- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета ,бихте ли направили ????
Момичета, бихте ли опитали секс със момиче? Поне веднъж?
Аз бих пробвала, даже ще ми е много приятно.Винаги съм готова на секс с момиче.Ако ми се удаде възможност определено ДА бих спала с момиче![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Emi da 6to ne...Az sum bi i mi e dobre taka gadjeto mi ne me revnuva ot nai-dobrata mi priqtelka i tq ne me revnuva ot nego.Te dvamata ne se haresvat kato mom4e i momi4e i az sum spokoina 4e sa si samo moi...Mnogo e got...Samo 4e do sex s neq ne sum stigala 6te vidime zanapred kak 6te se razviqt ne6tata...![]()
Съвършена в своето несъвършенство...
Хихи и как ще стане тва две момичета да правят секс![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
може би някои ден, но за сега не
Az ne bih...Celyvala sum se s momi4e no opredeleno ne be6e tolkova gotino kolkoto s mom4e...Prosto ne moga da si predstavia 4e 6te mi haresa..![]()
Еми то сега наред с fashion визията,слушането на хаус и др подобни,нали е модерно и да си би сексуален....Първоначално написано от Vidinski pe$
...не се учудвам ама на идея си нямате колко сте смешни.Малчугани
=D> И аз мисля така сега нали е модерно и за това...Първоначално написано от AtMosFera
Първоначално написано от momchence_89
Ами за мен модата не е важна но пак съм би, просто съм такава.Не всеки, който казва че е би го казва заради модата.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Не, не бих
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
offff maliiiii .. ebah ti temite... :smt005 :smt005 :smt005
emi 4esno kazano ne bih ..
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!
EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.
BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА, ВъРвИ,
ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи...
Честно казано да!Струвами се доста интересно и според мен ще е хубаво![]()
Никога!
Целувки с момиче, може би. Все пак от повечето неща трябва да се опитано секс.. никога
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от slun4ice
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
+1Първоначално написано от slun4ice
Of lele horata sa takiva kakvito sa.Az ne mislq 4e 6tom sum bi sum bola ili luda ili sum takava 6toto bilo moderno.Daje suvsem otgovorno kazvam 4e v moq grad ne e moderno.A na "mal4ugani" otgovarqm taka:4ovek e na tolkova,na kolkoto se 4uvstva.Az vinagi 6te sum momi4eto na mama i tati,no tova ne me spira da sum samostoqtelna li4nost.Az sum takava,kakvato sum i ploskite komentari na toq i onq ne mi popre4at...![]()
![]()
Съвършена в своето несъвършенство...
+10Първоначално написано от momchence_89
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
На този етап - не, но иначе ми е любопитно какво би се получило...![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Ам... Аз съм правила много пъти и мога да кажа 4е някои който не е опитвал няма как да даде мнение. Не съм БИ, просто ми доставя много голямо удоволствие и понякога с една приятелка си позволяваме такива волности. Хубаво е, защото се познаваме много добре и като момичета знаем какво 6те ни хареса и винаги стигаме до многоброини оргазми. И въпреки това с момче ми харесва повече, само се чудя защо те не могат така![]()
Не съм консервативно настроена . Нямам нищо ама нищо против лИзбитата и гейовете , но аз не бих спала с човек от моя пол . Нито ми е гнусно нито нищо ... просто не се виждам с момиче![]()
Ми не давай мнението си за всички момчета от къде знаеш този онзи какво може и какво неПървоначално написано от Emilyy
![]()
Едва ли![]()