.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Има смисъл естествено, че има.и аз съм в същото положение - приятеля ми е на 400км. разстояние и въпреки това не поставям под въпрос смисъла на нашата връзка.Та ние се допълваме във всяко едно отншение.Когато говореше как си четете мислите сякаш говореше за нас двамата.Не се отказвай от това, което имаш.А м-у другото откъде сте вие двамата?
    Хъх...а вие от къде сте

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Има смисъл само в някои рядки положения. Но няма смисъл да водиш такава връзка в случай, че човека ще си остане далеч завинаги (или за много дълго), а пред теб и около теб имаш същите и по-хубави възможности от него.

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    пред теб и около теб имаш същите и по-хубави възможности от него.
    Не съм съгласна с това - има незаменими хора - нима всички си приличаме?
    Btw аз съм от Пловдив, а той от Силистра...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    Незаменима е една майка, една сестра, жената или бащата в едно общо семейството, но на тази възраст любовните половинки са заменими. Ако не бяха как така си намирате нови рано или късно след като скъсате?

А повечето хора си приличат доста, но все пак са различни, но защо си мислиш, че човек търси едно и също, обикновено на тази възраст почти никой не знае какво иска. А не взимаме това, което искаме, а това, което можете да си позволим.

Аз мога да искам да съм с топмодел, ама да мога да имам едно най-обикновено момиче.

Град
    Варна
    Вече мразя Пловдив....приятеля ми е от там

повечето хора си приличат доста, но все пак са различни, но защо си мислиш, че човек търси едно и също, обикновено на тази възраст почти никой не знае какво иска. А не взимаме това, което искаме, а това, което можете да си позволим.
    Не съм казвала, че човек търси едно и също, а че е невъзможно да се намери едно и също понеже еднакви хора няма.А относно какво вземаме или не - защо не говориш в единствено число - все пак кои сме ние и защо ни слагаш под общ знаменател?
    А Криска ти откъде си ?

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Аз пък много обичам градчето, в което живее приятелят ми. Страхотни спомени имам от там и е едно прекрасно място
    When I love, I love.

Град
    Варна
    Radeto_ аз съм от Варна... а за градчето нека си е хубаво,нямам нищо против,ама много далече бе.и аз имам много хубави спомени от там,когато съм му ходила на гости,ееххх

Град
    А относно какво вземаме или не - защо не говориш в единствено число - все пак кои сме ние и защо ни слагаш под общ знаменател?
    Ние, хората. Просто повечето хора са така и затова говоря "ние", защото се броя към това число.

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да вървят такива връзки, но до кое време?Две години(примерно) може ли да поддържаш такава връзка, нон-стоп чатове и виждате веднъж в месеца?

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може и да вървят такива връзки, но до кое време?Две години(примерно) може ли да поддържаш такава връзка, нон-стоп чатове и виждате веднъж в месеца?
    Защо виждане само веднъж в месеца? Това колко често ще се виждат, зависи само от тях. Ако искат и празниците могат да прекарват заедно, нова година, пролетната ваканция и т.н. Това зависи от хората.
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Една такава връзка може да просъществува дори много по-дълго време от една друга - когато примерно и двамата са от един град и са всеки ден заедно - няма защо да те убеждавам в това - всичко си зависи от хората.А относно колко пъти в месеца ще се виждат - тва също си зависи от тях самите - понякога и от други външни фактори.Ако любовта е силна и истинска нито времето, нито разстоянието могат да бъдат пречки.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    И моя е от там....аз съм от София...

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    И моя е от там....аз съм от София...
    ващо разстояние е само 150км - нащо доста повече

Град
    *Maina`City*
    ako naistina go obichash...nishto ne bi ti porechilo da si s nego...ako my vqrvash...i durjish da budesh s nego...ne vijdam kfo te pritesnqva....az ot opit ti kazvam che ima i yspeshni takiva vruski...ve4e sum s moity milo 2 goini a ne sme ot edin i su6ti grad...i vupreki tfa se obichame i sme si zaedno
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

az ne moga da razbera za kvo pita6 6tom go obi4a6 nqma mqsto za symnenie 6te si gi 4aka6 NO vinagi ima edno No sigurna li si 4e toi e adski zverski vluben v teb

Re: пак връзка от разстояние...

Цитирай Първоначално написано от feel like screaming
    Да бе, знам, че е лесно да му писне на човек от всички тия теми за връзки от разстояние, ама то тъпото си е тъпо и иска да му обърнете специално внимание...
    Накратко - момиче (аз) и момче. Запознанство чрез общи приятели по скайп. Уникално разбирателство. Непрекъснати разговори. Четене на мисли (буквално). Тръпка. Виртуално влюбване. Среща. Още по-силно влюбване. 7 месеца от запознанството, 3 от срещата. Проблемчеееееееее... И то е, че още съм абсолютно адски силно зверски влюбена, убедена, че няма друг човек, който би могъл да ме разбере и да ми въздейства така, сигурна, че съм намерила идеалния. Ама идеалния е на 400 км от мен и най-много да се срещаме по веднъж на месец, с големи мъки при това. Почвам да се чудя - има ли смисъл, дъ хел ?!Има ли смисъл да се уповавам толкова на едно тийнейджърско влюбване и да чакам 3 години, за да мога да ида да следвам и да се събера с принца на бял кон ?!Има ли смисъл да заспивам и да се събуждам с единственото желание да мине по-бързо шибаното време, за да мога да се събуждам до него ?!
    А от друга страна, има ли смисъл да хвърля на боклука най-скъпия си човек, защото не мога да го виждам често ?!Има ли смисъл да зае*а най-хубавото нещо в живота си заради това, че е трудно ?!

Не знам.

Знам, че никой от вас не би могъл да ми каже, че е глупава и обсъждана тема, че не ми трябва чуждо мнение...Извинявам се на тези, които са си направили труда да четат огромния ми пост и мислят, че съм им загубила времето.Просто sometimes i feel like screaming...и т'ва е виртуалния ми вик.
    vse edno tova sum go pisala az samo deto nie sme razdeleni samo na 150km....
    no ako naistina si zaslujava da si s nego budi.tova 4e se vijdade 1 v meseca ee pak dobre(nqkoi ne se vijdat daje i tolkova)ako lubovta vi e istinska 6te iztyrpite ako li ne...
    uspeh

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Айде моял ти се сега 400 км били много! Как ти звучат 1100км?! Аз заминах да уча когато бяхме 7 месеца заедно, но тъй като аз и той знаехме, че сме един за друг и че сме намерили това, което мсе търсили си продължаваме връзката и перспективата е да живеем заедно след 3-4 години !!! сега се виждаме пред месец и нещо, трудно е, но когато това е смисъла на живота ти не е невъзмоно! Сама си вади изводите!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Има ли любов, няма НИКАКВИ граници!!! И въпроса е в т'ва да се виждате достатъчно често, че да не се забравите, и достатъчно рядко, за да не си омръзнете!!!

ПП Вижте тези статии, те ме накараха да мисля, че ако има любов, разстоянието не е никакъв проблем
    http://www.teenproblem.net/s/1378.html
    http://www.teenproblem.net/s/1380.html
    http://www.teenproblem.net/s/1383.html

Успех \/

Любовта е като да пееш песен, но няма песен без край!
    Faith you know you're gonna live trough the rain!
    Man muss lernen die dinge so zu akzeptieren, wie sie sind!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си