- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
Ами иди се прегледай най добре .... ако сте се пазили едва ли си бременна ...а между другото когато и аз праих секс за първи път ми закъсня...А те съветвам да идеш да се прегледаш защото може и да е някоя кистичка
mimcheto_sara пиии витамин Ц![]()
Глупости...всеки го боли..и болките са различни винаги. Почти никога не ме боли, но заболи ли ме..умирам...Нош па и ония жълтите хапченца пия..бускулизин...май бяха..Първоначално написано от _princess_
Имам и аз един въпрос, че ми е любопитно..Някакви наркотици могат ли да повлияят на цикъла ти и как?
Питай някоя наркоманка.... аз имам един въпрос..нз дали е задаван преди това, но все пак да попитам...10 дена след като ми спря имах съвсем малко кръв по бельото..тва нормално ли е (за първи път ми дойде)
![]()
![]()
Ти пък не ми казвай кой да питам...ти питай тия дето им е дошло за първи пътПървоначално написано от aN4eto0o0
![]()
много ви моля за съвет на вас случвало ли ви се е и как мислите дали е нещо страшно: вчера забелязах вместо редовното ми бяло течение имам едно като желе почти прозрачно и не мирише ама в доста голямо количество и изобщо не прилича на бяло течение
ако има нещо общо с цикъла(в което се съмнявам) дойде ми преди 3 месеца за първи път и от тогава не ми е идвало но не мисля че има нещо общо
момиче съм (то се подразбира де) на 13 години
Дори да умра,не ще загина
не ще увехне мойта кожа,
защото алкохола който ще изпия
не ще ми позволи да се разложа.
Не сипвайте на гроба ми вода,
на онзи свят не искам да се мия,
но ако възкръсна от пръстта,
ще бъде само за да се напия.
Мила спокойно това е така наречената цервикална слуз, която е прозрачна, в голямо количество е при повечето жени и е точно като желе и ако я пипнеш ще видиш, че се разтяга.Тази цервикална слуз се появява когато си в овулация, а щом като си в овулация това означава, че до 15 дни ще ти дойде!Не си го измислям, а съм го чела из нета и при мене е така-като имам такава прозрачна слуз и до 15 дни си ми идва цикъла.И това е всеки път при мене.Първоначално написано от Summer_game
Е успех дано да ти дойде
![]()
Ми незнам дали е нормално, но ако и другият път е така се посъветвай с майка си.Но мисля, че е било, защото ти е дощло за първи път и, че другият път няма да е такаПървоначално написано от aN4eto0o0
![]()
направо се влюбих в тебе страшно много ти благодаря бях се притеснила страшно многоПървоначално написано от foreverr
![]()
![]()
![]()
![]()
Дори да умра,не ще загина
не ще увехне мойта кожа,
защото алкохола който ще изпия
не ще ми позволи да се разложа.
Не сипвайте на гроба ми вода,
на онзи свят не искам да се мия,
но ако възкръсна от пръстта,
ще бъде само за да се напия.
Първоначално написано от Summer_game
Винаги с каквото мога помагам, за това няма за какво да ми благодариш
![]()
![]()
Успокой сеПървоначално написано от BqlaLiniq
базиках се
![]()
Знам..и аз![]()
на най-добрата ми приятелка(не, че имам много, де) и дойде точно на Коледа
![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
И на мен..![]()
![]()
Ама пък бях много радостна, че на НГ ще съм FREE!![]()
![]()
На мен пък баш за НГ ми дойде.. късмет![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
hubavo da polezna e no iskam da pitam imam bqlo te4enie nqkude ot kraq na tova lqto i naposleduk zapo4va da se zasilva vse pove4e i pove4e tova dali e znak 4e skoro 6te mi doide? molq pi6ete mi!Първоначално написано от Gold_Angel
![]()
![]()
![]()
Прескочи мисамо да не ми прескочи и следващият месец
![]()
abe v1prosa mi e malko t1pi41k ama ima li slu4ai pri koito izob6to da ne ti idva6toto az s1m na 15 i ve4e nav1r6vam ama ne mi e do6lo o6te
![]()
E dobre de ama ako ne mi e do6lo o6te i imam takovaПървоначално написано от foreverr
Ами не знам, но мама ми каза, че ако не ти дойде до 16, имаш някакъв проблем и трябва да ходиш на гинеколог(извинете, ако съм го написала неправилно)Първоначално написано от gret4ety
Saatana! Vittu! Perkele!
zna4i skoro bi trqbvalo da ti doide...6tom ima6 bqlo te4enie...Първоначално написано от gret4ety
аз съм на 13, на вс мои фр им е дошло, а на мене още не..някфо ми е спр гадно, щото сред тях се чувствам баси недоразвитата и все пак имам бяло течение, ама ся след 6 месеца 6те стана на 14 ебаси... гадно ми е ама все пак нормално е нали??
Мила, много добре знам как се чувстваш и колко ти е гадно, защото аз бях ТОЧНО като теб!Дори момичетата от моя клас като ме питаха дали ми е дошло и аз като им казвах не и те се учудвахаПървоначално написано от algel4eto_1995
, а на мене ми ставаше адски гадно.Много ми беше кости докато и не ми дойде и тва стана на 14 години и половина.И ти чакай то все ще дойде!