- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без???
sex s prezervativ li pravite ili ne vuprosa e qsen?
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
С презерватив.
По принцип с настоящата ми приятелка го правим без, много рядко с. Но като цяло аз си я пазя много и жъпреки, че тя понякога много настоява никога не правим небезопасен секс в рискови периоди.
az bez,imam alergiq...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Как я пазиш?Не свършваш в нея ли?Първоначално написано от Krom
Pcyhotic overdriven half-dead Brain O_o
Правим го без и го довършвам със свирка обикновено...или свършва анално в мен. Няма как да стане гаф.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ми предимно с ,понякога се случва да го правим и без де,но не е проблем аз си пия противозачатъчни![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Задължително с презерватив, още преди да започнем да правим секс, го предупредих, че много държа на това.
без е по-яко. със - е по-сигурно. тей че ако си имате доверие... :>
awe bez e po qko no me e strah i vseki mesec treperq da ne e stanal gafa ... no vseki pat nqma problem i sam si happy![]()
Ne swyrshwam wyobshte.Първоначално написано от Poisonuos
Първоначално написано от Krom
Ха! Ами къде е удоволствието тогава ... ?![]()
Може да има проблем със свършването човекътИли да има предвид, че тя го довършва.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
винаги със
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
как доиде![]()
Отначалото без,но после слагаме за по-сигурно да не се притесняваме после![]()
БЕЗ!.. на противозачатъчни съм.
BeZ!!kUsMet axhxah
със ... все още нямам желание да съм като щастливката от http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=137291
по принцип без но зависи от човека до мен
Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН