- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Разликата м/у приятел и гадже?
днес гледах много хубав филм с Хю Грант и в него едно момченце му зададе мн интересен въпрос, който и аз ви задавам: "Къде е разликата между приятел от срещуположния пол и гадже?". мен ме накара да се замисляпомислете и вие и ако искате отогорете
![]()
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.!![]()
be a good boy!!!
Mi spored men ima razlika mejdy dvete ponqtiq az imam pove4e priqteli ot drygiq pol no ne ozna4ava 4e sa mi gadjeta . Nzz za6to ama se 4yvstvam po dobre v kompaniq v koqto preobadavat mom4eta
ta mis1lta mi be6e 4e ima razlika i to golqma![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Priqtelstvoto moje da zavur6i s lubov,NO lubovta s priqtelstvo NIkOgATam e razlikata spored men.Rqdko moje da ima samo priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e,NO ako ima bravooooo..... \
/
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
На тази възраст отговора си е личен за всеки. И повечето двойки най-добър приятел с най-добрата си приятелка минават през етапа интимни партньори, след "интимната таздяла" или приятелството им става 2 пъти по близко, или в края на връзката си се скарват за.. неопределен период от време.
Пожелавам първия вариант.![]()
Silence! I kill you!
гаджетата се сменят ,а приятелите са за цял живот!Приятеля те познава,разбира...а на гаджето показваш друга част от себе си..![]()
ако не искаш да си сам...стани шизофреник!
Разликата е,че с приятеля не се целуваш\
/
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Обичаш ги по различен начин!
Приятеля остава за цял живот, докато гаджетата се сменят.
We all have problems, mine are just more important than yours.
Някой беше написал "обичаш ги по различен начин" Това е точно така...аз си имам най добър приятел обаче на него никога не мога да погледна по начина по който гледам на гаджето ми...като се замисля никога не бих правила секс с него..а знам че и той с мен също.На гаджето не можеш да кажеш "леле виж тоя пич адския е" а на приятеля си...защо неАз лично намирам огромна разлика м/у гаджето ми и най-добрия ми приятел...друг въпрос е ако някой твърди че интимната му половинка му е най-добър приятел,но това е възможно само ако преди това са били приятели..а не са станали по време на връзката си...много писах и нищо не казах
![]()
карай да живее любовта![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
И други работи не правиш...Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
с единия се чукаш, с другия не![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
с единия се чукаш, с другия не
Кратко ясно и точно =D>
Границата е доста тънка и лесно може да бъде премината.В повечето случаи и на двамата споделяш твърде лични неща и от двамата получаш помощ,подкрепа,разбирателс тво и ти отвръшаш със същото,разбира се.На гаджето обаче се отдаваш напълно,както физически,така и психически.За теб даденото момче/момиче,олицетворява целият свят и без него/нея не би могъл да си представиш живота.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Няма какво да допълня.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619