.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Ако съм бил там ще ти кажа но...
    Все пак бръкни със средния си пръст във Вагината си колкото можеш по-дърбоко, нежно разбира се, и ако влезе целия и има още навътре значи...
    За да си сигурна иди на гениколог.
    Е...значи по твоята логика...ако И е по-плитичка вагината, не е девствена?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: Малко тъпо! Но моля Ви кажете ми!

Цитирай Първоначално написано от IvoRace
    вий ко правихте в тоз твои приятел,че не си спомняш да не ти е бутнал мозъка докато му лапаш или просто отиде и му го лапна верно си опасна ей
    тцтцтцтц на каде отива тоя свят еййй

Град
    Перник
    Емаа как така бе в смисъл тиии пила ли си чее нищту не си спомняш ааа тфаа дали си отфорена тряаа да отидеш на гинеколог или просто питай момчето с което си била какфо е станало ае успехи
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Грр.. лапай, лапай, дяте.. ще свършиш и ти на магистралата.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Абе що не наминеш и през нас ... нищо няма да правим
    xaaxxaxaax кои знае като е гледам тая може да мине покраи вас , но после да и кажеш ко е станало ...
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Грр.. лапай, лапай, дяте.. ще свършиш и ти на магистралата.
    +1 ... alkohola na nikoi ne pro6tava ei
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    мноооооооого стара тема вече
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Em milichka pitai momcheto sled kato ti ne pomnish..

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Ако съм бил там ще ти кажа но...
    Все пак бръкни със средния си пръст във Вагината си колкото можеш по-дърбоко, нежно разбира се, и ако влезе целия и има още навътре значи...
    За да си сигурна иди на гениколог.
    Е...значи по твоята логика...ако И е по-плитичка вагината, не е девствена?

Тя вярно е на 12 не бях видял.
    П.П. Ами мисля че тя ще разбере кое е Девствената ципа и кое е дъното на Вагината.

Може би разликата е, че девствената ципа е на входа, а краят на вагината е в другия край...?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

offf , za6to vs mislqt 4e ili se e napila ili ima amneziq ?Az pak smqtam 4e malkoty sladur4e,zlqtny,nevinno,prosty e re6ila 4e na 12 e gotofa za parvata si sfirka i fanala ta posetila nqkoi batky na okolo 17(ot tiq det 4eli 4e na tiq god nqma nujda ot condom ) oba4e ne6ty i se gubi ...toq gotin batky pak spored men i e slojil ne6ty v kolata ili pepsitY i posle si e gledal seir ...normalnyyy,nali ?pfff delelele a pak nee mislq 4e 6e i kaje toq...na teb mili4ka kazvam samo - Ako si dostaty4no golqma da prai6 svirki na batkyfci,BI TRQBVALO da si dostaty4no golqma i da prai6 seX,da ZN kak mom4etata biha te izlagali (kato naprimer da ti slojat ne6ty v sok4Ity) i da si pro4ela pone malko za svirkite i za seX-a (ne kak se praat,a kvi sa posledstviqta,zlaty) -6e mi hodi kat k**va da prai svirki na toq i onq ,posle 6e mi se oplakva po nekfi forumi 4e ne si spomnq i otgore na si4ko 6e se izlaga da pita TAPI TAPI TA PROSTI vaprosi !!!Ti4ai do aptekata za Escapelle,glei maika ti da ne razbere (6oto ak0 bqh na neiny mqsto nqma6e da si jiva) , moli se da si devstvena,6oty ima6 2 izbora - ili v manastira da si dale4e ot izku6eniety,da prai6 svirki ili (vs si ti gy kazaha) MAGISTRALATA TE ZOVE !!! k**ve s k**ve !!!

Цитирай Първоначално написано от KIRCHO
    Трябва да призная,че за опасно момиче мислиш много за безопасноста си
    az sam si opasna ama ne iskam da sam mlady mam4e ili k**vety na mahalata,katy nqkyi dr. ...svirkata e hUbYy ne6Y ,batkyfcite sa6ty ama da zn ne6ty vse pak,da si obmisli6 predi tfa malky kfo moe da stane,pak katy otide6 pri negy AK0 si v saznanie,a ne katy taq,moe i da mi doe ne6ty dr naum nqma nujda da me upoqvat - 6e se razbereme s batkYty i taka :P

nema da se kosi6 az sam si tapi4ka,ako puskam takiva ne6tica ot freme-na vreme nema da se kosite - redovni sa tiq moi izcepki

em nego si pitai ili go napraete pak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си