.

Виж резултатите на анкетата: Ще отидете ли?

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

20 36,36%
  • Да

35 63,64%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)

Ще подкрепите ли ученическата стачка?

Е, на 24ти в София на площат Съединение ще има стачка и доколкота разбрах във Варна също ще има. Е, вие ще отидете ли?

Голям фен
    za jalost nqmam vyzmojnost da ida , no ina4e bix q podkrepil
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Задължително ще отида!!! Няма да оставя да ни правят на балъци....Не сме заслужили такова отношение и нямаме нищо общо с техните заплати...нека колкото може повече хора да отидат..заслужава си!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Задължително ще отида!!! Няма да оставя да ни правят на балъци....Не сме заслужили такова отношение и нямаме нищо общо с техните заплати...нека колкото може повече хора да отидат..заслужава си!!

=D> =D> \/ \/

сеедно аз съм го писала само аз ще добавя че е време и ние да се обединиме!!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Аз да ви кажа се чудя...
    Защото има два варианта - или да ни отрежат от Ваканциите, или да ни анулират годината. Като чели първия вариант е по-добър. Не мислите ли?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Аз да ви кажа се чудя...
    Защото има два варианта - или да ни отрежат от Ваканциите, или да ни анулират годината. Като чели първия вариант е по-добър. Не мислите ли?
    има и трети вариянт- някои уроци отпадат, намаляват броя необходими оценки, махат входните... защо ние трябва да сме ощетени?!
    колкото до въпроса- подкрепям ученическата стачка и ако има с кой ще отида задължително
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Само 12кл и то навършилите 18 имат законното право да стачкуват :/
    Аз 18така го правя чак декември а и дори нз за ко е тая стачка..кото и да се случи ми е през....

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Оф абе подкрепям я ама да стачкуваме , да не стачкуваме - все ни чул някой. Та те даскалите не чуват камоли нас.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Подкрепям но нямам възможността да присъствам!Със или без мен резултата няма да е по-различен!Една птичка пролет не прави :P

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Bih q podkrepila..shtom uchitelite mogyt da stachkuvat,shto i nie da ne mojem !? Za jalost sym vyzprepqdstvana i nemoga da otida

Мега фен Аватара на Blab
    Надявам се авторката скоро да влезе в класната стая, защото има нужда.("Т" и "д" на клавиатурата не са една до друга.)
    По темата:
    Непълнолетна съм.Не съм запозната с целите на стачката.(предполагам, че матурите са причината )

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Надявам се авторката скоро да влезе в класната стая, защото има нужда.("Т" и "д" на клавиатурата не са една до друга.)
    По темата:
    Непълнолетна съм.Не съм запозната с целите на стачката.(предполагам, че матурите са причината )
    е па объркало се е момичето ти пък да не си перфектционист/ка ? а?
    не вярвам че вс ти коментари са без грешка
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Не, не я подкрепям. Каквато каша е в момента, още по-голяма каша ще стане, като започнат и учениците да протестират. Освен това си подкрепям даскалите!!

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

abe hora osuznaite se kude 6e hoim da sta4kuvame kato nqmame navur6eni 18 godini!!!I da iskame - NE MOJEM
    a i dori tva da stane - koi 6te vi 4ue - vel4ev li,ore6arski li,stani6ev li,ili purvanov?a? - nikoi!!!osuznaite se ve4e i stiga s tiq prostotii prosto istinata e 4e kvoto i da pravat ministrite i u4itelite,preebanite sme NIE i ne mojem ni6to da napravim

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    abe hora osuznaite se kude 6e hoim da sta4kuvame kato nqmame navur6eni 18 godini!!!I da iskame - NE MOJEM
    a i dori tva da stane - koi 6te vi 4ue - vel4ev li,ore6arski li,stani6ev li,ili purvanov?a? - nikoi!!!osuznaite se ve4e i stiga s tiq prostotii prosto istinata e 4e kvoto i da pravat ministrite i u4itelite,preebanite sme NIE i ne mojem ni6to da napravim
    напълно те подкрепям...който отиде там, само ще се разкара напразно а пък изцяло сме си преебани...или без ваканция, или без учебна година не искам да ми анулират годината, ама....такъф' е живота, суров и ку***
    ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    пхахах то сега само ученическа стачка липсва...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Кисдорф Третият Райх
    уф няма да стане
    http://zazz.bg/play:ac0692f8
    Meine Ehre heisst Treue !

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lonely_boy
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    напълно те подкрепям...който отиде там, само ще се разкара напразно а пък изцяло сме си преебани...или без ваканция, или без учебна година не искам да ми анулират годината, ама....такъф' е живота, суров и ку***
    Абеее, не разбра ли и глухия и слепия, че НУЛЕВА ГОДИНА НЯМА ДА ИМА!!!Станишев ви гго каза, Първанов ви го каза, кой още искате- папата?

Не, това са глупости и простотии на търкалета и никой няма да ви чуе, моля ви се разберете го. В парламентарния контрол ще ви се смеят. И без това сега споменаха за вашта организация и стачка и честно както ми се плачеше, че Даниел Вълчев чете вестниче докато му говорят за образование, така ми стана смешно като се надигна въпрос за тая стачка. Ще ви обрулят само ченгетата . Сега полтиците си имат други грижи и заниятия - Първо: местните избори - всички са съсредоточени там. 2-ро вота на недоверие, който днес се обсъжда и трето стачката на учителите, която е далеч по-важна от вашата. Политиците ясно казаха, че матури ще има и не ви питат дали ви харесва или не
    Memento moriendum esse!

Весто да се вдигнете срещу матурите,вие стачкувате да не ви правят на балъци.Като гледам,сте си направо балъци.Да не ги ощетявали.А матурите не ви ли ощетяват,като ви карат да взимате изпит,който никой вуз не приема
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Град
    София
    За матурите няма да протестирам ,щото ще се размине само на 12 клас ,а мен тва не ме грее (особено на тва скапано време ).грее ме да съм си в нас на топло и да си мързелувам.

иначе за тия дет не са навършили 18 кво?ако се съберат 2000 души примерно да не йм кажат нещо ше ги арестуват или кво?

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Не подкрепям ученическа стачка и 100% няма да отида,а и нямам навършени 18,за да стачкувам!!!

Аз няма да отида. Първо, че нямам 18 г. и следователно нямам право да стачкувам, и второто е, че никак не ми харесва идеята на тая студ да мръзна по стачки.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Аз няма да отида. Първо, че нямам 18 г. и следователно нямам право да стачкувам, и второто е, че никак не ми харесва идеята на тая студ да мръзна по стачки.
    Да аз също,пък и ми се струва много безмислена,кой ще ни чуе и да идем?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си