- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иэведнъж го видях преэ други очи
Эдрасти на всички.
Имам нужда от някакви съвети,эатова пускам тема.
А сега да преминем към проблема![]()
Напоследък съм си харесала едно момче,много.Той е от съседният клас,виждам го всеки ден в училище.Преди гледах на него по съвсем друг начин,дори имаше период в който никак не ми се нравеше.Но в последно време много го харесах.Той попринцип е едно от най-харесваните момчета в училище,но не е женкар.Симпатично момче е-хубав,эабавен,симпатичен..а бе няма какво да го описвам.Отношенията ни обаче не са много цветущи.Тоест не сме в конфликт или нещо такова,а просто не осъществяваме голям контакт.От време на време си говорим ,но по малко и не само двамата.Много рядко ме эакача нещо,което ме радва
.Но не мисля,че има нещо повече.А ми се иска.Много се нервя,когато отиде при някоя..а има едно момиче от моя клас ,при което често ходи и се эакача.Та проблема е ,че не мисля,че би тръгнал с мен.Просто эащото аэ не съм чаак толкова харесвана и тн.....а и съм малко притеснителна в тая област и не энам как да подходя.Не мога да му кажа,эащото много ве е страх как ще реагира ,ужасно много.Та даите някакви съвети.
Дори,че стана дълго и мерси на всички.
Ако има эначение-и двамата сме на 15
А и да добавя нещо![]()
Гледам на него по странен начин,досига не съм гледала так ана някое момче.Накак си по нежен начин,така да се иэраэя.Пвросто въпреки всички негови постъпки,тъпи шеги и т.н виждам някаква нежност в него,иэглежда ми милА и много харесвам очите му ,като огледала са
![]()
![]()
Защо не го поканиш да излезете на разходка/кафе/кино/билярд/т.н.![]()
Сега ще кажеш "та аз съм момиче.." е и? Срамно ли е..? Няма такива работи..Ако наистина го харесваш най-добре ще е да му кажеш, но по-деликатно - не директно, защото може да се "изплаши" така да се каже..
![]()
И.. успех !![]()
Стреми се да прекарваш повече време с него, заговаряй го,покажи, че не ти е безразличен.Разбери отнякъде скайпа му.Чрез писане нещата са доста по-лесни.Разбери дали си има гадже(питай го директно или разбери чрез други хора), ако няма-предложи му няклой ден да отидете на кафе, ако има, не му се натискай много, защото може да се получи обратен ефект-вместо да те хареса,да се отдръпне от теб
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
V taq rabota ne trqq da ima sram,ako nemoje6 ti sama da mu go kaje6 izpolzvai nqkoi va6 ob6to fr da ti pomogne.Uspeh4eta![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Ами какво да ти кажа, покани го на кафе например или на кино.... И един съвет по повод на това ,че те е страх как ще реагира: не трябва да те е стах! Страха е най голямата възможна спънка в отношенията между двама души! Помни това и за напред защото мисля че ще ти е от полза. Защото и аз винаги съм била срамежлива и досега съм нямала особена полза от това. Давай смело!![]()
![]()
te da ne sa v 1vi klasПървоначално написано от Cool_Bitch
![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Pafkata,те са на 15 тодини но това не им пречи да не са преминавали никога 1 клас![]()
Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
от това което чувам се завърти няколко пъти покрай неог ако няма разултат неа стане (то според мен неа стане
)
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Имай малко повече самочувствие.Мисли като ''не мисля че ще тръгне с мен'' няма да ти помогнатНищо не губиш ако опиташ.Покани го на кафе или на разходка ии така .. Може пък да се получи-човек никога незнае
.. Ако пък не-здраве да е .. Айде успех
![]()
just a kid۵