- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяла ли съм ? Мн ви моля за съвет .
Kwo se preburswate samo be ... izmiite se !!! Ama che ste gnusni ...![]()
Тъпи хора има на този свят кво ново ?
Сигурността на метода пркъснат полов акт е 80%. Струва ли си риска от 20%?
ili za hora na na6ite godini ( teenove ) si e bezotgovorna rabotaПървоначално написано от _BoSSy_
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
За някои да-безотговорна,но има и такива на които им е известно какъв е риска без предпазни мерки....Първоначално написано от glezan4e
(ха..жалко,че са рядкост..)
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Четейки отговорите по темата ти до тук се надявам сама да си направиш изводите,колко безотговорно постъпваш.![]()
Принципно няма невъзможни неща и ние тук не можем да ти дадем отговора,който търсиш,не защото не искаме,а защото няма как да знаем.Занапред те съветвам да ИЗПОЛЗВАТЕ предпазни средства,а не това как ще се развие живота ти от тук нататък да зависи от случайността,пре положение,че можеш ти да определяш правилата!
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Kras4eto_lp
аспиринче
валериян глок и минта![]()
male male!Kak mooje na 16 da se pritesnqva6 dali si bremenna!abe kupete si edin kondom ili protivoza4aty4ni.ako tolkova nqmate pari ako za4ene6 neznam s kakvo 6a go hranite tova dete!
мдааа почти съм сигурен че си забременяла!!!
Обшо взето, всичко общо е взето!
Първоначално написано от д-р Грешков
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле ще припадна,как може толку безотговорна работа, при положение че има кондоми по 20 ст.![]()
Че глупаво правят авторката и приятеля й-глупаво е, ама защо нито 1 човек не се сети, че спермата попада във външна среда и доколкото знам, под въздействието на въздуха и т.н. бързо умират сперматозоидите. Тея засъхналите по чершава едва ли могат да я оплодят. Иначе да, по-добре е да използват презерватив и да не рискуват вече така, защото не знаят колко големи последствия може да има един секс без предпазни мерки...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ми пурво не го правете повече така виж 1 да свърши и повече не го правете за деня или поне за идващите часове ....примерно след като е свършил да се мине поне 30 мин. и тогава пак може без опасност да забременееш ...говоря от личен опит понеже с бившата ми приятелка която беше "нимфоманка" го правихме на този принцип![]()
Ам да то и нии теи в наше село праим хахах в чаршава го бърсала
хахахахаха =D> =D> =D> нямате ли баня поне бе?![]()
![]()
![]()
![]()
MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Една позната по същия начин.. Правила го с приятеля и 5-6 пъти без презерватив.. "Мислехме, че от толкова пъти нищо няма да стане.. " .. Е то веднъж става ! ЗАБРЕМЕНЯ на 16 ! ! !
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
v takav slu4ai pii protivoza4ata4ni
ne e li malko k1sno za protivoza4ata4niПървоначално написано от gavro64eto
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Ами аз лично съм го правила без презерватив в продължение на 9 месеца. Не забременях, но затова всеки месец, седмица преди да се "предам на комунистите" ми се изправяха къдриците. Сега пия хапчета и ще ти кажа, че когато човек е по-сигурен, т.е. когато си убедена, че няма опасност да забременееш, сексът е мнооого по-добърНе рискувай, отиди на гинеколог и кажи, че искаш да ти предпише противозачатъчни. Няма смисъл да се рискува.
Купи си хапчета за спешна контрацепция.И да има възможност да си забременяла.Другия път за по разумно го правете с презерватив,не са въобще скъпи.Но все пак си направи тест![]()
Ne riskuvaite taka za6toto vapreki 4e ti si go zabarsala ima vazmojnost kogato zapo4nite pak da izlezne o6te malko sperma, zatova nai dobre polzvaite prezarvativi za da badete spokoini a ne vseki pat da se pritesnqvate i ti da si misli6"Boje kakvo 6te pravq ako sam bremenna".A za tova dali ima opasnost da zabremenee6 ako svar6va varhu teb mislq 4e nqma opasnost samo ako e vatre vav vlagali6teto togava.No vzemete nqkvi merki za6toto ni6to 4udno da napravite nqkakva belq.
Naprawih si test na 3-tiq ili 4 tiq den , mislq che 3 tiq nz ... POkaza, che ne sam bremenna, tova kakvo znachi, ima li veroqtnost vse oshte da sam bremenna? I na toq genekolog li kav e da vnimava ko talk pls samo ... Ne e mn moralno taka da se otnasq ...
na 3tiq ili 4tiq den e prekaleno rano,nai-rano moje da si napravish test 7 dni sled poloviq akt,no za po sigurno go povtori pak sled sedmica![]()
Д-р Грешков![]()
![]()
![]()
ебати ника...