- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво живееш?
За всичко.![]()
EdnodnewkaПървоначално написано от sWeEt_SeEd
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Живея за бъдещето. Умирам от любопитство за това какво ме чака. Знаете, че Надеждата е последното зло, излязло от кутията на Пандора, следователно и от мен излиза последна. Винаги имам надежда за по-добър живот и живея за него, в очакването му.
Усещащ ли колко безмислен е върпосът да питаш някой за какво живее ?
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Често се замислям за това,
може би,за да разбера какво ще стане след време с мен,
каква ще съм...живея за бъдещето![]()
Walk go home boy...
за да се боря за връщането на райха
За да мразя?
Много тъпа тема.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Хубава тема. Живея, за да превръщам мечтите си в цели, за да осъществявам целите си, за радост на хората, които ме обичат, и напук на тези, които ме мразят.
За себе си...да...за да ми е готино на мене...
Обаче,убиите ме,лигавото детенце дето нищо не разбира,последните месеци живея за приятеля си![]()
На практика...е така...кое ме кара да се чуствам щастлива...
И да,дете съм,и да наивна съм и може нищо да не съм видяла за разлиа от вас в тоя живот...ама на мен така си ми харесва и съм ски щастлива с моя си смисъл![]()
Е, абсолютно всичко може да те накара да живееш... животът около нас може да е пълен с трудности и несправедливост, но въпреки всичко... той е прекрасен! Радвам се, че съм жив, че съм се родил в този свят, в тази си форма... и никога не съм си помислял да спра да живея. Няма човек или предмед, които да ме накарат да се откажа от живота си...
Живея за себе си. Живея, за да разбера възможно най-много от необятното количество информация, което ни предоставя живота.
Живея, за да съм щастлив ...![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Първоначално написано от ^Sam90^
![]()
me toooПървоначално написано от Madness
Последната промяна е направена от addicted2house днес; мнението е било променяно общо 123 път
в различни периоди е било различно това нещо, сега в момента няма конкретно такоав нещо.
jiveq za da obi4am lo6ite mom4eta![]()
ми де да знам за да умра сиг
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
кхкхкхъхъхъхъхъхъъхъхъхъх ъхъхъхъъъхХЪХ.... ъх..Първоначално написано от lofff1991.f
така..по темата : ми,за да си гледам кефа![]()
надявам се ,че тия дет ми оспамиха темата са приключили...
jiveq glavno 6tot mama me rodilaama po ser... za vsi4kite mi fr za semistvoto i horata si imat razni celi az ili sam mn zle i nqmam ili o6te ne sam q otkrila
![]()
da a kakvo me kara da se usmihna po ulicata.. malko detence, vlubeni koito izglejdatam sup sladko i milo(malii kolko sladnikovo izleze
) na hubav/o mom4e/maj kato vidq hora koito istinski se zabavlqvat
![]()
![]()
mai na tva...
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Мисля ,че се изчерпа темата и за да не пускам нова ще ви попитам след като знаете за какво живеете Щастливи ли сте?
хахах и 2мата сте големи сладури обачеПървоначално написано от Neo-Communist Power
:P
комунизма вече го няма не милей за него
и без това не си го живял
другия пък се самозалъгва с демокрация
ха как само яко звучи плащай ни цял живот
за да може да имаш къща и кола и говори
свободно само гледай да не обидиш някой
щото ще те съдим за клевета
не ми се четеше цялата тема сигурно и някой е наци е искочолокакто и да е
аз живея за себе си и за околните
разбира се тези който ми допадат
живота си върви не е розов , но ми харесва