.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    skoro 6e stavam na 18, na suho sum ot 1 godina, gadjeto ne mi puska ve4e 10ti mesec 6tot se pritesnqva 4e kato mi pusne i 6te q zareja (wtf?!?!?!)... az moga da si q is4akam 1 godina, no tvoito mom4e moje i da ne te is4aka i 1 mesec... ako e vliuben i si mu interesna 6te 4aka... ako ne 6te zareje... zareje li te togava na4i ne te zaslujava i ne te obi4a i iska samo sex... a takiva hora ne zaslujavat sex!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    Има начини да го задоволяваш и без секс.
    Ся незнам какви точно са ви отношенията и колко сте близки /интимно /
    Но примерно може да започнеш да му пускаш ръце/ сещаш се къде /
    Постепенно ше ставате все по-близки, после може да минеш на френска и когато си сигурна в него-секс!Не ми се вярва в този случай да ходи да търси ласките на друга, ако държи на теб ..
    успех все пак
    а и бтв. говорили ли сте на тема секс?Той знае ли, че все още не си готова?
    За мен френската е много по-инимна. Въпреки, че я направих прво нея, ми беше много по-трудно да се реша(преди първия ни път правихме опити, но ме болеше).
    По темата-разликата е прекрасна и изобо да не те притеснява. Какво като е на 17-може да не се чувства готова. Аз на 17 не се чвствах готова за секс и по тази и по друга причина, де не правих секс(супер много се радвам, че в последния момент се отказах).
    На първо време му га кажи. Нека той да е наясно и да прецени(а и да ти каже) какво ще прави. Ако иска да е с тебе няма да ти изневери и няма дума да обели по въпроса. Ако пък прецени, че не може, тогава или направи известен компромис(задоволяване с ръка да речем), или се разделете отрано. Но е нормално недевствено момче да иска секс от приятлката си. Не го възприемай като знак, че не те обича или те възприема като сексален обкт. Но просто д стои близо до някой, който желае............нормално е да се прави секс.
    Ако е девствен(което не ми се вярва ест.) може и да трае много. Моя трая без секс 18 месеца и беше 19-20 годишен девственик.

Супер фен Аватара на maybelline
    На 21 може да издържи много време, ако истински те обича. Аз съм на 16 и приятелят ми е на 21. Не се чувствай длъжна да правиш секс с него само защото можел да не издържи. Това са глупости. ако те обича ще издържи поне...колкото ти е необходимо.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Нз дали знаете,ама мъж със секс и с бебе не се връзва.
    А колкото до това до кога ще те чака твоят приятел - то от него си зависи,като не го познаваме,как да ти кажем?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Асеновград, България
    Нормално е да иска секс. Ако не си готова не го прави. Поговори с него и му кажи, че не си готова и не искаш да бързаш! Ако не е стеб само за да те вкара в леглото си и те обича, ще разбере и няма да те притиска. Ако обаче не мисли, че ще издържи дълго време без секс, най-вероятно ще се разделите!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Ххаха
    Моя е на 16 и 2 месеца си седи на сухо...хм...ваще разлика е по-голяма,ама то опира до човека ебаси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си