvstvata si ....

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Ako izkash deistvai po b1rzata procedura ..........nagrabi go i go celuni Nqma kak da ne razbere nameka
    Да тва наистина е добра идея. Щом ти го харесваш и знаеш че и той те харесва няма какво да се чудиш.

Град
    Inside the temple
    Хех... И що да ви е срам да си признаете? Разбирам, да беше нещо лошо, ама не е...
    Иначе как да постъпиш - не е толкова трудно. Просто трябва да се приближиш до него. И във физически, и в чисто психологически аспект. Когато сте заедно, дръж къса дистанция помежду ви. Говорете си повече, оставайте повече двамата сами и нещата ще се получат от само себе си.
    When I love, I love.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    На колко години сте че се срамувате толкова?

демек бъди нахална ми ако греши ,че той я харесва тя ще изглежда като идиот
    Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    На колко години сте че се срамувате толкова?

най-много на 10

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    NE6to kafence ala bala gy6ni go cynkai go i ako ne razbere trqq da e mn zabluden
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

sled kato vi e tolkova sram nakarai nqkoi da ti pomogne ako vse pak te e sram tolkova mn vikni nqkoi priqtel ili priqtelka koito/koqto se poznava s mom4eto i 6te stane rabotata
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    =D> +111
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Ами след като така и така знае,че го харесваш,а и той те харесва .. нищо не ти пречи да го поканиш на кафе примерно.Тъкмо ще се опознаете по-добре и може и да се получи.Малко повече смелост ии успех
    just a kid۵

Само с намеци нищо няма да стане, момчетата не разбират от намеци, а от действия. Направо го покани да излезете някъде и го целуни по някое време. Щом и той те харесва няма да се отдръпне, споко А ти се опитай да си преудолееш срамежливостта, щото с нея до никъде няма да стигнеш...

Град
    Там, където е сърцето...
    Излизате на кафе, държиш се мило с него, показваш му че не ти е безразличен и дано и той се усети...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Няма от какво да те е срам щом знеш че и той изпитва същото към теб.Отиваш при него и му казваш че трябва д апоговорите.Казваш му че не ти е безразличен...И вече от там той трябва да поеме нещата.
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Отиди при него и му го кажи в очите.А защо направо не го целунеш?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    puuu ako iska6 da stane ne6to deistvai, 6totoo mi e mn poznata iztoriq ot predi godini i si4ko se sasipa :P po dobre deistvai
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щом знае, че го харесваш няма да се учуди ако го целунеш например...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Kato si sigurna zagyrbi srama ako ne si mazohistka razbira se i ne ti e priqtno da strada6 ,4e ne si s nego

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ооо, позната история. Направо отивай при него, защото ако много го разтакавате нищо не се получава.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си