.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Може ли шоколада да причини пъпки?

здравейте...разбрах че от шоколада се появяват пъпки...въпроса ми е дали от белия се появяват, или само от кафявия????

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма точка!

Мисля,че е еднакво,но това че си разбрала така не значи,че и ти ще "пъпчасаш"...Това е само при някой хора,може кожата ти да понася шоколад като мойта \/

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Мисля,че е еднакво,но това че си разбрала така не значи,че и ти ще "пъпчасаш"...Това е само при някой хора,може кожата ти да понася шоколад като мойта \/
    +1
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Митове за шоколада:
    Шоколадът предизвиква акне
    Изследвания в продължение на повече от 20 години показват, че няма никаква връзка между акнета и шоколада. Дерматолозите смятат, че няма зависимост между диетата и акнето.

Имам оше митове, тук в едно списание, но мисля че това е достатъчно по твоя въпрос. Ако искаш да чуеш и останалите ми кажи и ще ти ги напиша.

За белия шоколад: Белият шоколад практически не е шоколад, тъй като в него няма какао. Въпреки това той съсържа витамините Б2, Б12, Е, калций и фосфор.

Разбира се, ти можее да имаш някаква алергия, която да причинява пъпки, или твоите познати може да имат..

gluposti az kato qm po mn shokolat trqq da sam naprao kat bolen ot sharka pupki ne koremche da

Град
    ПрИ Теб
    Pri vseki e individualno,no mislq 4e sa malko horata,na koito im se poqvqva akne sled upotrebata na 6okolad...
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Pri vseki e individualno,no mislq 4e sa malko horata,na koito im se poqvqva akne sled upotrebata na 6okolad...
    +1

Е аз имам алергия kъм шоколад, но само ако прекаля и ми избива акне За всеки си е индивидуално

Да, получава се акне от шоколада и не само от него ами и от всички готови храни, което не означава че цял живот ще си в пъпки

Pri nqkoi hora se polu4avat pri drugi ne.. naprimer kato bqhme malki sas sestra mi az qdoh mnogo shokolad i nishto mi nqmashe pak tq hapna nqkolko par4enca i vednaga stana cqlata v papki ....
    no tova sa redki slu4ai taka 4e spokoino :P
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

emi ot li4en opit smeq da tvurdq,4e pone pri men ot mn 6okolad..imah stra6no problemno lice...ujasno mn pupki..kato sprqh tezi izku6eniq(ograni4ih gi do minimum0imam mn po-hubavo lice ot predi)..no ste pravi,4e vsi4ko e strogo individualno
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    По принцип от сладко се появявят пъпки...При някои 2-3, при други 12-13, при трети 20-30...Ама има хора, на които изобщо не ми се появяват

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    По принцип от сладко се появявят пъпки...При някои 2-3, при други 12-13, при трети 20-30...Ама има хора, на които изобщо не ми се появяват
    \/
    При мен не се появяват за щастие

Не знам и не ми пука

pff..na men ne mi se polu4afat pupki ot 6okolada..a puk seki den qm pone po 2..3 sladki ne6ta ..vseki s kojata si

Едва .ли има някаква разлика.Може да ти се появят,но при всеки е различно,околкото знам.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    +1
    +1

обикновено след като ям шоколад ми се появяват 1-2 пъпки

почвам да си мисля, че може..
    сега за 1 седмица спирам шоколада и изобщо сладкото, да видим дали кожата ми ще е по-добре след 10 дена..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

При някои хора може би,но не и при мен.
    Аз на ден ям по 2-3 шоколада
    плюс други сладки и нищо ми няма.

Walk go home boy...

Дам може също ако имаш и алергия към шоколада

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз ям ужасно много шоколад, а пъпките си ми стоят както винаги - нито намаляват, нито се увеличават! и не са толкова много! не мисля че са от шоколада
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    На мен от шоколад нищо не ми става,въпреки че доста прекалявам с него,но на една приятелка и се обрива цялото лице само като изяде един шоколад .... ех съдба,не бих живяла спокойно ако бях като нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си