.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от sexy_devil4e
    ами и за всякя зима си взимам нови дрешки,а някой от миналата година или ги изхвърлям или ги нося вкъщи..сега също имам много дрешки,но най новите са някъде около 7 чифта дънки,6-7 половерчета с голи рамене,4-5 от тия дългите,дето сега се носят и са поло нагоре и отдолу се носят с блузка,щото са с къс ръкав..8-9 по-дебели блузки,ма пак са с голи рамене,повечето..имам 4 якенца,едно бяло,2 черни късички и едно сиво..и си взех 3 чифта ботушки наскоро и така..
    по темата ми 2 4ифта дънки джинси доста блузки и две якета (късо и дълго),а иначе аз почти през зимата не нося ботуши и си мъкна насякъде с кецките

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    ами и за всякя зима си взимам нови дрешки,а някой от миналата година или ги изхвърлям или ги нося вкъщи..сега също имам много дрешки,но най новите са някъде около 7 чифта дънки,6-7 половерчета с голи рамене,4-5 от тия дългите,дето сега се носят и са поло нагоре и отдолу се носят с блузка,щото са с къс ръкав..8-9 по-дебели блузки,ма пак са с голи рамене,повечето..имам 4 якенца,едно бяло,2 черни късички и едно сиво..и си взех 3 чифта ботушки наскоро и така..
    по темата ми 2 4ифта дънки джинси доста блузки и две якета (късо и дълго),а иначе аз почти през зимата не нося ботуши и си мъкна насякъде с кецките
    аз,щото съм маниячка на тема дрехи и затова,някои спират да ме кефат и затова нови и нови ....

Ами...не са малко
    5 чифта дънки..хм 6-7 блузки(не са много дебели)..2-3 якета(не са много дебели),
    3-4 суитчъра..2-3 по-дебели блузи..и кви ли не други.
    Обувки...зимни нямам почти.Купих си едни сини ботуши..и
    имам кожени кецове..за лятото имам по-разнообразни
    неща за обуване

Walk go home boy...

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    аз,щото съм маниячка на тема дрехи и затова,някои спират да ме кефат и затова нови и нови ....
    ми щом имаш сили и нерви да обикаляш магазините няма лошо

Не зная не съм ги броила имам яке и мн още
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Ами доста са. Не съм ги броила. Принципно за всяка зима си взимам нови дрехи, които са актуални за сезона, а дрехите, които вече не са актуални започвам да ги нося вкъщи, а ако не са подходящи за вкъщи не ги нося.
    И аз такам...

I Said My Lip Gloss Is Cool, My Lip Gloss Be Poppin'

I'm Standing At My Locker, And All The Boys Keep Stoppin'

mn

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хейтвам зимни дрехи...смотани са, грозни са 90%, да не говорим, че кожата ми мрази пуловери, ако не съм облякла отдолу блуза с дълъг ръкав

та...дънки, панталони - зимата и лятото нося всички, 3 суйчъра, дебела блуза двоен ръкав, черен, бял, червен пуловер + още 1 с поло яка, яке черно дебело, сиво и бяло - дълго - много дебело

иначе най-вече нося ризка под блуза, двоен ръкав, некви дуги комбинации, обувки - кецове...намислила съм си палто + ботуши с ток, ама тая година май точно няма да е с тея противни ботуши навсякъде
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    София
    144 парчета.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ми незнам мойте дрехи са повече за есента за зимата само яке,ботуши и некоя блуза за сега имам,но аз не обичам да нося пуловери,така че и да си купа скоро нови дрехи пак няма да бъдат много дебели... :P
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Значи имам си две зимни якенца - едното черно, другото маслено зелено и късичко Аммм едно елече, 4-5 чифта дънки, една дълга дънкова пола, три пуловера, 4 суитчъра, 3 чифта ботушки.. иии още некво дрехи, които не са толкова зимни, но и тогава си ги нося :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    somewhere over the rainbow...
    dostatu4no!!!!

Преди ден си пренареждах гардероба и мога да кажа точно колко дрехи имам за зимата : 5 блузи, 1 жилетка, 1 грейка, 3 панталона, едно яке и едни дънки.

Ей хора имам намерени да си купувам кожени кецове Моля Ви кажете ми ако си ги взема сега и ги нося през зимата каква е вероятността те да се напукат от големия студ който ни дебне сега (вижте прогназата за времета за Сливен и ще видите кво става ) Та мола Ви пишете ми възможна най-бързо на този форум или на e-mail rqz@abv.bg много ви моля много е важно надявам се тук има добри и съвестни хора, които да помогнат!!!

Ей хора имам намерени да си купувам кожени кецове Моля Ви кажете ми ако си ги взема сега и ги нося през зимата каква е вероятността те да се напукат от големия студ който ни дебне сега (вижте прогназата за времета за Сливен и ще видите кво става ) Та мола Ви пишете ми възможна най-бързо на този форум или на e-mail rqz@abv.bg много ви моля много е важно надявам се тук има добри и съвестни хора, които да помогнат!!!

Айде ся сички кифли да се изфукат с милионите парцали...
    Аз кат си напрая ститстиката на гардероба,ще ви кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си