- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще подкрепите ли ученическата стачка?
za jalost nqmam vyzmojnost da ida , no ina4e bix q podkrepil
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Задължително ще отида!!! Няма да оставя да ни правят на балъци....Не сме заслужили такова отношение и нямаме нищо общо с техните заплати...нека колкото може повече хора да отидат..заслужава си!!
Първоначално написано от kPuCkA
=D> =D> \/ \
/
сеедно аз съм го писала само аз ще добавя че е време и ние да се обединиме!!!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
има и трети вариянт- някои уроци отпадат, намаляват броя необходими оценки, махат входните... защо ние трябва да сме ощетени?!Първоначално написано от Forest_girl
колкото до въпроса- подкрепям ученическата стачка и ако има с кой ще отида задължително
Само 12кл и то навършилите 18 имат законното право да стачкуват :/
Аз 18така го правя чак декември а и дори нз за ко е тая стачка..кото и да се случи ми е през....
Оф абе подкрепям я ама да стачкуваме , да не стачкуваме - все ни чул някой. Та те даскалите не чуват камоли нас.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Подкрепям но нямам възможността да присъствам!Със или без мен резултата няма да е по-различен!Една птичка пролет не прави :P
Bih q podkrepila..shtom uchitelite mogyt da stachkuvat,shto i nie da ne mojem !? Za jalost sym vyzprepqdstvana i nemoga da otida
Надявам се авторката скоро да влезе в класната стая, защото има нужда.("Т" и "д" на клавиатурата не са една до друга.)
По темата:
Непълнолетна съм.Не съм запозната с целите на стачката.(предполагам, че матурите са причината)
е па объркало се е момичето ти пък да не си перфектционист/ка ? а?Първоначално написано от be_true
не вярвам че вс ти коментари са без грешка![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Не, не я подкрепям. Каквато каша е в момента, още по-голяма каша ще стане, като започнат и учениците да протестират. Освен това си подкрепям даскалите!!![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
abe hora osuznaite se kude 6e hoim da sta4kuvame kato nqmame navur6eni 18 godini!!!I da iskame - NE MOJEM![]()
![]()
a i dori tva da stane - koi 6te vi 4ue - vel4ev li,ore6arski li,stani6ev li,ili purvanov?a? - nikoi!!!osuznaite se ve4e i stiga s tiq prostotii prosto istinata e 4e kvoto i da pravat ministrite i u4itelite,preebanite sme NIE i ne mojem ni6to da napravim![]()
![]()
![]()
напълно те подкрепям...който отиде там, само ще се разкара напразноПървоначално написано от great_mari
а пък изцяло сме си преебани...или без ваканция, или без учебна година
не искам да ми анулират годината, ама....такъф' е живота, суров и ку***
![]()
ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!
пхахах то сега само ученическа стачка липсва...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
уф няма да стане
Абеее, не разбра ли и глухия и слепия, че НУЛЕВА ГОДИНА НЯМА ДА ИМА!!!Станишев ви гго каза, Първанов ви го каза, кой още искате- папата?Първоначално написано от lonely_boy
Не, това са глупости и простотии на търкалета и никой няма да ви чуе, моля ви се разберете го. В парламентарния контрол ще ви се смеят. И без това сега споменаха за вашта организация и стачка и честно както ми се плачеше, че Даниел Вълчев чете вестниче докато му говорят за образование, така ми стана смешно като се надигна въпрос за тая стачка. Ще ви обрулят само ченгетата![]()
. Сега полтиците си имат други грижи и заниятия - Първо: местните избори - всички са съсредоточени там. 2-ро вота на недоверие, който днес се обсъжда и трето стачката на учителите, която е далеч по-важна от вашата. Политиците ясно казаха, че матури ще има и не ви питат дали ви харесва или не
![]()
Memento moriendum esse!
Весто да се вдигнете срещу матурите,вие стачкувате да не ви правят на балъци.Като гледам,сте си направо балъци.Да не ги ощетявали.А матурите не ви ли ощетяват,като ви карат да взимате изпит,който никой вуз не приема![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
За матурите няма да протестирам ,щото ще се размине само на 12 клас ,а мен тва не ме грее (особено на тва скапано време).грее ме да съм си в нас на топло и да си мързелувам.
иначе за тия дет не са навършили 18 кво?ако се съберат 2000 души примерно да не йм кажат нещоше ги арестуват или кво?
![]()
Аз няма да отида. Първо, че нямам 18 г. и следователно нямам право да стачкувам, и второто е, че никак не ми харесва идеята на тая студ да мръзна по стачки.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Да аз също,пък и ми се струва много безмислена,кой ще ни чуе и да идем?Първоначално написано от KaTinCeTy
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски