- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кое е най-перверзното нещо?
Е кое е най-перверзното нещо което сте правили???
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Кои неща за теб са первезни? Не смятам че аз съм правил нещо первезно, но за някои хора са такива.
Аз не правя перверзни неща![]()
Само ноктите ли ми да беше и пръстите
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Да бе, наистина, какво значи перверзно? Да го вържеш за кревата и да му нашляпаш голото дупе, докато носиш от ония дълги кожени ботуши...За някои перверзия, за други - практика
![]()
Т'ва с ноктите на краката..кое му е гнусното, гадното и ужасното? Който не е гнуслив е добър в леглото. Бахти...от приятелката ти да те е гнусПък и аз обичам да похапвам нокти
![]()
Пък това с връзването и пошляпването го смятам за нормално
не правя перверзни работи . но не те знам кво имаш предвид под перверзно
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Е, зависи какво разбирате под перверзно... Де да знам, май не съм правил кой знае колко фрапиращи неща или поне не ги мисля за такива...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
олелеПървоначално написано от ubuntu
![]()
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
Тгова вече е по гадно от случката на sexkiss
![]()
![]()
Малко по малко и ще започнете да си признавате,перверзници такива![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Tfa e brutalno i gnusno ne perverznoПървоначално написано от sentient_
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
[/quote]Първоначално написано от ubuntu
Kato gledam i tfoq Bulgarski kuca![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
[/quote]Първоначално написано от ubuntu
Това няма нищо общо с българския ми.За разлика от твоя,в който явно не признаваш запетаите и точките.![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Nishto tolkova perverzno ili pone ne znaq kakvo vliza v tazi kategoriq za vas![]()
Първоначално написано от sexkiss
Що да ги признавам нищо хубаво не съм видял от тях, но по добре една запетайка по малко отколкото цяла изядена дума а останалите в изречението с минимум 15 грешки всякаТова няма нищо общо с българския ми.За разлика от твоя,в който явно не признаваш запетаите и точките.![]()
![]()
![]()
![]()
И поне не бъркам родовете мъжки женски за теб няма разлика ..ти случайно да не си MADE IN ТУРЦИЯ СИТИ
![]()
![]()
![]()
ТУРЦИЯ СИТИ?Аз си мислех,че Турция е държава,но както и да е.Защо не отидеш да порнеш някое момиченце,че да си успокоиш малко нервите?Ако искаш ще ти дам някой перверзен съвет.
![]()
Като гледам и хумора ти е на ниво="sexkiss"]ТУРЦИЯ СИТИ?Аз си мислех,че Турция е държава,но както и да е.Защо не отидеш да порнеш някое момиченце,че да си успокоиш малко нервите?Ако искаш ще ти дам някой перверзен съвет.
![]()
А колкото и момиченца да порвам нервата си е нерва
А тва че в момента ми духат докато чета простащини може би не е перверзия ...
Аре дай съвет да видим кво може да роди брилянтния ти змозък![]()
![]()
![]()
Като ви чета постовете все по-вече се убеждавам че не съм направила нищо перверзно.![]()
Обичам само един човек и това съм аз.