.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Момичета ,бихте ли направили ????

Момичета, бихте ли опитали секс със момиче? Поне веднъж?

Повече от фен
    Аз бих пробвала, даже ще ми е много приятно.Винаги съм готова на секс с момиче.Ако ми се удаде възможност определено ДА бих спала с момиче
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    може би

Emi da 6to ne...Az sum bi i mi e dobre taka gadjeto mi ne me revnuva ot nai-dobrata mi priqtelka i tq ne me revnuva ot nego.Te dvamata ne se haresvat kato mom4e i momi4e i az sum spokoina 4e sa si samo moi...Mnogo e got...Samo 4e do sex s neq ne sum stigala 6te vidime zanapred kak 6te se razviqt ne6tata...
    Съвършена в своето несъвършенство...

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Хихи и как ще стане тва две момичета да правят секс
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    Ще се трескат с клитори
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

може би някои ден, но за сега не

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az ne bih...Celyvala sum se s momi4e no opredeleno ne be6e tolkova gotino kolkoto s mom4e...Prosto ne moga da si predstavia 4e 6te mi haresa..

Цитирай Първоначално написано от Vidinski pe$
    Emi da 6to ne...Az sum bi i mi e dobre taka gadjeto mi ne me revnuva ot nai-dobrata mi priqtelka i tq ne me revnuva ot nego.Te dvamata ne se haresvat kato mom4e i momi4e i az sum spokoina 4e sa si samo moi...Mnogo e got...Samo 4e do sex s neq ne sum stigala 6te vidime zanapred kak 6te se razviqt ne6tata...
    Еми то сега наред с fashion визията,слушането на хаус и др подобни,нали е модерно и да си би сексуален.... ...не се учудвам ама на идея си нямате колко сте смешни.Малчугани

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Еми то сега наред с fashion визията,слушането на хаус и др подобни,нали е модерно и да си би сексуален.... ...не се учудвам ама на идея си нямате колко сте смешни.Малчугани
    =D> И аз мисля така сега нали е модерно и за това...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от momchence_89

Ами за мен модата не е важна но пак съм би, просто съм такава.Не всеки, който казва че е би го казва заради модата.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    в мечтите ти
    Не, не бих
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

offff maliiiii .. ebah ti temite... :smt005 :smt005 :smt005
    emi 4esno kazano ne bih ..
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!
    EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.
    BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА, ВъРвИ,
    ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи...

Tedi_sheep
    Guest
    Честно казано да!Струвами се доста интересно и според мен ще е хубаво

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Никога!
    Целувки с момиче, може би. Все пак от повечето неща трябва да се опита но секс.. никога
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Az ne bih...Celyvala sum se s momi4e no opredeleno ne be6e tolkova gotino kolkoto s mom4e...Prosto ne moga da si predstavia 4e 6te mi haresa..
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    +1

Of lele horata sa takiva kakvito sa.Az ne mislq 4e 6tom sum bi sum bola ili luda ili sum takava 6toto bilo moderno.Daje suvsem otgovorno kazvam 4e v moq grad ne e moderno.A na "mal4ugani" otgovarqm taka:4ovek e na tolkova,na kolkoto se 4uvstva.Az vinagi 6te sum momi4eto na mama i tati,no tova ne me spira da sum samostoqtelna li4nost.Az sum takava,kakvato sum i ploskite komentari na toq i onq ne mi popre4at...
    Съвършена в своето несъвършенство...

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    +10
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

На този етап - не, но иначе ми е любопитно какво би се получило...
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Ам... Аз съм правила много пъти и мога да кажа 4е някои който не е опитвал няма как да даде мнение. Не съм БИ, просто ми доставя много голямо удоволствие и понякога с една приятелка си позволяваме такива волности. Хубаво е, защото се познаваме много добре и като момичета знаем какво 6те ни хареса и винаги стигаме до многоброини оргазми. И въпреки това с момче ми харесва повече, само се чудя защо те не могат така

Guest
    Не съм консервативно настроена . Нямам нищо ама нищо против лИзбитата и гейовете , но аз не бих спала с човек от моя пол . Нито ми е гнусно нито нищо ... просто не се виждам с момиче

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Emilyy
    Ам... Аз съм правила много пъти и мога да кажа 4е някои който не е опитвал няма как да даде мнение. Не съм БИ, просто ми доставя много голямо удоволствие и понякога с една приятелка си позволяваме такива волности. Хубаво е, защото се познаваме много добре и като момичета знаем какво 6те ни хареса и винаги стигаме до многоброини оргазми. И въпреки това с момче ми харесва повече, само се чудя защо те не могат така
    Ми не давай мнението си за всички момчета от къде знаеш този онзи какво може и какво не

Едва ли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си