- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Здравейте!
На 15 съм, имам цикъл от около година и повече. Този месец трябваше да ми дойде в понеделник, но още не ми е дошло, попринцип ми закъснява де, но сега си ме боляха гърдите до днес. Не знам защо още не ми идва. Може би ще ми прескочи, въпреки че до сега никога не е прескачало, но миналия месец ми дойде 2 пъти. Първия път беше слабо и кратрайно, а втория нормално. И преди ми е идвало по 2 пъти в месеца, но на следващия ми идва нормално. Девствена съм, мислите ли, че има място за притеснения?![]()
според мен е нормално все пак още не са минали 2 та дори и повече години и цикълът ти не е регулиранПървоначално написано от By_YoUr_SiDe
![]()
Здравейте, и аз имам един проблем. Цикълът ми дойде са първи път преди 7 месеца и е много нередовен. Обикновенно продължава 10-ина дни и после ми идва отново след 30-40 дни. Но този месец като ми дойде продължава вече 16 дни. Дори не е кръв, а само много малко кафява течност и рядко с кръв. Знам, че е нормално да е така в началото, но този път продължава твърде много дни. Има ли ли сте подобен проблем? И каква мислите, че е причината?На 16 съм.
На 12 съм и от 5-6 месеца имам цикъл Напоследък съм много притеснена защото значи обикновено ми е по 4 дни през март ми беше само 2 дни а сега през април за сега ми е 5 дни ако и утре имам 6 моля ви кажете ми притеснено ми е![]()
![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
az ne moga da ti razbera problema?Първоначално написано от true00000girl
normalniq cikyl e m/u 3 i 8 dni pyk i go ima6 ot skoro!kakvo se strqska6 ne moga da te razbera?
![]()
![]()
My soul is painted like the wings of butterflyes...
не се притеснявай да се консултираш с гинекологПървоначално написано от magdalena222
![]()
за теб няма място за притесненияПървоначално написано от true00000girl
![]()
abe hora gledam vsi4ki ste mn miliabe imam 1 malko zapitvane.imam cikal ot onq den
(za 1 pat) po4ti na 13 sam i ta iskam da pitam v na4aloto normalno li e te4nostta da e kafqva i na 3 den da stane 4ervena (krav) :P ms predvaritelno
![]()
да,не се притеснявайПървоначално написано от cottoncandy
то докато се регулира време трябва да мине
![]()
хора искам да ви питам от няколко месеца ми идва през 18-19 дни..цикъла си ми е от 4 години някъде и не ми е бил редовен никога.. да се притисявам ли?![]()
Akcent - delight (music)
Znaete li ne6to za predizvikvane na cikyla? da ne budat lekarstva! 4uvala sum 4e kanelata go predizvikva? ne znam dali e vqrno. vie dali znaete ne6to? sujalqvam 4e pi6a na latinica, no ne mi raboti bulgarskiq!![]()
Знам много неща дори и съм прбвала един път едно нещо, но само един път съм пробвала и да ти кажа няма смисъл и вайда-само си разваляш хгормоните и си го предизвикваш.Остави си го да си идва когато си му е реда, не е хубаво да се бъркаш и да го предизвикваш!Първоначално написано от IonI1995
Здравейте.Имам цикъл от 1 година и 11 месеца, а още не ми се е нормализирал.В смисъл, че понякога започва да ми е редовен цикъла, и то с месеци, но понякога и ми става един гаден, че чак незнам кога ще дойде.Сега пак ми закъснява с 12 дена, като аз изобщо не се притеснявам, тъй като съм свикнала да ми закъснява, но ми е любопитно нормлано ли е да имам цикъл от почти 2 години и още да не се е нормализирал???В края на миналата година бях на лекар и ми казаха, че е нормално, но вече все пак си имам сикъл от очти 2 години и нз...
нормално е естествено.цикълът се регулира след 2 или ПОВЕЧЕ години може и да ти се регулира след 3 не се знае.но ти още и 2 нямаш спокоПървоначално написано от foreverr
![]()
Mи аз взех да се притеснявам и взех, че отидах на лекар.На 10ти бях на лекар и ме геледа отдолу и ми взе цитонамазка, после ме гледа на видеозона, но тъй като не ми беше пълен пикочния мехур не можа да види много добре и си мисли, че имам киста и в диагнозата ми пише "неуточнени кисти на яйчника" Но сега тъй като не ми идва ми даде д апия дуфастон 5 дни по 2 таблетки дневно и сега пия и трябва като го спра до 5-10 дена да ми дойде.И на 20-21 пак ще ходя2 да вида резултатите от цитонамазката и пак да ме гледа на видеозона като ще съм пила мн вода.Първоначално написано от evalongoriq
поставената диагноза звучи неприятно...
успех и да ти мине![]()
Мерси, чул те ГосподПървоначално написано от clever
![]()
E супер поне хапчетата дейстават днес ми дойдеПървоначално написано от foreverr
карче е малко слабичко, ама не е чак много слабо
В четвъртък съм пак на лекар та ще видим кво ми е.
ne moga da q razbera taq gad 1 pat doida na 25posle na 13
tva n ormalno li e .Na men mi e ot skoro i imam 4uvstvoto 4e 6te umra
![]()
^
споко щом е от скоро нормално е.не драматизирай толкова![]()
Ох,абе момичета я да ви питам.Какво правите,когато яко ви тече,а сте на даскало?![]()
To infinity and beyond.
ем слагаш голяма превръзка
най-добре Оулейс нощтни
и ако се налага я сменяш всяко междучасие![]()
еми мен миналата година ми дойде и тогава беше доооостаааа обилно и ползвах нощните на оулейз но сега вече е нормално слава богуПървоначално написано от cool_doll
![]()
И на мен ми тече ужасно силно! Даже сега си бях легнала и се събудих, защото всичко около мен беше мокро.
В училище- всяко междучасие в тоалетната, бях и с тампон, и с превръзка и превръзката пак замалко да пропусне.
Какво да правя?
![]()
Иначе, друг е въпроса, че по това време съм пълен ужас. Постоянно ми се реве, днес се разревах, защото ме бутнаха по стълбите и ме хванаха за да не падна, само дето точно сега не ми е забавно.Вкиснах се, защото на лафката нямаше шоколад, а и всичката тая кръв....
Ако не рева, то злобея. Всичко ме дразни тогава.
Не знам дали е заради многото изгубена кръв, но ми се вие свят.
Понякога продължава 4 дни, а веднъж стигна до 9!!!
Направо ми иде да се гръмна![]()
от една страна при едни момичета е напълно нормално да тече по-обилноПървоначално написано от Solitude
но от друга-прекалино обилното течение може да говори за някакъв хормонален или друг проблем...![]()
това че си била с превръзка и тампон и е протекло ме съмнява...
дано нямаш проблем![]()
не искам да те плаша ..
просто ще те посъветвам да се консултираш с гинеколог
успех!