- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
от какво толкова се стахуваш няма да ти източват кръвта!?!Ако много те боли пиеш нещо за корем слагаш превръзка и готово не е болка за умуралкая ааа не се излагай не моме!!!Първоначално написано от SimbiLeon
едит:биши на български!!!![]()
na 14 po4ti na 15 s1m.. cikalat poprincip.. mi e redoven.. nqkade.. 24 dni.. .oba4e zagubih kalendar4eto0 kadeto0.. s1m.. pisala to4nite dati.. mislq 4e mi zak1snqva s nekolko dena.. i seka. nz poradi kakva pri4ina.. e.. a p1k nemoga da se setq to4nite dati za da razbera kolko dena sa.. savet..
от смяната на сезоните е и при мен е такачакаш и така не можем да ти помогнем
![]()
и аз искам да попитам нещо.....за пръв път ми дойде на 25 юни тази година - няколко дни и много слабо, след това ми дойде на 12 август около - 6 дни и многосилно и от тогава не ми е идвало .... имам болки от няколко дни но все още не ми идва незнам .... някакъв съвет моля вии ... незнам дали е нормално това
еми 4 месеца не са малко съветвам те да отидеш на леккар![]()
Абе аз съм на 11 ама на всички мои приателки им е дошло а на мен... още нищо. Какво да правя??![]()
Няма какво да направиш.При всеки е различно и зависи от организма.Пък и за къде бързаш само на 11 сиПървоначално написано от gabriela9982
![]()
Първоначално написано от gabriela9982
![]()
![]()
изкаш да ти доиде
![]()
сега мислиш така ама после...
![]()
Аз съм на 11 години и нямам цикъл,но не се притеснявам за мен си а за моята братовчетка тя е на 18 и още нищо!!! Ние с нея си споделяме всичко!!! Кажете ми какво да и кажа???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти като си на 11-не се притеснявай; има времеПървоначално написано от gabriela9982
ама братовчедка ти е хубаво да попита лекар
ако много спортува това може да е фактор да е на 18 и все още да не йе дошло
ама все пак-консултация с опл и след това евентуално с гинеколог
zdraveite ! moje li malko help
ami ve4e mi porasnaxa gardi i kosmi i v edin sait pi6e6e 4e sled kato ti izrasnat kosmi sled okolo 6 meseca ti idva . vqrno li e
6toto mai malko mi e rano![]()
на коло си???При някой така се получава при други не много зависи от организма ти!!!аз например 2 години преди да ми доиде имах окосмяване а няколко месеца вече след като започнаха да ми се равиват гърдите ми дойде!!!Ако имаш вапроси питай!!!
ami na 10 sam![]()
predi da ti doide ili sled se poqvqva bqloto te4enie
доста преди да ти дойде
едит:много е неприятно ама кво дА СЕ ПРАЙ.сЛЕД КАТО ТИ ДОЙДЕ НАМАЛЯВА БЯЛОТО ТЕЧЕНИЕ,ИЛИ ПОНЕ ПРИ МЕН БЕШЕ ТАКА!!!
За първи път ми дойде преди година и малко...от тогава ми идва на 2 или 3 месеца веднъж?Какво да правя...нормално ли е? Да изчакам ли още за да се стабилизира...или да ходя на генеколог?
здравейте, поздравления за темата!!!
аз също имам един въпрос, може би глупав и не съвсем по темата, но... просто се интересувам от отговора.
та, става въпрос за тампоните. чувала съм че девствени момичета не бива да ги използват и искам да знам до колко е вярно това...
предварително благодаря![]()
ok a aistia li ima predmestryale sidrom
да!!!но при някой не вайи различно е някой ги боли корема.имат пъпки,болки в кръста и разнразнителност и тн. при някой протича по-зле при други по-лесно и по-конфортно.Първоначално написано от celyf4ica
попринцип тампоните не са препорачителни дори и да не си девствена.Но ако са по малки няма проблем.Това е с цел да не се отвориш без да изкаш.Обаче я се замисли размера на тампона та дори и най големия и размера на пениса!?!Първоначално написано от monini4ka
![]()
попринцип е нормално да ти е нередовен ама като се замислиш прегледа при гинеколога никога не е излишен!!!Първоначално написано от DaNiTuUuUu7
да, права сиПървоначално написано от stelit0
благодаря за инфото
![]()
![]()