- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път - с човек когото обичаш или?
s edno momi4e po koeto si padah-vsepak ako lubovta ne doide ne moje6 da 4aka6 cql jivot
Първият път го направих с момчето, с което съм и до този момент. Момчето, което обичам повече от всичко на света.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Още не съм правила секс, наистина предпочитам да е с момче, което обичам и което ме обича, и макар да съм намерила такова, не се чувствам готова и вярвам, че той би ме разбрал и би изчакал, докато стана. Ако пък се окаже, че е толкова загорал и накрая вместо да чака аз да стана готова отиде при някоя друга, тогава няма да има за какво да съжалявам - не съм изпуснала нищо.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
s 4ovek,kogoto obi4am i do sega,kogato mi be6e do6lo vremeto![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
бяхме гаджета 6 месеца, но дали съм я обичал ... мне, не съм, а го направихме защото тя искаше повече от мен ... аз не и бях първияПървоначално написано от Fallen`Angel
spored men trqbva da b1de s chovek koito naistina obichash
Първоначално написано от BeBsItO
Харесвах го и го исках, но не го обичах. Не съм открила все още човекът, който да обичам истински.
Аз мисля, че е най-добре с човек, който обичаш, защото ще е двойно по хубаво.Ще се насладиш повече, а и той ще те пази повече.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!