.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Ако си на 11 или 12 нормално е майка ти да не говори с теб: "Маме, днеска колко пъти?" и т.н. Ако си по-голяма значи майка ти е консервативна, но все пак трябва да приеме че имаш чувства и че си голяма и отговорна. Най-добре си поговорете преди да предприемеш каквото и да било. Чисто съзнание \/ \/ \/

ами според мен .. каквото и да решиш да направиш и тн. все ще намериш начин да погледнеш майка си в очите .. иначе почти всеки го е изпитвал и знае колко гузен се чувстваш .. но минава
    успех
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

ave momi4e napravi mom4eto 6tastlivo i si4ko da svyrshva

Re: Разубедете ме!

Цитирай Първоначално написано от aviska_
    Може би съм поредната отчаяна тийна, но досега не намерих някой в моето положение, когото да попитам за обективен съвет. Такаа, аз имам сериозен приятел (под сериозен разбирай наистина сериозен), подкрепено с всичките му там захаросани истории - много се обичаме, имаме си дълъг латиноамерикански сериал с изневери, събирания, прошка и сълзи. Сега всичко е наред, всичко е перфектно, освен едно нещо - секса. Нито аз, нито той има някакъв опит - разбирай, дествени сме Аз съм готова, поне така се чувствам. Той също. Имаме и желанието, и възможността. Но нещо ме спира - майка ми. Никога не ми е казвала за това нищо, все едно не съществува. Не ме притеснява това, а с какви очи ще я погледна ако недай си боже тя ме попита дали съм спала с някого след като въпросното нещо вече се е случило. А ако не ме попита?..а ако...не знам...кажете ми, глупаво ли е?...да, това е ясно...е, разубедете ме. Вече е повече от явно, че целя точно това.
    Спокойно - няма да те пита. Ти нея питаш ли я дали духа на баща ти преди да ви остави коледните подаръци под елхата или след това... Щом ти не я питаш и тя теб няма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си