- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без обвързване?
ako nqkoi mnogo qko mom4e/momi4e vi predloji samo sex bez obv1rzvane kakvo bihte napravili
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Не бих приела.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз така мисля,но много си зависи от самата ситуация.Първоначално написано от Aleandra
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Определено съм против, може би съм прекалена романтичка и сантименталистка, но това не е за мен...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ako mi haresva mnogo i go priemam samo kato sexualen obekt bih se saglasila
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
6te mu otkaja
0predelen0 ne! Nik0ga ne moga da si p0zv0lq sex sam0 za edna n06t...Da, 6te se izku6a, n0 s vremet0 sum se nau4ila mnog0 i da se k0ntr0liram, taka 4e 6te se sdurja:P
хаххах Все попадам на теми, чието съдържание ми се е случило скоро или ще ми се случва![]()
ми ще го направя, що да не го направя, момичето явно има нужди
Em zavisi ot sutuaciqta i ot moeto systoqnieNo po princip ne bih
![]()
Ако нямам сериозна връзка и имам физиологични нужди, може би бих се навила, но не за една вечер, а за "самотните" такива.
Освен ако консерватизмът ми не надделее.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Който подбира-маструбира. Тъй като аз си подбирам, ако нямам сериозна връзка ще маструбирм. И без това желание за секс нямам по принцип, а когато съм с мъжа ми!
Зависи от много неща.
ne bih priela
Първоначално написано от Whisskas
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ако го харесвам много бих приела обаче щом го харесвам значи бих искала и нещо повече освен секса.
а ако е мноо мноо мноо як и не си свободна,тогава кво?Първоначално написано от fаke
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Както казаха преди мен много зависи от човека, но ако момчето по което съм луда дойде и го поиска, веднага му се хвърлям на врата.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Мн ясно,че ако не ме изкефи няма да си легна с него,но иначе ДА-абсолютно съм съгласна.Дори смятам,че ако не си обвързан,това е един наистина мн добър вариантЕст от време на време,не да става навик!!!