.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Супер фен Аватара на oTPoBHa

в понеделник на даскало ли сме

в понеделник на даскало ли сме? дано не сме.. ебати некадърниците.. падна снега и сега да ходим на даскало.. в студеното.. бе няям думи дано да не сме

Споко , не сме на даскало
    If you love something, you must be prepared to fight for it!

Мисля че не

За сега не сме
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Още не се знае. Предполага се, че не сме. За да сте сигурни утре гледайте новините, нали за това са наречени средство за масова информация.
    what you see depends on where you stand

Йеее, йее, йеее благорадя ви много.. страшно ме зарадвахте вместо да се мъча да запомням глупавите формули по алгебра отивам да уча солото на гранд фънк.. хооора мерси многооооооооооо нямате представа какво означава това за мен! О,ДААААА

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Zasega NE

Няма да сме сигурно. Ама на мене пък почна да ми липсва даскалото. Нещо ми писна само да се скитам из улиците или да седя по цял ден в къщи, защото е студено. Искам на даскалоооо

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Няма да сме сигурно. Ама на мене пък почна да ми липсва даскалото. Нещо ми писна само да се скитам из улиците или да седя по цял ден в къщи, защото е студено. Искам на даскалоооо
    Ами може да вземеш няколко френдове у вас и да си лафите на топло Така ще си като в даскало, но даже ще е по-яко защото няма да учиш.
    За даскалото ... не сме на даксало. Аз напълно изгубих кондиция на ходя и се отпуснах все едно започва лятната ваканция направо. И ако почнем направо не знам как ще вляза в ритъм.
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Ами може да вземеш няколко френдове у вас и да си лафите на топло Така ще си като в даскало, но даже ще е по-яко защото няма да учиш.
    За даскалото ... не сме на даксало. Аз напълно изгубих кондиция на ходя и се отпуснах все едно започва лятната ваканция направо. И ако почнем направо не знам как ще вляза в ритъм.

То ние си се събираме, ама на мене ми се учи Което е странно. Искам да съм в стаята в даскало и да имам час по английски примерно.

Град
    ..във един измислен свят..
    Нека ви е зле Аз съм на даскало,тъпите офце не искат още пари Многооо тъпо,точно свикнах с "ваканцията" и те ше земат да ми развалят рахата

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess

То ние си се събираме, ама на мене ми се учи Което е странно. Искам да съм в стаята в даскало и да имам час по английски примерно.
    Хаахаха! Уау! Ами така е по-добре отколкото пък във вторник примерно да викнат да учим и да не си готова. Поне психически си подготвена и тръпнеща от очакване. ) Вземи прочети някоя интересна книга по любим твой предмет. Ако е АЕ примерноможе да се опиташ да четеш нещо на АЕ. Знам колко е гадно да ти се учи и това частично поне запълва )
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Абе само аз ли ходя на училище

Искам по-бързо да тръгваме....

Град
    Elit Way School
    не не сме казаха го по новините пък и ся викат че щели даима намаляват заплатите вика министъра станаха едни заплетени истории мани мани иначе не сме на даскало пак да кажа

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Обаче с този сняг и студ, който настъпи в София, може и да намалее броя на участниците в митинга.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Обаче с този сняг и студ, който настъпи в София, може и да намалее броя на участниците в митинга.
    ще намалее ми още 2-3 дена и 2-3 ще умрат от глад а други 5 от студ

дано скоро приключи стачката!

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    не си само ти
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Да ,наистина стана една голяма каша!
    Хората почнаха да се настройват срещу учителите .Станишев ги заплашва, че ще им намали заплатите!
    Стана една...

и на мен ми омръзна да стоя унас и по кафетата вече почна да ми липсва
    Винаги съм на ръба,но никога не падам

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    не си само ти
    А добре , успокой ме

Голям фен
    Град
    sofiq
    kvo se oplakvate we snega padnal vie ne hodite ve4e 1 mesec na daskalo a kvo da kaja az deto hodq na daskalo ot 15 septemvri i imam vseki den po 7-8 4asa taka4e i da ste kvo tolkova

Супер фен Аватара на bEbsI
    "...Парите трябва да влизат изцяло в училищата, казват от синдикатите. Националният стачен комитет продължава да приема мненията на регионалните структури за проект на споразумение за увеличаване на заплатите три пъти по 20% от 1 октомври, 1 януари и 1 юли, което като средна брутна заплата би означавало. За сега няма склонност да се преговаря по по-ниска оферта.

Експертните разговори продължават и утре. Стачката също продължава."

Мързи ме да цитирвам всичкото от сайта на бтв е.С няколко думи НЕ СМЕ на даскало!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от NanDo
    и на мен ми омръзна да стоя унас и по кафетата вече почна да ми липсва
    пф че ти през свободното си време не се ли занимааш с нещо е? хоби няяш ли? ебаго такива хора сте ми некви АБСОЛЮТНИ злета (лично мнение). как така по цял ден ше седиш в кафетата бе?! ми използвай си свободното време и като не ходиш на даскало се отдай на хобито си.. рисуване, музика, излизай с приятели, правете си купони НЯКЪДЕ а не в гнусните заведения...
    ебати простите хора заеби тфа да нямаш нищо кво да праиш освен да висиш по кафенетата. .. . . . . . . . ..
    на тъпия човек и господ не може да му помогне.. ! ей таз поговорка мн вярна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си