.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Обичам я,а тя незнае !

С едно момиче сме в един клас от 5 години..Аз много я харесвам и наскоро тя скъса с гаджето си и мисля че е момента да деиствам.Обаче тя ми е много добра приятелка и неискам да я загубя като такава..Моля ви даите ми съвет как да постъпя ?! Искам да и кажа какво чуствам към нея и ако тя отвърне на чуствата ми да създадем връзка ако пък не да си останем приятели като до сега..Помогнете ми..Моля

Град
    v k16ti
    ti trqbva da pedceni6-ako i razcrie6 4ustvata si moje6 da q zagubi6 ili da si stanete gajeta.risc pe4eli-risc gubi.samoda ti kaja 4e v pove4eto takiva slu4ai momi4eto otrqzva mom4eto.ako mnogo darjih na nq kato fr po-dobre si ostanete taka
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Не разбрах само едно нещо.Мислиш ли,че тя изпитва нещо към теб?Не се притеснявяй да и го кажеш,просто го направи.Нищо нямя да загубиш ако и го кажеш.Желая ти успех!!!!!
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    кажи и че я обичаш,че искаш да я подкрепиш,абе излей си душата пред нея не се притеснявай за приятелството ;щ

kaji i kakvoto 4uvstva6,moje da ne te haresva,no dori i da e taka ni6to ne gubi6,sigurna sum 4e pak 6te si ostanete priqteli
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Казвай и.. Ако ти е истинска приятелка едва ли ще ви прекрати приятелството заради тва..

Животът е адът описан в Библията!

Кажи и.Само че ВНИМАВАЙ как ще и го кажеш!!! Защото точно така стана в моя случай...НЕ ПРИБЪРЗВАЙ!!! първо я заведи на кафе и плати сметката ! не и се нахвърляй! не прибързваййййй
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    По самото и държание към теб може да разбереш дали те харесва.Поговори с нея,но бъди внимателен все пак искаш да си запазите приятелството.От еднастрана ако тя разбере за чувствата ти малко или мн ще се променят нещата.....но все пак поговори.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами внимавай как ще й го кажеш, все пак скоро е скъсала с приятеля си и може да не е готова за нова връзка. А впрочем знаеш ли тя има ли някакви чувства към теб?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Никога не бих го направила може да останеш без нея защото на мен направят ли го моменто го зарезвам

Ами трябва да и признаеш,друг начин няма.А ако тя има същите чувства като твоите ще се получи това,което искаш...

Град
    София
    Добри приятели сте от 5 години... Значи тя със сигурност държи ан теб.. Кажи и.. Няма какво да губиш, а ако ен отвръща на чувствата ти - оставате приятели..
    Вие на хероин ли сте бе?

Trqbva da i priznaesh kakvo chustvash kam neq...samo che budi vnimatelen i dobre obmisli nachina po koito shte i go kajesh,nepribarzvai i budi iskren s neq.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Ако сте такива приятели искай приятелски секс..

Tedi_sheep
    Guest
    Най-добре говори с нея!Ти я искаш като повече от приятелка и ще се радваш, ако е така.Тогава пробвай!Найстина има риск, но и в двата случая тя ще остане до теб,дори и да ти откаже като гажде, защото 5 годишно приятелство не се руши за 5 минути.Пробвай

s vsi4ki e taka e dobre de ima malki izkliu4eniq no s pove4eto hora e taka i nqkoi koita sa po smeli mogat da priznaqt e ti si preceni no sled kato i priznae6 4uvstvata moje i da te otbqgva
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

s vsi4ki e taka e dobre de ima malki izkliu4eniq no s pove4eto hora e taka i nqkoi koito sa po smeli mogat da priznaqt e ti si preceni no sled kato i priznae6 4uvstvata moje i da te otbqgva
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Голям фен
    izvinqvai 4e te ot4aivam , no po golqm e procenta da te otreje. i vse pak pomisli kakvo 6te i kaje6 i kolko dyrji6 na neq i ako se re6i6, deistvai. uspex
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Клише-КАЖИ И НЕДЕЙ МЪЛЧА КАТ ПЪН!

Не знам дали момичето е готово за връзка точно сега. Аз като скъсах с моя приятел, с когото ходихме 9 месеца, след няколко дни се запознах с друго момче и излизах с него около месец, но изобщо не си го слагах на сърце. Още преживявах раздялата и не ми пукаше особено за новия. Може и ти да се окажеш в такова положение. Най-добре е сега известно време просто да бъдеш до нея като приятел - примерно около месец така да я каниш да излизате по-често, да си говорите, преди а й кажеш, че я обичаш и искаш да сте гаджета.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    tova e mn kofti situaciq, no obmisli ne6to dr go. ako tq mne darjala na gadjeto si ,i toi q e naranil misli6 li 4e vednaga 6te hukne sled dr te mom4eta ( e nz de, no az ne bih) po dobre iz4akai, badi do neq ...i sled nqkolko meseca deistvai ,no zavisi ot momi4eto de. moje i da ne go e priemala mnmn na vutre.... kato gi znam kvi sa pove4eto... lo6o mi stava... nz
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

признай й всичко,ако не та разбере значи е кучка

ami kaji i ko 4uvstva6 be ko tolkoz
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си