.
Отговор в тема
Страница 58 от 65 ПървиПърви ... 848545556575859606162 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1617
    Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от Vikkyytoo Виж мнението
    Здравейте, аз съм на 13 и съм 34 кг доста слаба съм и още нямам цикъл. Повечето ми приятелки имат вече и си споделят разни неща за цикъла а аз стоя и само ги слушам. Знаете ли методи как да предизвикам цикъла или поне да напълнея, защото съм чувала че цикълла идва при тегло 45 килоглама. Възможно ли е да дойде при по ниски килограми и как да напълнея ? Благодаря ви предварително.
    Онзи ден майка ми ми купи превръзки на паломита и каза да си нося в училищната чанта защото не се знае кога ще дойде, каза ми и да не се притеснявам да и кажа.
    п.п. Имам обилно бяло течение
    Това че идва при тегло от 45кг са глупости..Колко си висока?
    Иначе ще ти дойде рано или късно,не се притеснявай,няма нужда да го 'предизвикваш'.

Днес като отидох до тоалетната и имах кръв омесено със бялото течение.Възможно ли е кръвта да се "оттича" ?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Здравейте, аз съм на 13 и съм 34 кг доста слаба съм и още нямам цикъл. Повечето ми приятелки имат вече и си споделят разни неща за цикъла а аз стоя и само ги слушам. Знаете ли методи как да предизвикам цикъла или поне да напълнея, защото съм чувала че цикълла идва при тегло 45 килоглама. Възможно ли е да дойде при по ниски килограми и как да напълнея ? Благодаря ви предварително.
    Онзи ден майка ми ми купи превръзки на паломита и каза да си нося в училищната чанта защото не се знае кога ще дойде, каза ми и да не се притеснявам да и кажа.
    Шегуваш ли се?! САМО 34кг, а си на 13?! Еми, ти как искаш да имаш мензис, като си толкова лекичка? Храни се много. Приемай храни, богати на мазнини, малко повечко калории. Трябва да туриш и някое килце, за да имаш цикъл. Пък и е индивидуално. А знаци, които показват, че скоро ще ти дойде са: гърдите почват да се уголемяват, да имаш повече апетит, бяло течение, без мирис и други симптоми. С цикъл е гадно. Преди и аз исках да ми дойде, ама... Веднъж в училище ме изненада и се чудих какво да правя и как да се скрия... По-добре се радвай. Иначе се храни много, но не да се тъпчиш с чипсове и други вредни неща, а по-често яж.

Благодаря ви за отговорите, започнах да се храня повечко и то по-мазни неща. Надявам се цикъла да ми дойде преди 45 кг.

Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    Това че идва при тегло от 45кг са глупости..Колко си висока?
    Иначе ще ти дойде рано или късно,не се притеснявай,няма нужда да го 'предизвикваш'.
    Висока съм 154 см.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Аз винаги съм се чудил дали има обективна причина , освен физическия дискомфорт, момичетата по време на цикъл да са в кофти настроение. Евентуален хормонален дисбаланс ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Аз винаги съм се чудил дали има обективна причина , освен физическия дискомфорт, момичетата по време на цикъл да са в кофти настроение. Евентуален хормонален дисбаланс ?
    Хормоните бушуват. Като съм в цикъл съм предимно разнежена и обичлива. Рядко съм гадна харпия,но има и такива моменти,или по-скоро ги извинявам с това . Факт е,че когато сме на червена светлина хормоните си правят яко парти и ... мен например може да ме разреве най-малкото нещо
    maDamn

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Хормоните бушуват. Като съм в цикъл съм предимно разнежена и обичлива. Рядко съм гадна харпия,но има и такива моменти,или по-скоро ги извинявам с това . Факт е,че когато сме на червена светлина хормоните си правят яко парти и ... мен например може да ме разреве най-малкото нещо
    Определено да !

Така..
    Това са просто митове ,че идва при тегло 45 кг. Всичко е възможно,смисъл когато ти дойде,тогава.Може би не ти идва от това,че си твърде слаба за ръста и годините си Няма методи за предизвикване на цикъл по дяволите.
    Напълняваш като ядеш,а не се правиш на мадама с диети.
    Майка ти добре е направила.Не се притеснявай да говориш с нея Може тези въпроси да ги зададеш и на нея,хем ще си станете по-близки.
    Повярвай,не искаш да ти идва.Това да кървиш по 5 дена си е ба*ти shit-а -,- ама няма как.
    Може да си вземеш и резервни бикини в училищната чанта,за да си подготвена.
    Последно редактирано от Your.Passion : 05-25-2013 на 20:13

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Аз пък съм много ядосана,но това с разплакването и при мен може да се случи .

Благодаря ви за отговорите, започнах да се храня повечко и то по-мазни неща. Надявам се цикъла да ми дойде преди 45 кг.
    Добре, но така или иначе ти недей да се притесняваш, че нямаш все още менструация. На някои момичета им идва чак на 17 години. О, и недей да бързаш... гадно е като си в цикъл, постоянно трябва да сменяш, за да не миришеш на "рози", не можеш да ходиш спокойно, притесняваш се да не се изцапаш, бе завиждам ти, че още нямаш.

Цитирай Първоначално написано от m0ny Виж мнението
    Аз пък съм много ядосана,но това с разплакването и при мен може да се случи .
    И при мен също.

Сега искам за мен да попитам... значи този месец трябваше да ми дойде някъде около 22-ри, не дойде, което знам, че е нормално, защото имам нередовен цикъл все още. Обаче имам леки спазми в корема (където са яйчниците) някъде след 22-ри май. Усещам ги, когато сядам, правя резки движения или бягам. От време на време чувствам, че леките болки се увеличават и после бързо намаляват. На какво може да се дължи това, като не съм в цикъл, а пък имам леки спазми в корема?

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Сега искам за мен да попитам... значи този месец трябваше да ми дойде някъде около 22-ри, не дойде, което знам, че е нормално, защото имам нередовен цикъл все още. Обаче имам леки спазми в корема (където са яйчниците) някъде след 22-ри май. Усещам ги, когато сядам, правя резки движения или бягам. От време на време чувствам, че леките болки се увеличават и после бързо намаляват. На какво може да се дължи това, като не съм в цикъл, а пък имам леки спазми в корема?
    Предменструални болки са според мен.

Цитирай Първоначално написано от m0ny Виж мнението
    Предменструални болки са според мен.
    Сигурно, но все още не ми идва. о.О Пък през последните няколко дни имах доста силно бяло течение, а днес рязко намаля и почти няма нищо. Ще се запася с превръзки и ще чакам. Няма друго решение.
    Благодаря все пак.

Дойде ми. Днес. Какъв сюрприз пак ми направи този цикъл... обаче си бях подготвена.

Искам да попитам номално ли е да ми идва 2 седмици по рано ?Обикновенно ми идва към 25 но този път на 9.От какво може да се получава така?

Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението
    Искам да попитам номално ли е да ми идва 2 седмици по рано ?Обикновенно ми идва към 25 но този път на 9.От какво може да се получава така?
    Обикновено имаш ли нередовен цикъл ?
    Наскоро ли ти дойде за първи път?
    Може да е смяната на климата.Дай малко повече инфо.

Здравейте, аз съм почти на 15 години и си напипах малко топче в гърдата. Личната ми лекарка ме изпрати при акушер гинеколожка, която ме изпрати да си направя хормонални изследвания. Днес си взех резултатите и се оказа, че тестостерона ми е завишен-2,73 nmol/l. До сега никога не ми е идвало, имам изключително мазна кожа и искам всичко да се нормализира. Какво трябва да направя за да понижа нивата на тестостерона, прочетох доста неща и там пише, че трябва да приемам противозачатъчни, а в момента се опитвам да отслабна, а те могат да не ми понесат и да кача килограми от тях, а и не ми е идвало никога и не знам, не съм добре информирана и за това ви моля за съвет. Какво да направя? Възможно ли е да не ми идва заради повишения тестостерон?

Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението
    На мен втората менструация ми дойде точно 10 дни по-рано и гинекологът ми каза,че е нормално в началото да прави така.

А,за мнението свързано с тестостерона - мисля,че това е по-сериозен въпрос и трябва да се обърнеш пак към личната ти лекарка.

Здравейте. На 13 години съм, сега завърших седми клас. Имам цикъл от 16 септември 2011 година. В началото на годината три пъти ми идваше нормално, на 28 дни. Три-четири пъти миналата година също си беше добре. Но сега, както и през другото време преди, ми идваше на около 40 дни(36-37-38-39-40). Мама се притеснява, че нещо ми има, но аз й казвам, че е нормално, но и аз не знам.Мисля, че е очевидно, но все пак да кажа, девствена съм. Нормално ли е според вас и какво да правя?
    П.П. Последния път ми дойде на 25-ти май, на 39-ия ден.

megi05050105
    Guest
    полезна темичка

Цитирай Първоначално написано от CooL_GirL12 Виж мнението
    Здравейте. На 13 години съм, сега завърших седми клас. Имам цикъл от 16 септември 2011 година. В началото на годината три пъти ми идваше нормално, на 28 дни. Три-четири пъти миналата година също си беше добре. Но сега, както и през другото време преди, ми идваше на около 40 дни(36-37-38-39-40). Мама се притеснява, че нещо ми има, но аз й казвам, че е нормално, но и аз не знам.Мисля, че е очевидно, но все пак да кажа, девствена съм. Нормално ли е според вас и какво да правя?
    П.П. Последния път ми дойде на 25-ти май, на 39-ия ден.
    В една книга четох ,че менструацията може да бъде нередовна до менопаузата .Радвай се ,че не си като мен-да ти идва всеки път с 10 дена по-рано. '.'

Здравейте!! Скоро ми дойде за първи път и това е 5-тият ми ден. Течението все още е дота обилно, а след 2 дена ще ходим с нашите на почивка и въпросът ми е: На вас колко дена ви продължи първият ???

Цитирай Първоначално написано от simona-t Виж мнението
    Здравейте!! Скоро ми дойде за първи път и това е 5-тият ми ден. Течението все още е дота обилно, а след 2 дена ще ходим с нашите на почивка и въпросът ми е: На вас колко дена ви продължи първият ???
    Доооооста.Поне при мен.
    Защо питаш?Всеки индивидуално.
    За почивката може да използваш тампони.Макар че не знам дали ще се навиеш.Както сметнеш за добре.Говори с майка си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си