.
Отговор в тема
Страница 28 от 65 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1617
    Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от SimbiLeon
    Na 12 sum doide mi.Kakvo da pravq mnogo hora mi kazvat 4e moje da mi doide pak sled mececi ama se strahyvam
    от какво толкова се стахуваш няма да ти източват кръвта!?!Ако много те боли пиеш нещо за корем слагаш превръзка и готово не е болка за умуралкая ааа не се излагай не моме!!!
    едит:биши на български!!!

na 14 po4ti na 15 s1m.. cikalat poprincip.. mi e redoven.. nqkade.. 24 dni.. .oba4e zagubih kalendar4eto0 kadeto0.. s1m.. pisala to4nite dati.. mislq 4e mi zak1snqva s nekolko dena.. i seka. nz poradi kakva pri4ina.. e.. a p1k nemoga da se setq to4nite dati za da razbera kolko dena sa.. savet..

от смяната на сезоните е и при мен е така чакаш и така не можем да ти помогнем

и аз искам да попитам нещо.....за пръв път ми дойде на 25 юни тази година - няколко дни и много слабо, след това ми дойде на 12 август около - 6 дни и многосилно и от тогава не ми е идвало .... имам болки от няколко дни но все още не ми идва незнам .... някакъв съвет моля вии ... незнам дали е нормално това

еми 4 месеца не са малко съветвам те да отидеш на леккар

Az

Абе аз съм на 11 ама на всички мои приателки им е дошло а на мен... още нищо. Какво да правя??

Re: Az

Цитирай Първоначално написано от gabriela9982
    Абе аз съм на 11 ама на всички мои приателки им е дошло а на мен... още нищо. Какво да правя??
    Няма какво да направиш.При всеки е различно и зависи от организма.Пък и за къде бързаш само на 11 си

Re: Az

изкаш да ти доиде сега мислиш така ама после...

СТРАННО!

Аз съм на 11 години и нямам цикъл,но не се притеснявам за мен си а за моята братовчетка тя е на 18 и още нищо!!! Ние с нея си споделяме всичко!!! Кажете ми какво да и кажа???

Град
    в света на приключенията ..

Re: СТРАННО!

Аз съм на 11 години и нямам цикъл,но не се притеснявам за мен си а за моята братовчетка тя е на 18 и още нищо!!! Ние с нея си споделяме всичко!!! Кажете ми какво да и кажа???
    ти като си на 11-не се притеснявай; има време
    ама братовчедка ти е хубаво да попита лекар
    ако много спортува това може да е фактор да е на 18 и все още да не йе дошло
    ама все пак-консултация с опл и след това евентуално с гинеколог

zdraveite ! moje li malko help

с какво да ти помогнем???

ami ve4e mi porasnaxa gardi i kosmi i v edin sait pi6e6e 4e sled kato ti izrasnat kosmi sled okolo 6 meseca ti idva . vqrno li e

6toto mai malko mi e rano

на коло си???При някой така се получава при други не много зависи от организма ти!!!аз например 2 години преди да ми доиде имах окосмяване а няколко месеца вече след като започнаха да ми се равиват гърдите ми дойде!!!Ако имаш вапроси питай!!!

predi da ti doide ili sled se poqvqva bqloto te4enie

доста преди да ти дойде

едит:много е неприятно ама кво дА СЕ ПРАЙ.сЛЕД КАТО ТИ ДОЙДЕ НАМАЛЯВА БЯЛОТО ТЕЧЕНИЕ,ИЛИ ПОНЕ ПРИ МЕН БЕШЕ ТАКА!!!

Какво да правя?

За първи път ми дойде преди година и малко...от тогава ми идва на 2 или 3 месеца веднъж?Какво да правя...нормално ли е? Да изчакам ли още за да се стабилизира...или да ходя на генеколог?

здравейте, поздравления за темата!!!
    аз също имам един въпрос, може би глупав и не съвсем по темата, но... просто се интересувам от отговора.
    та, става въпрос за тампоните. чувала съм че девствени момичета не бива да ги използват и искам да знам до колко е вярно това...
    предварително благодаря

ok a aistia li ima predmestryale sidrom

Цитирай Първоначално написано от celyf4ica
    ok a aistia li ima predmestryale sidrom
    да!!!но при някой не вайи различно е някой ги боли корема.имат пъпки,болки в кръста и разнразнителност и тн. при някой протича по-зле при други по-лесно и по-конфортно.

Цитирай Първоначално написано от monini4ka
    аз също имам един въпрос, може би глупав и не съвсем по темата, но... просто се интересувам от отговора.
    та, става въпрос за тампоните. чувала съм че девствени момичета не бива да ги използват и искам да знам до колко е вярно това...
    предварително благодаря
    попринцип тампоните не са препорачителни дори и да не си девствена.Но ако са по малки няма проблем.Това е с цел да не се отвориш без да изкаш.Обаче я се замисли размера на тампона та дори и най големия и размера на пениса!?!

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от DaNiTuUuUu7
    За първи път ми дойде преди година и малко...от тогава ми идва на 2 или 3 месеца веднъж?Какво да правя...нормално ли е? Да изчакам ли още за да се стабилизира...или да ходя на генеколог?
    попринцип е нормално да ти е нередовен ама като се замислиш прегледа при гинеколога никога не е излишен!!!

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Цитирай Първоначално написано от monini4ka
    предварително благодаря
    попринцип тампоните не са препорачителни дори и да не си девствена.Но ако са по малки няма проблем.Това е с цел да не се отвориш без да изкаш.Обаче я се замисли размера на тампона та дори и най големия и размера на пениса!?!
    да, права си благодаря за инфото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си