- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
искам да попитам за изчисляването на днитеминалия месец ми дойде на 3-ти тоя на 8-ми от трети до осми са 25 дена значи следващия месец трябва да ми дойде на 28-ми така ли? благодаря предварително
![]()
:P
iskam da popitam za6toto mn se pritesnqvam naistina zna4i imam gardi no nqmam cikal iskam da kaja az sam na 13 godini i pove4eto priqtelki imat a az nqmam normalno li e na 5 qnuari stavam na 14 i me e mn strah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imam li seriozen problem
Съобщение
buttertoast
Фен
Местожителство: BapHa
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 2:38 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Уф,знам,че е тъпо да се притеснявам за глупости,но .. още не ми е дошло.Таз година завърших 7 клас,висока съм 1.60/45 кг,имам гърди(макар и малки) .. изобщо,имам си всички предпоставки,но още го няма..Става ми много тъпо,когато приятелките ми заговорят пред мен "уф,закъснява ми / днес ми дойде тамън по календарче" и сякви такива ..
i az se pritesnqvam makar 4e sega 6te sam 7 klas az sa6to o6te nqmam no o6te ne sam navar6ila 14 imam gardi da znae6 ne si sama i molq vi kajete ni tova seriozno li e za6toto neznam kakfo da pravq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izqsnih si si4ko samave4e ne sam pritesnena ne e problem ako nqm6 do 16 tai 4e ve4e vob6te ne se pritesnqvamm
si4ki s toq problem q po spokoino taka e po dobre :P
Здравейте.Имам спешен въпрос.На 17-ти този месец ми дойде, а на 21 заминавам на море.Има ли начин да спра цикълът си на? 13г.съм.Моля ви кажете ми някакъв начин ако знаете,готова съм да пробвам всичко стига да действа!
Една приятелка пиеше адски много хапчета витамин Ц. 1 опаковка я опраска сама ... ама нз не съм компетентенПървоначално написано от pams
.
Иначе в 1 филм една взимаше някакви хапчета антибебе също били спирал цикъла, но не е полезно доколкото знам, затова, ако не ти е адски належащо не го опитвай.
Витамин Ц не ти спира цикъла а ти намалява течението. И е безвредно, (лекари са ми го казвали) аз оия всеки месец и съм стигала до 1/2 опаковка. Има и др което силно намалява и пак е безвредно- Калциев глюконат. Това е ампула, в аптеките се продава, не е скъпо, пие се на 3 части през деня.Първоначално написано от kohboo
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не мисля,че има нужда да пиеш каквото и да било.До 21-22 трябва вече да ти е свършило.
~ - Ч Мисля, че е време
W - В да се научите
V - Ж да пишете като хората.
X - Ь Не е нужно
[ - Ш да ослепяваме,
] - Щ опитвайки се
\ - Ю да ви прочетем
Y - Ъ глупостите!
J - Й
еми...нз...на мен ми дойде...на 13 ... а на вс им идва на 12-13-14
нз...да не си праила секс и са да ти тече кръв заради ципата?
или да си си човъркала катерицата с нещо ...Първоначално написано от Slivi
или по-разбираемо...сливата ... но и пуканката има правоПървоначално написано от ПуКанКа
![]()
Хей,спокойно! По-добре се радвай на това,че не ти е дошло! Замисли се-може да караш колело,да бягаш и да плуваш когато си поискаш.След време ще се обвиняваш,че си била под напрежение,а не си се наслаждавала на възможностите за забавление.А когато приятелките ти заговорят за това,слушай,когато ти дойде това може да ти е от полза.Има момичета,на които им идва на 11 и такива,на които на 16.Всеки се развива индивидуално.Тъй,че се успокой и ходи на басейн всеки ден,за да дразниш околните!Първоначално написано от buttertoast
![]()
момичета моля ви помагайте, днес ми дойде а утре заминавам на море, кажете ми как да си спра мензиса, пих половин опаковка витамин Ц ама то не е за спиране, кажете ми нещо което да действа много ви моля! спешно е ;(
Решението е мн просто и лесно достъпно- кутийка тампони.Първоначално написано от bubka93
На мен ми дойде когато бях на 13, сега съм на 16 и още не ми е редовен.![]()
![]()
Момичета на 17 съм,цикълът ми дойде преди една година и спря,сега ми дойде преди 4 месеца,и още няма нищо...Дали да чакам,организма ми сам да си от регулира този процес,или е нужна някаква намеса...нормално ли е изобщо![]()
ПОМОЩ!!>.
Как да си забавя месечния цикъл с няколко дена,или да го изтегля да ми дойде преди датата?
Защото ми е наистина важно.. ии не ми препоръчвайте тампони- не става въпрос за море!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Мисля, че е нормално първите 2 години да ти е нередовен.Първоначално написано от Sharllote
аха схващам за какво говоришПървоначално написано от - Claustrophobia*
ами има някакви хапчета за забавяне с няколко дена ама не помня как се казваха.. отиди в някоя аптека и питай
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Ами да,най-добре се консултирай с фармацевт.Кажи какво искаш и помоли да ти препоръчат някакви по-леки хапчета.Въпреки че не е добре такива хапчета да се пият ей така,по самопредписание,но ми е поэнато,эащото и аэ сега скоро ще имам нежда от такива...Първоначално написано от venitywe
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
хехе дойде ми мн се радвам и не мога да повярвам![]()
дано вс е ок за напред
![]()
Първоначално написано от Mitsa
![]()
![]()
![]()
Браво радвай се и аз като ми дойде за 1 път се раздвах/карче ти е идвало още 2 пъти ноо то не е било точно цикъл
/Дано за на пред всичко да е ок с цикъла ти.На мен пък пак ми закъснява от жегата, но не ми пука и то ХИЧ
![]()
![]()
![]()
Вярно, че първите 2 години не е редовен, но бих ти препоръчала да се посъветваш с гинеколог. Цяла година не ти е идвалс, а и от сравнително късна възраст имаш менструация. Хормоналният дисбаланс е често срещан, но и лесно се лекува.Първоначално написано от Sharllote