.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Kwo se preburswate samo be ... izmiite se !!! Ama che ste gnusni ...

Guest
    Тъпи хора има на този свят кво ново ?

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от Pafkata
    "бърша му го с чаршафа, така че да не е останало много сперма"abe ti normalna li si sa kat nqma6 pari za prezervativ 30leva za eskapel
    napylno sym saglasna

za poreden pyt se obejdavam kolko bezotgovorni moje da bydat nqkoi ...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сигурността на метода пркъснат полов акт е 80%. Струва ли си риска от 20%?

Re: Забременяла ли съм ? Мн ви моля за съвет .

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Цитирай Първоначално написано от Lilito16f
    Абе когато правим секс с авера ми, той свършва извън мен(без презарватив го правим) обаче след няколко минути като го подзсуши хубаво, да е сух половия му орган отново почваме да правим секс без презарватив . Това проблем ли е и има ли възможност да забременея, бърша му го с чаршафа, така че да не е останало много сперма, освен засахналата. А и също ако свърши върхо мен и влагалището ми, но не и в мен също има ли възможност да забременея . Моля ви кажете ми как да се пазя ако го правя без презарватив МН ВИ МОЛЯ . Ще съм ви много благодарна . И какво да прави той разбира се ...

Пояснение: Никога не е свършвал в мен, но свършва и след това, както казах, като го подсушим почваме отново, от това възможно ли е да забременея ? МООЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
    По принцип е хубаво преди да започнете втория тек,тои да мине през тоалетната вместо само да го избърше,защото малко или много остава сперма по него(и отвътре и отвън).Не е хубаво да ти свършва в/у влагалището,защото и там има риск(малък,но го има).Абе изобщо секса без презерватив си е отговорна работа...
    ili za hora na na6ite godini ( teenove ) si e bezotgovorna rabota
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Абе когато правим секс с авера ми, той свършва извън мен(без презарватив го правим) обаче след няколко минути като го подзсуши хубаво, да е сух половия му орган отново почваме да правим секс без презарватив . Това проблем ли е и има ли възможност да забременея, бърша му го с чаршафа, така че да не е останало много сперма, освен засахналата. А и също ако свърши върхо мен и влагалището ми, но не и в мен също има ли възможност да забременея . Моля ви кажете ми как да се пазя ако го правя без презарватив МН ВИ МОЛЯ . Ще съм ви много благодарна . И какво да прави той разбира се ...

Пояснение: Никога не е свършвал в мен, но свършва и след това, както казах, като го подсушим почваме отново, от това възможно ли е да забременея ? МООЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
    По принцип е хубаво преди да започнете втория тек,тои да мине през тоалетната вместо само да го избърше,защото малко или много остава сперма по него(и отвътре и отвън).Не е хубаво да ти свършва в/у влагалището,защото и там има риск(малък,но го има).Абе изобщо секса без презерватив си е отговорна работа...
    ili za hora na na6ite godini ( teenove ) si e bezotgovorna rabota
    За някои да-безотговорна,но има и такива на които им е известно какъв е риска без предпазни мерки.... (ха..жалко,че са рядкост..)
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Четейки отговорите по темата ти до тук се надявам сама да си направиш изводите,колко безотговорно постъпваш.
    Принципно няма невъзможни неща и ние тук не можем да ти дадем отговора,който търсиш,не защото не искаме,а защото няма как да знаем. Занапред те съветвам да ИЗПОЛЗВАТЕ предпазни средства,а не това как ще се развие живота ти от тук нататък да зависи от случайността,пре положение,че можеш ти да определяш правилата!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Пий противозачатъчни....

аспиринче
    валериян глок и минта

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

male male!Kak mooje na 16 da se pritesnqva6 dali si bremenna!abe kupete si edin kondom ili protivoza4aty4ni.ako tolkova nqmate pari ako za4ene6 neznam s kakvo 6a go hranite tova dete!

Град
    някъде там...
    мдааа почти съм сигурен че си забременяла!!!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Град
    някъде там...

Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков

С авера, а, млада госпожице? По чашка? Не сте ли млада да пиете? Интересно ми е каква е тази процедура подЗдуши, защото не ми е известно - дори и ние лекарите се учим докато сме живи...

Пазете авера от чаршафа, защото както му го бършете, така ще засъхне повечко там и накрая ще го минете като с едра шкурка.. Плюсът е, че чаршафите застават както си ги начупите и може да си ги правите в различни формички...

Тук някой ви разправя да ползвате кондоми - НЕДЕЙТЕ! Най-много да го сложите на грешната глава и да задушите до смърт авера... Просто, ако стане гаф, ние в клиниката ще ви направим аборт ведната, за да пазим генетичния фонд на човечеството от замърсяване. Действайте спокойно - другият път може да му го забършете в контролното по математика. Ако спре стачката.

Ще ти го избърша с чаршафа

Леле ще припадна,как може толку безотговорна работа, при положение че има кондоми по 20 ст.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Че глупаво правят авторката и приятеля й-глупаво е, ама защо нито 1 човек не се сети, че спермата попада във външна среда и доколкото знам, под въздействието на въздуха и т.н. бързо умират сперматозоидите. Тея засъхналите по чершава едва ли могат да я оплодят. Иначе да, по-добре е да използват презерватив и да не рискуват вече така, защото не знаят колко големи последствия може да има един секс без предпазни мерки...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    ми пурво не го правете повече така виж 1 да свърши и повече не го правете за деня или поне за идващите часове ....примерно след като е свършил да се мине поне 30 мин. и тогава пак може без опасност да забременееш ...говоря от личен опит понеже с бившата ми приятелка която беше "нимфоманка" го правихме на този принцип

Времее да се обединим!

Ам да то и нии теи в наше село праим хахах в чаршава го бърсала
    хахахахаха =D> =D> =D> нямате ли баня поне бе?
    MESS WITH THE BEST
    DIE LIKE THE REST

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Една позната по същия начин.. Правила го с приятеля и 5-6 пъти без презерватив.. "Мислехме, че от толкова пъти нищо няма да стане.. " .. Е то веднъж става ! ЗАБРЕМЕНЯ на 16 ! ! !
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

v takav slu4ai pii protivoza4ata4ni

Град
    v k16ti
    Цитирай Първоначално написано от gavro64eto
    v takav slu4ai pii protivoza4ata4ni
    ne e li malko k1sno za protivoza4ata4ni
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Ами аз лично съм го правила без презерватив в продължение на 9 месеца. Не забременях, но затова всеки месец, седмица преди да се "предам на комунистите" ми се изправяха къдриците. Сега пия хапчета и ще ти кажа, че когато човек е по-сигурен, т.е. когато си убедена, че няма опасност да забременееш, сексът е мнооого по-добър Не рискувай, отиди на гинеколог и кажи, че искаш да ти предпише противозачатъчни. Няма смисъл да се рискува.

Купи си хапчета за спешна контрацепция.И да има възможност да си забременяла.Другия път за по разумно го правете с презерватив,не са въобще скъпи.Но все пак си направи тест

Ne riskuvaite taka za6toto vapreki 4e ti si go zabarsala ima vazmojnost kogato zapo4nite pak da izlezne o6te malko sperma, zatova nai dobre polzvaite prezarvativi za da badete spokoini a ne vseki pat da se pritesnqvate i ti da si misli6"Boje kakvo 6te pravq ako sam bremenna".A za tova dali ima opasnost da zabremenee6 ako svar6va varhu teb mislq 4e nqma opasnost samo ako e vatre vav vlagali6teto togava.No vzemete nqkvi merki za6toto ni6to 4udno da napravite nqkakva belq.

Naprawih si test na 3-tiq ili 4 tiq den , mislq che 3 tiq nz ... POkaza, che ne sam bremenna, tova kakvo znachi, ima li veroqtnost vse oshte da sam bremenna? I na toq genekolog li kav e da vnimava ko talk pls samo ... Ne e mn moralno taka da se otnasq ...

na 3tiq ili 4tiq den e prekaleno rano,nai-rano moje da si napravish test 7 dni sled poloviq akt,no za po sigurno go povtori pak sled sedmica

Град
    някъде там...
    Д-р Грешков ебати ника...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си