- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за босите крака?
bosi v 4orapi v toplinki v kakvoto i da sa np za men![]()
Ами всъщност..Първоначално написано от hforce
![]()
дам
![]()
Пфф ама че тъпа тема ейй..![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntu
Определено не си се родил с такива..тва че имаш прекалено свободно време е твоя работа.Моля те само ни спести за епилацията ти,прическата,нежността на кожата ти и т.н. бтв какво ще кажеш за розовото БЕЛЬО ?
А тая тема верно е няква..странна.Как не ти харесват боси крачета.Толкова са нежни/за женските говоря/.![]()
И да - > меришещи крака = лоша лична хигиена.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Всъщност не опира плътно до хигиенатаЩото ако искаш си ги мий 100 пъти и след това в каквито и да е скапани обувки,маратонки или някви други аксесоари за крака си ги сложиш(краката) пак ще добият миризмичка
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Ми кво да кажа имам всякакви цветове бельо от небесно кафяво до тревисто червено и жабешко розово.... и не е въпрос на свободно време а на желание... клошарите по цял ден са свободни ама м ги гледай кви са ...Определено не си се родил с такива..тва че имаш прекалено свободно време е твоя работа.Моля те само ни спести за епилацията ти,прическата,нежността на кожата ти и т.н. бтв какво ще кажеш за розовото БЕЛЬО ?
Нетрябва само ядене ..трябва и акъл....
И напротив точно с такива съм се родил не ъм ходил да ми присаждат нови![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пфф абе стига сте спорили...аз лично предпочитам момчето да се поддържа...много по секси е,а не да ходи като някъв клошар.Първоначално написано от ubuntu
![]()
И още нещо....не казвам че момчетата,които не се поддържат толкова са клошариВсе ще има някой ,който ме е разбрал погрешно
![]()
АХаххахахахахаПървоначално написано от ^Sam90^
=D>
4ove4e naistina te sajaliavamПървоначално написано от Борат
samo si predstaviam kolko e gadno vsi4kite ti intimni fr da sa s grubi ili napukani peti
to ti zatova se otvar6tava6 ot tqh no sam sigorna 4e ako sre6ne6 nqkoga f sas gladki podarjani hodila 6te si na dr mnenie
![]()
pojelavam ti da sre6ne6 takova f
i spoko ne se ot4aivai gore glavata garantiram ti 4e sled vreme samo za jenski peti 6te misli6![]()
![]()
poslednoto ne6to na koeto obr16tam vnimanie dokato pravq sex sa petite na momi4eto
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
A be ne znam no sestra mi ia e gnys ot stupala...Mrazi niakoi da dokosva neinite,tia da dokosva na niakoi ili nikoi da ia dokosva sus svoite....![]()