.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    v k16ti
    s edno momi4e po koeto si padah-vsepak ako lubovta ne doide ne moje6 da 4aka6 cql jivot

Първият път го направих с момчето, с което съм и до този момент. Момчето, което обичам повече от всичко на света.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Още не съм правила секс, наистина предпочитам да е с момче, което обичам и което ме обича, и макар да съм намерила такова, не се чувствам готова и вярвам, че той би ме разбрал и би изчакал, докато стана. Ако пък се окаже, че е толкова загорал и накрая вместо да чака аз да стана готова отиде при някоя друга, тогава няма да има за какво да съжалявам - не съм изпуснала нищо.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен
    s 4ovek,kogoto obi4am i do sega,kogato mi be6e do6lo vremeto
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Re: Първия път - с човек когото обичаш или?

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Първият път го направихте с човек който обичате или просто имахте увлечение към него? Или просто сте се повлияли от хорското мнение, че трябва вече да го направите и хванахте първия.. ?
    бяхме гаджета 6 месеца, но дали съм я обичал ... мне, не съм, а го направихме защото тя искаше повече от мен ... аз не и бях първия

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Чаках си принца Дойде, правих секс с него, още правим.
    +1 \/

spored men trqbva da b1de s chovek koito naistina obichash

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    s 4oveka koito obi4a6, zadaljitelno. az primerno nikoga ne sam mislila 4e na 15-16 godini tolkova rano (spored men e rano da) 6te go napravq. no prosto sega sre6nah podhodq6toto mom4e.ot dalgo vreme sam s nego i ne nmiraM NI6TO LO6O. vqrno e 4e mi be6e malko rano... na taq vazrast ama ko dapravq. po dobre rano i s 4ovek koito si zaslujava ot kolkoto na 20 I s 4ovek koito za ni6to ne stava...

Харесвах го и го исках, но не го обичах. Не съм открила все още човекът, който да обичам истински.

Повече от фен
    Аз мисля, че е най-добре с човек, който обичаш, защото ще е двойно по хубаво.Ще се насладиш повече, а и той ще те пази повече.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си